:roflol:kaydirigubbakcemile3 AYYY EFET BENM WC DE BOZUK KAC GUNDR İŞ HANINDA WCYR GITMEKDE ZOR GELYR TUT BABAM TUT ÖLCEM EN SON GÖREVLIYE DEDIM VALLA HAMILEYM SU TASIYAMAM KAT KAT MERDIVEN INIP CIKAMAMDA İŞİMN İÇNDEEEE DEYNCEEE ADAM KOŞMUŞ GELMİŞ BİDE DIYOR İŞİM COKTU AMA HAMILEYIM DEYNCE DURUM ÖNEMLİ DEDIM DIYOR BILSEM 2 HAFTA ÖNCEDEN SÖLERDİM BEEE
Kızlar toplantıdaydım çok yoğunum bugün konuşulanları takip edemedim. Anne-bebek fuarı meselesini konuştunuzmu?? nedir durum gidiyormu çoğunluk?
Özellikle ukla ve daemon siz gidecekmisiniz. Biz pazar günü gidebiliyoruz eğer gidecekseniz sizide götürelim. Gelecekseniz onagöre saat belirleyelim kızlar.
uklalar cumartesı gıdıyolarmıs canım.,bızde pazar gunu ev arıycagımız ıcın gıdemıyoruz belkı cumartesı gunu uklaların pesıne takılcam
ne ayıp olsun kız gideriz işte beraberceneeenapıyonus ssessızlestık ayol artık
ukla bendede var ıkı tane bılet ama kocıs cumartesı calısıyo belkım sızın pesınıze takılırım ayıp olmazsa
napıyonus ssessızlestık ayol artık
ukla bendede var ıkı tane bılet ama kocıs cumartesı calısıyo belkım sızın pesınıze takılırım ayıp olmazsa
henuz değil..Dae sen seçtin mi oğlunun odası için model?
ukla ve dae siz kaçta gideceksiniz cumartesi ???
ayy inşallah hava yine böle olur kuşumpuhahaha hadiyaa valla 4 ayak ustune dustu derler ölesinneeee bal ötesi bişi var sanrm neyse sende cgrms oldn bıttı annenle keyfını cıkara cıkaraaaaaa alısverıs yap darısıda basıma inşalllaaahhh yrnda hava böle guzel olursaaa keyfıne dıcek yok elhamracmmmm
ay yüzsüz bunlar ya bırakalımda ne halleri varsa görsünnerya kızım bak sana şöle diyim ben hamile kalmadan önce tedavi gördüm 2 yıl
bu 2 yıl boyunca sinirlerim çok bozukdu k.validem hep işte memlekette şu soruyo çocuk yokmu bilmem ne diye felan sölüyodu tedavi olduğumuzu bile bile ben deli oluyodum sanki kendi bilmiyo bi kes de açıp bişey demiyodu millete neyse
sonra kendiliğimden hamile kaldım eşim çalışmıyodu bebiş süprizi için aradık
söledik aaa dedi bende eşimden için işe girdi diye müjde vereceksiniz sandım dedi bana ne bozuldum anlatamam anneme söledim hüngür hüngür ağladı kadın bende dedim eşime annen pek mutlu olmadı gibi dedim annemle aynı tepkiyi verir sanmıştım nede olsa ilk ve tek torunları neyse dr gidiyoruz dönüşte arıyorum (ama hep ben arıyorum dr sonra, bu arada annem hep heyecanla bekliyodu dr dönüşlerimizi) kayınvalidemi işte dr böle dedi şukadar olmuş bunu yapıcam felan diye ama tık yok sormuyo yada bi tepki bile yok sevinmek adına, bende o gün bugündür hiç ama hiç aramıyorum artık dr dönüşü, bir keresinde sordu sadece niye aramıyosunuz diye bişey yok ki dedim aranacak, böyle yapınca bende daha aramıyorum işte eşime soruyor ne yapıyor bebiş iyi mi diye eşimde iyi hareket ediyo işte bilge dinleniyo felan diyo okadar
alışverişe gelince biz beraber gitsek bile parayı ben ödüycem için çağırmama gerek yok evlendiğimde de böle oldu bebişde de hiç bişeye karışmadılar, şimdi kendi kendine yelek felan örüyo işte bide penye battaniye almış sen alma dedi dedim ben aldım zaten hastane çıkışında var neyse 1 tane daha alacaktım gerek kalmadı saolun dedim öyle yaniboshayallersmile
noldu siteyebilmiyorumkismileayy ne olcek bu sitenin hali
az önce göçtü de sen yokkene bilmiyorumkismile
noldu siteyebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?