2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana nedense tek haneleri görmeden, şöle zamanında 2-3 hafta önce doğuracam gibi geliyor bilmiyorumkismile
banada öle gibi geliyo
galiba bu gidişle ben sezeryan felan olcam haziran 2 de doğururum galiba bilmiyorumkismile

Kız pembiiik nerdesin? Ben dün akşam eve gidince uyuşmuşum, koltukta uyuyakalmışıım. Cumartesi günü dergileri Avcılar'dan bir yerden alabilirim sana da uygunsaa.

Eminönüdeki havuzlu handa mı yoksa şeker satılan başka bi yer var mı?
canım havuzlu handa da va ama 1 yerde gördüm sanki
biz evlenirken eşimle nikah şekeri baktığımız bi han vardı orada görmüştüm
şimdi tam hanın adını bilmiyom ora gideriz galiba yineboshayallersmile

aa evet kıs onları görmemiştim kaydirigubbakcemile2 [/B][/COLOR][/B]

50 TL CIVARLRND AOLAN ISIMLILER FAALNDA HOS VALLA HEPSI GUSEL BENDE BURDANMI SIPARS ETSM ONU MODELLER DEGISK OLE YUVRLK CCIK DIIL:d

annemler havuzlu hanı beğenmemiş diğer hanlarda daha güzel şeyler var dediler. ama ben nereye gittiler bilmiyorum :sm_confused:
kısss bebek eşyası satan bi tek havuzlu han var birde tarihi bi han var ama orda bebek eşyası 2-3 dükkanda var bilmiyorumkismile

geçen gün coco bonbon die bi siteden baktım bende beebk şekerlerine fiyat yoktu aradım sordum birinin tanesi 10 tl diğerinin 12 tl ye geliyo dedi oda eğer 100 adet yaptırırsam böyle adet sayısı düştükçe fiyat çıkar dedi kafamçokkarıştı

benimde haftaya salı günü 2. aşım
bu cumartesi sabah 9 dada şeker yüklemem var
kıss senin bu dr herşeyi geç takip ediyo niye acababilmiyorumkismile

kısss bebek eşyası satan bi tek havuzlu han var birde tarihi bi han var ama orda bebek eşyası 2-3 dükkanda var bilmiyorumkismile

valla canım annemle teyzem başka bir hana gitmişler onlar oranın kurdudur. ben pek bilmem adını. akşama bir daha sorarım nereye gitmişler diye

50 TL CIVARLRND AOLAN ISIMLILER FAALNDA HOS VALLA HEPSI GUSEL BENDE BURDANMI SIPARS ETSM ONU MODELLER DEGISK OLE YUVRLK CCIK DIIL:d
evet ben de öyle yuvarlak olanlardan istemiyorum..
böyle ay lı bulutlu kelebekli fln onlar hoşuma gidiyor

Kız pembiiik nerdesin? Ben dün akşam eve gidince uyuşmuşum, koltukta uyuyakalmışıım. Cumartesi günü dergileri Avcılar'dan bir yerden alabilirim sana da uygunsaa.

yazdım sana demin ama görmedin sanırım sen ??bekledim gelmedin diye ..ctsi olmazki canım biz beylikdüzünde oturuyoruz .. ctsi pzr evde koli yapacağız.dısarı cıkamayız.yarın alamaz mısın aksam uğrayıp bankadan?ya da beylikdüzünden bu aksam veya yarın akşam?

evet ben de öyle yuvarlak olanlardan istemiyorum..
Böyle ay lı bulutlu kelebekli fln onlar hoşuma gidiyor

efet burdakıler guzel gıbı hele bıtane vrya leylek bebek getryr oda gusel gıbı neyse aklımda bulunsun burasııı

Kızlar bu arada kandiliz mübarek olsun hayırlarını görün dularınız kabul olsun insallah.esim de iş görüşmesinde bugün.insallah güzel geçer kandil günü..

efet burdakıler guzel gıbı hele bıtane vrya leylek bebek getryr oda gusel gıbı neyse aklımda bulunsun burasııı

çok kazık yaaa burası.50-55 fuarda aynıları 30 liraydı bunların akannehir bence dısardan gezin de alın kazıklanmayın yahu.bebek sekerleri için de aynı seyi düşünüyorum.bence bebek sekeri için çok para harcamayın hatıra olarak saklayacakların sayısı cok az bence çoğu çöpe gidecek bişey için fazla para vermeyin.orta halli bişey düşünüyorum.eminönünden alıcam yapmaya kalksam aşağı yukarı aynı olacak diye düşünüyorum ama fiyatlara bakıcam bir ara gidip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…