Benim göbişim o kadar büyük ki bişey göründüğü yok... Ayyyy patlayacak bomba gibiyim... Dün akşam fotoğraf çektik, kendimi görünce inanamadım ya...
sağol canımdaemon ve özge allah babannelere acil şifalar versin
evet çok tatlılar yaa :asigim:
sen elinden qeldiğince sol tarafına yatmaya çalış çünkü
bebeğe daha iyi oksijen qidiyormuş canıma.s
daem valla şu ev işini çok kafana takıyorsun..
ne olacaksa olacak artık kısmet
bırak uğraşma.. olursa olur zaten..
ayy öle mi dedi babaannee mafoldumben
babaanneler bi düzelse keske..
dün torunuda gormeyı ısterdım ama kısmet olmıycak artık dedi.mafoldumben
ev konusunda kacacım sureklı fıkır degıstırıyo dun aksamkı evı begendık aslında su annesının goturdugu sıtede baska bı daıre annesınede yakın benım annemlerede burdan daha yakın.
sona dun babası oglum kadıkoye uskudara yakınken nıe uzaklasıyosun dedı bıızmkı fıkır degıstırdı ee annesı bızı goturdugunde ben sölemıstım ona o yuzden bana trıp yapmıstı.
bende kayınpederıme söledım sureklı fıkır degıstırıyo ben söleyınce onemsız ama baın sız soleyınce hemen vazgectı dedım.
aynı fıyata bıızm oralarda ev varda bız mı tutmuyoruz dedım.
2+1 e cıkalım dedı. bende calısma odamı yakarım dıyosan cıkalım dedım.
benım esımın ole az bı malzemesı yok evdede calısıyo. nereye koyacaksın malzemelerı dedım ban abı raf bı masa yeter dedı.
salondamı yatak odasındamı cocuk odasındamı olcak onlar dedım.
ıyı dusun o zamn cocuk odası hayalınden vazgecelım dedım.
dun baya atıstık onunla. babsınada annesının soledıgını yapıuyo ben burası uzak dıyınce hemen bana tavır yapıyo dedım.
ben karısmıyorum once onur evı bulsun herkese begendırsın en son ban agostersın dedım.
sen begenmeden olur mu dıye atladı bende bana soruyomus gıbı gorunme dedım evet soruyo ama sadece oyle gorunmek ıcın
ultra prima ya da huggies istiyorum ben..kızlar bebeğinize hanqi marka bez almayı düşünüyorsunuz?
kızlar bebeğinize hanqi marka bez almayı düşünüyorsunuz?
Canım babaanneye geçmiş olsun Allah acil şifalar versin .
Sende ev işini çok takma kafana birgün bir yerden çıkar netten araştır liste yap eşin gidip gezsin en son da sen gidip bakarsın .bütün erkekler aynı canım ne kadar etkilenmiyorum deselerde etkileniyorlar anne babalarından sen onu kırmadan onun fikriymiş gibi kendi istediklerini yaptırmaya çalış sen kendini üzersen istediğin olsa bile mutlu olmassın canım hayat küçük oyunlarla dolu hep mutlu olmayı bilmeliyiz. Bende bazen çok karamsar oluyorum ama hemen kendime gelmeye çalışıyorum yanlızlık bazen insana çok düşündürüyor .
ya niyeyse bende fotoğraf çekildiğimde kendimi duba qibi qörüyorum
ama aynaya baktığımda yada çevremdekilerin tepkilerine baktığımda
o kadarda çok kilolu olmadığımı düşünüyorum
en iyisi biz doğurana kadar resim çekilmeyelim kaydirigubbakcemile3
sağol canım
benim de izmire gidesim geldi valla dün..
ayy canım benim yaaaa :gitme:ama artık bende ev bulup duzgunce herbıseyımı gucum varken yerlestıreyım dıyorum son anda bazı seyler tıkıs tıkıs olacak. aman neysee..
evet öyle dedı.mafoldumben
bıde hanı derler ya eskıler anlmaz hep kendılerıyle kıyaslarlar dıye.
babanne 85 yasında ama buna ragmen hıc bı zamn bız hamıleyken tarlay gıderdık bı laf duymadım agzından aksıne benım yemek yapmam bıle onu rahatsız edıyodu sen otur yeter bı corba yap dıye.
onura hep kızar ben bısey yaparken oturursa.
yiurummm sizin babaanneyede geçmiş olsun Allah sağlık versinndaem valla şu ev işini çok kafana takıyorsun..
ne olacaksa olacak artık kısmet
bırak uğraşma.. olursa olur zaten..
ayy öle mi dedi babaannee mafoldumben
ultra prima ya da huggies istiyorum ben..
ultra prima da kararlıydım ama huggies kullanan bir arkadaşım çok memnun oldugunu söyleyip başka bişi kullanma fln dedi, kaldım öle bilmiyorumkismile
ya bende solumda pek rahat yatamıyorum
elimden geldiğince sola yatıyorum ama sürekli vuruncada acaba sıkıştırdım mı diye üzülüp mecbur öbür tarafa yatıyorum çünkü hiç durmadan vuruyor bilmiyorumkismile
sonra onu uyutup tekrar eski yerime dönüyorum kaydirigubbakcemile3
ultra prima ya da huggies istiyorum ben..
ultra prima da kararlıydım ama huggies kullanan bir arkadaşım çok memnun oldugunu söyleyip başka bişi kullanma fln dedi, kaldım öle bilmiyorumkismile
ilk molfix alcam benkızlar bebeğinize hanqi marka bez almayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?