banada öle gibi geliyobana nedense tek haneleri görmeden, şöle zamanında 2-3 hafta önce doğuracam gibi geliyor bilmiyorumkismile
geçmiş olsun komşun oğluşuna şimdi nasıl ?? yavrucak korkmuştur da yaavalla bana da öle geliyo
hatta ben mayıs annesi bile olabilirim sanki :bbo::bbo::bbo::bbo:
inş cnm .bebişim kız benim dr konusu biraz karışık nerdeyse haftada bir dr a gidiyorum en son dün gittim resim çektirdim yine bundan sonra çok sık gitmeme gerek kalmayacak sanırım inan ağırlığını bilmiyorum cnm hep unutuyorum onu sormayı doğum iznine bi sorun olmazsa eğer doğumdan 3 hafta önce çıkcam doğum sonu kullancam iznimi çünkü şimdi hamile olduğum için gündüzleri rahat biyerde çalışıyorum gece nöbetleride şubat ayı son oda bitiyo onun için çalışabilirim şartlar böyle olursa :ecrin_bebek:
benim bebeğimde kız.bende en son 5 şubatta gittim 1 ay sonra gel dedi.5 martta tekrar gideceğim.bende bebeğimin ağırlığını unuttum o yüzden sana sormuştum.3 hafta önce çıkarsan doğumdan sonra ki yasal süre ne kadar?? normalde 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası değilmiydi?
dunurum sanada hayırlı kandıller nasılsın bakalımm gelınım nasıl?
Hande iyi canım, benimde sabahtan beri sol bacağım kasılıyo ağrıyo
deli olcam magnesyumda bitmişti şimdi şöförü bkliyorum gelsinde
eczaneden aldırayım diye... ayy ne rahatsız edici bi ağrı bu yaaa
sen nasılsınsın?? oğluş nasıl??
HADIYAA TUH
EE MAGNEZYUMDA İŞE YARAMIYOR BIR YERDEN SONRA DIMI
VALLA CNM BENDE SABAH BI UYANYRM DAYAK YEMIS GIBIYM GECE ZTN SUREKLI UYANYRMDA AGRIDN BIZ NAPCZ BE BÖLEEE
OGLUŞUN KEYFI YERND E GECE TEKMELEYIP DURYR GUNDUZDE TIK YOK
canım havuzlu handa da va ama 1 yerde gördüm sankiEminönüdeki havuzlu handa mı yoksa şeker satılan başka bi yer var mı?
aa evet kıs onları görmemiştim kaydirigubbakcemile2 [/B][/COLOR][/B]
kısss bebek eşyası satan bi tek havuzlu han var birde tarihi bi han var ama orda bebek eşyası 2-3 dükkanda var bilmiyorumkismileannemler havuzlu hanı beğenmemiş diğer hanlarda daha güzel şeyler var dediler. ama ben nereye gittiler bilmiyorum :sm_confused:
benimde haftaya salı günü 2. aşımya benim çarşamba günü 2. tetenoz aşım var
ilkinde kolum çok ağrımıştı bakalım bunda ne olacak
bide bişey sorucam benim şeker yüklemem içinm doktor
29 haftanda gel dedi ve aç olarak gel dedi
ya her doktor farklı bir uygulamamı yapıyo anlamadım
kısss bebek eşyası satan bi tek havuzlu han var birde tarihi bi han var ama orda bebek eşyası 2-3 dükkanda var bilmiyorumkismile
evet ben de öyle yuvarlak olanlardan istemiyorum..
50 TL CIVARLRND AOLAN ISIMLILER FAALNDA HOS VALLA HEPSI GUSEL BENDE BURDANMI SIPARS ETSM ONU MODELLER DEGISK OLE YUVRLK CCIK DIIL:d
benim bebeğimde kız.bende en son 5 şubatta gittim 1 ay sonra gel dedi.5 martta tekrar gideceğim.bende bebeğimin ağırlığını unuttum o yüzden sana sormuştum.3 hafta önce çıkarsan doğumdan sonra ki yasal süre ne kadar?? normalde 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası değilmiydi?
isim ne düşünüyosun diğer bebeğin kızmı erkekmi onun ismi ne cnm 8 hafta olan doğum önceni çalışabilir dr raporu alıp 5 haftasını d.sonuna ekletebiliyosun
Kız pembiiik nerdesin? Ben dün akşam eve gidince uyuşmuşum, koltukta uyuyakalmışıım. Cumartesi günü dergileri Avcılar'dan bir yerden alabilirim sana da uygunsaa.
evet ben de öyle yuvarlak olanlardan istemiyorum..
Böyle ay lı bulutlu kelebekli fln onlar hoşuma gidiyor
HADIYAA TUH
EE MAGNEZYUMDA İŞE YARAMIYOR BIR YERDEN SONRA DIMI
VALLA CNM BENDE SABAH BI UYANYRM DAYAK YEMIS GIBIYM GECE ZTN SUREKLI UYANYRMDA AGRIDN BIZ NAPCZ BE BÖLEEE
OGLUŞUN KEYFI YERND E GECE TEKMELEYIP DURYR GUNDUZDE TIK YOK
valla ben günde 3 taneye çıkardım magnezyumu ama oda bende çok afedersin ishal yaptı ama mecbur içiyorum yoksa çok ağrım oluyo
bizim kız gün içinde sürekli tekmeşliyo eve gidincede, bir de gece ben yatarken faaliyette, ama bende geceleri en az 15 kez uyanıyorum kasıklarım ağrıyor sankiş sürekli tuvaletim varmış gibi dönerken ağrım oluyobilmiyorumkismile
kapı süsü pahalı ya mexe cimmELNINO Bebek Şekerleri, Nikah Şekerleri ve Davetiye bu sitede ki şekerler de çok güzel bakırköyde yerleri ve çok ucuzmuş eğer fuardan aldım kartınızı derseniz fuar fiyatına veririm diyordu . bebek patikleri vardı çok güzel 1.50 tl idi kapı süsleri 30-40 arasındaydı
efet burdakıler guzel gıbı hele bıtane vrya leylek bebek getryr oda gusel gıbı neyse aklımda bulunsun burasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?