- Konu Sahibi daemon
-
- #51.961
ayyyy Allah korusun aynen dedigin gibi olurdu canim.haberlere falan cikardim herhalde.ama kadin karsimda uyuyordu zaten bosuna demisim agrim yok suyum yok diye anlamamis ki.allahtan sezaryana almamışlar seni sempatiksalakcinni
tam türk filmi gibi olurdu o zaman
sagol canimmmmmmmgeçmiş olsun fıstık kaydirigubbakcemile3
aminnnnn insaallah cosmopolicimZamanından önce tekrar o odaya girmezin/girmeyiz umarım
sagol canim benim.sizde kendinize dikkat edin.az zamanimiz kaldi.insaallah kazasiz belasiz bu isin icinden cikacagiz hepimizgeçmiş olsun cnm dikka et sen kendıne bakkkk
kaydirigubbakcemile3sagol canim yaaaabakalim ben gittim siz ne zaman gideceksiniz,yalanci dogum agrilari baslayacak,daha kac kere gidecegiz acaba benimkisi yalancida degildi ama olsun hic olmazsa gittigimde yabancilik cekmemsempatiksalakcinni
ya anneme yıkmasın herşeyi
uyuz oluyom
ama aslında tlfnda ne dicek onu merak ediyom uklam
ne oliyi la burdaaakannehirAçtınmı kollarını :jeyyar: geliyom yamacına doğru mirmirmirmir
yokkk mafoldumbensizin dag basında market bakkalda yok dımı
ben olsam cagrrdm bu fıkre ve ıcraat gostermeye alısması lazımmmm en aznda gorunce belkı utanrr cagr sen cagır
arkadaslar birde drum dediki cok fazla oturma,o zaman bebek slkisiyormus.ben cikiyorum kendinize cok iyi bakin.Allahima emanet olun.hepinize tekrar tesekkür ederim.opuyorumnanaktan
canım can bebeden gelmiş 2 tane benim iş yerindeki kızlara dedim anne bebek dergisinden isteyin bana 2 tane diye daha gelecekbilet buldun mu
ya bende cumartesı kocıs calısıyo sızın pesınıze takılsam
kızım çok karışırsa ya ne olcak ???ya anneme yıkmasın herşeyi
uyuz oluyom
ama aslında tlfnda ne dicek onu merak ediyom uklam
ya bende bazen öle bi zaman oluyoki tuvalete bile zor kalkıyorumeee ben hep bilgisayarın başında oturuyorum işim gereği:uhm:
yatak mı getirsem ofise ne yapsam
kızım çok karışırsa ya ne olcak ???
ben hep kendim aldım yada annemle gittim
kayınvalidemler kendileri alıyprlar bana da şunu aldım felan diyo peki diyom
ama alışverişe çıkmıyoz beraber zaten gereksiz bişey vaktimde yok bi c.tesim var onda da annem yada eşimle yada işte öle arkadaşlarla bakıyoz
aradım azonce
o kadar ballı bi kadınki
yarın baba ameliyat olcakmış
nasıl geliyim diyo
eee ben hep bilgisayarın başında oturuyorum işim gereği:uhm:
yatak mı getirsem ofise ne yapsam
AYNENNN EHUHEHEHEH BİDE KALKMAK ICIN EN FAZLA WC SEBEBIM VR:d ONADA ÜŞENIYORM:d
bende wc ye gitmeye üşeniyorum bir gün wc kapısının önünde altıma edeceğim ama ne zaman
ya kızım bak sana şöle diyim ben hamile kalmadan önce tedavi gördüm 2 yılya kadının ilgisizliği kudurtuyo beni uklam
öldüremmi
katil olammıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?