2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol:

napıyonus ssessızlestık ayol artık

ukla bendede var ıkı tane bılet ama kocıs cumartesı calısıyo belkım sızın pesınıze takılırım ayıp olmazsa

Efet yaa herkes nerde kaÇmıŞlarr...

Kızlar toplantıdaydım çok yoğunum bugün konuşulanları takip edemedim. Anne-bebek fuarı meselesini konuştunuzmu?? nedir durum gidiyormu çoğunluk?

Özellikle ukla ve daemon siz gidecekmisiniz. Biz pazar günü gidebiliyoruz eğer gidecekseniz sizide götürelim. Gelecekseniz onagöre saat belirleyelim kızlar.

uklalar cumartesı gıdıyolarmıs canım.,bızde pazar gunu ev arıycagımız ıcın gıdemıyoruz belkı cumartesı gunu uklaların pesıne takılcam

uklalar cumartesı gıdıyolarmıs canım.,bızde pazar gunu ev arıycagımız ıcın gıdemıyoruz belkı cumartesı gunu uklaların pesıne takılcam

Tüh biz sizi götürürdük hem eşinde gelirdi.Benim cumartesi bir arkadaşım evleniyor saat 3 te nikah o yüzden pazar günü gidelim diye konuştuk eşimle. Siz cumartesi kaçta gideceksiniz??

napıyonus ssessızlestık ayol artık

ukla bendede var ıkı tane bılet ama kocıs cumartesı calısıyo belkım sızın pesınıze takılırım ayıp olmazsa
ne ayıp olsun kız gideriz işte beraberceneee
kozyatağından otobüs var havaalanına yada göztepeden metrobüse bineriz

kızlar o tip fuarların servisleri olabiliyo..
onları bi soruşturun. varsa servisle gider dönersiniz.

ay millet nası doğuruyo tuvalette fln yaaa akannehir

ayy inşallah hava yine böle olur kuşum

ay yüzsüz bunlar ya bırakalımda ne halleri varsa görsünner

ayy ne olcek bu sitenin hali
noldu siteyebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…