2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim göbişim o kadar büyük ki bişey göründüğü yok... Ayyyy patlayacak bomba gibiyim... Dün akşam fotoğraf çektik, kendimi görünce inanamadım ya...

ya niyeyse bende fotoğraf çekildiğimde kendimi duba qibi qörüyorum
ama aynaya baktığımda yada çevremdekilerin tepkilerine baktığımda
o kadarda çok kilolu olmadığımı düşünüyorum
en iyisi biz doğurana kadar resim çekilmeyelim kaydirigubbakcemile3

kızlar bebeğinize hanqi marka bez almayı düşünüyorsunuz?

daemon babannen hayırlısıyla iyleşir inşallah, çok geçmiş olsun

evet çok tatlılar yaa :asigim:
sen elinden qeldiğince sol tarafına yatmaya çalış çünkü
bebeğe daha iyi oksijen qidiyormuş canıma.s

elimden geldiğince sola yatıyorum ama sürekli vuruncada acaba sıkıştırdım mı diye üzülüp mecbur öbür tarafa yatıyorum çünkü hiç durmadan vuruyor bilmiyorumkismile
sonra onu uyutup tekrar eski yerime dönüyorum kaydirigubbakcemile3

daem valla şu ev işini çok kafana takıyorsun..
ne olacaksa olacak artık kısmet
bırak uğraşma.. olursa olur zaten..

ayy öle mi dedi babaannee mafoldumben

ama artık bende ev bulup duzgunce herbıseyımı gucum varken yerlestıreyım dıyorum son anda bazı seyler tıkıs tıkıs olacak. aman neysee..

evet öyle dedı.mafoldumben
bıde hanı derler ya eskıler anlmaz hep kendılerıyle kıyaslarlar dıye.
babanne 85 yasında ama buna ragmen hıc bı zamn bız hamıleyken tarlay gıderdık bı laf duymadım agzından aksıne benım yemek yapmam bıle onu rahatsız edıyodu sen otur yeter bı corba yap dıye.
onura hep kızar ben bısey yaparken oturursa.

slm kızlarrrrr nasılsınız bakalımmm:))

bugün oğluşumu görücem akşam üzeri randevum var...heyecanlıyım....özledim sıpamııı

Canım babaanneye geçmiş olsun Allah acil şifalar versin .

Sende ev işini çok takma kafana birgün bir yerden çıkar netten araştır liste yap eşin gidip gezsin en son da sen gidip bakarsın .bütün erkekler aynı canım ne kadar etkilenmiyorum deselerde etkileniyorlar anne babalarından sen onu kırmadan onun fikriymiş gibi kendi istediklerini yaptırmaya çalış sen kendini üzersen istediğin olsa bile mutlu olmassın canım hayat küçük oyunlarla dolu hep mutlu olmayı bilmeliyiz. Bende bazen çok karamsar oluyorum ama hemen kendime gelmeye çalışıyorum yanlızlık bazen insana çok düşündürüyor .

ultra prima ya da huggies istiyorum ben..

ultra prima da kararlıydım ama huggies kullanan bir arkadaşım çok memnun oldugunu söyleyip başka bişi kullanma fln dedi, kaldım öle bilmiyorumkismile

valla hıc kusura bakmasın anasının dıbıne kadar gıdebılıyo kendı bende dun dedımkı madem kadıkoyden uzaklaıyoruz o zamn maltepede ben co guzel evle rbulurum hem annemede yakın olurum dedım sustu.
hıc kımse kusura bakmasın kafasına gre davranmaksa derdı davransın hıc bıseyı elıne yuzune bulastırmasın bosu bosuna benı evlere goturup baktırmasın becersınde tutsun bı ev.
bunlar hem basına buyruk hemde kendı basına bı halt beceremıyolar

Sana yürekten katılıyorum cleo valla!!! Bence de öyle yapalım... Az sonra koyarım fotoyu göbişlere görürsünüz öyle böyle büyük değil yani...:roflol::roflol:

ayy canım benim yaaaa :gitme:

daem valla şu ev işini çok kafana takıyorsun..
ne olacaksa olacak artık kısmet
bırak uğraşma.. olursa olur zaten..

ayy öle mi dedi babaannee mafoldumben
yiurummm sizin babaanneyede geçmiş olsun Allah sağlık versinn
bizde ne babaanne var ne anneanne iki taraftada yok

elh bugun gelemıycek heralde kaynvalıdesı dun kendı habersız kalmaya geldıgı gıbı yanında bı de arkadasını getırmıs.
bugun bızım kııznda seker yuklemesı vardı sabahtaan.
sımdı sınır kupudur heralde.

ultra prima da kararlıydım ama huggies kullanan bir arkadaşım çok memnun oldugunu söyleyip başka bişi kullanma fln dedi, kaldım öle bilmiyorumkismile

Kızlar bebek bezi alacaksanız son aylarda alın derim

Son düzenleme:
ya bende solumda pek rahat yatamıyorum
daha doğrusu kalbimin üzerine yatmış olduğum için olsa qerek
bazen nefes darlığı çekiyorum .. zaten bende kansızlıkta var ondanda kaynaklanıyor sanırım
ama elimden qeldiğince bende sol tarafıma yatıyorum

ya qörümcemlere sordum ben prima eskiden çok iyiydi
ama artık bozdu dediler çünkü prima firma değiştirmiş
qörümcemlerin birinin 5 diğerinin 3 çocuğu var
deneyimlerine qüveniyorum kaydirigubbakcemile3
molfix ile huggies i önerdiler ama ben çok kararsız kaldım yaa CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…