2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pek durma yapmaz aksine artar diyolar ama
hani bünyeden bünyeye değişir ya
işte teselli şekerim naparsın

kendim için hiç sanmıyorum duracağını ben 9 kiloyu hala çıkardığım halde aldım düşün yaniiii. ya ben sorum etmiyorum alsamda hayırlısı ile gelsinde bebişim doktor çok diyoooo

özgecim dae babanneler mi hastaymış yeni gördüm canlarım çok çok geçmiş olsun inşallah önemli bişileri yoktur

Güneşimmmmmmmmmmmmmm nasılsın? Şeniz
Casper sende bebişini görmüşsün, ayy ne gzüel :lepi:
Benmkide 1050 idi kilosu şişkomu bunlar ne? kaydirigubbakcemile3

ohhh maşallahhh ya benimki 900 lerde gibi geliyyyy banaaaa hiç 1000 olduğunu düşünemiyommm az mı yedim dicemmmm 10 kilo aldımmmm son ayda 3 kilo aldımmm zatennn bakalım görcezzzz c.tesiiiiiii

sağlık problemin olmazsa 37 ye kadar al derim
çünkü doğum sonrasına 5 hafta ilave etmiş olacaksın ki
buda bebek 1 ay daha büyümüş demek olur
canım onu biliyorum
ben tam 37 de çıkmak istemiyorum
erken fln doğacağı tutarsa evde hiç vakit geçiremedim butun hamilelikte çalıştım demek istemiyorum
o nedenle evde kalışımı garanti altına almak için 35-36 da fln çıkmak istiyorum.
hamileliğimin son zamanlarında rahat rahat evimde olmak, yürüyüşlere fln gitmek istiyorum
o nedenle sordum nasıl bir yol izlesem diye

Sağol teyzoşşşş a.s

Babaannelere geçmiş olsun. Benim de rahmetli babaannem girdi rüyama hayırdır inşallah bilmiyorumkismile

doydummbilmiyorumkismile
afiyet bal şeker olsun

kendim için hiç sanmıyorum duracağını ben 9 kiloyu hala çıkardığım halde aldım düşün yaniiii. ya ben sorum etmiyorum alsamda hayırlısı ile gelsinde bebişim doktor çok diyoooo

ya evet bende kendim için sorun etmiyorum
er yada geç bi şekilde veririz ama
benim korkum doğumda kilolarımın bana ve bebeğe zorluk çıkartması
ilk doğumum normaldi bunuda normal yapmak istiyorum sezeryan olsa pek düşünmem
başka kaygım yok yani
allah yardımcımız olsun hepimizin

ben yaptım bilemmmmmmmmmmm erkenmi oldu bilmiyorum ama annemler gelmişti ya mart başıııı hazır glmişken hazırlayalım dedikkkkkkbilmiyorumkismile

aslında erken değildir ya. bende ıhlamaya tıslamaya başladım artık iyice ağırlaşmadan bitirmek istiyorum. zaten evdeyim yavaş yavaş yıkar bitirir oturduğum yerdende ütülerim bitiririm.

bu aydan sonra 7 aylık olucaz bide herşeye hazırlıklı olmak bakımındanda hazır olmuş olur bence inşallah bebişler zamanında gelirler erken gelmeye kalkmazlar inşallah.

BENCE BÜYÜMÜŞTÜR ANNESİ O FINDIK
Cumartesi olsun bi git gör bakalım
ohhh maşallahhh ya benimki 900 lerde gibi geliyyyy banaaaa hiç 1000 olduğunu düşünemiyommm az mı yedim dicemmmm 10 kilo aldımmmm son ayda 3 kilo aldımmm zatennn bakalım görcezzzz c.tesiiiiiii

özgecim dae babanneler mi hastaymış yeni gördüm canlarım çok çok geçmiş olsun inşallah önemli bişileri yoktur

saol canım.
bızım babannenın hastaneden cıkması mucıze dıyor doktorlar
durumu epey kotu:sinifsinif:

Babaannelere geçmiş olsun. Benim de rahmetli babaannem girdi rüyama hayırdır inşallah bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile saol canım..

güneşimmmmmmmmmmmmmm nasılsın? şeniz
casper sende bebişini görmüşsün, ayy ne gzüel :lepi:
Benmkide 1050 idi kilosu şişkomu bunlar ne? Kaydirigubbakcemile3

cnmmm iimm sen nasılsın gozunaydın 4 boyutlunuda gordun ohhhhh cdnıde elıne aldn artk durp durp izlersn onuuu

ücretsiz izin kullanmayı düşünüyor musun peki

anlıyorum seni canım
yalnız öyle kıst dönemlerde rapor veriliyormu onu bilmiyorum
yani 35-36 gibi isteğe bağlımı pek bilgim yok o konuda

a.s.
amma uzun sürdü sempatiksalakcinni

sağol canım

kötü bişi mi didin.

Kıyamam dae ya babaanne mi hasta :sinifsinif:
Allahım şifa versin üzülme tatlım yaa :teselli:

saol canım.
bızım babannenın hastaneden cıkması mucıze dıyor doktorlar
durumu epey kotu:sinifsinif:

bilmiyorumkismile saol canım..

anlıyorum seni canım
yalnız öyle kıst dönemlerde rapor veriliyormu onu bilmiyorum
yani 35-36 gibi isteğe bağlımı pek bilgim yok o konuda

benim bildiğim 32 de çıkılıyor dr rapor verirse de 37.de ama daha öncesinde de olabiliyor mu hiç bilemiyorum valla.belki de en fazla 37.ye kdr çalışılabiliyordur sınır o olduğundan insanlar 37.ye kdr alıyordur.ama isterse 35 ya da 36 ya kdr alınıyordur bilmiyorumkismile

ücretsiz izin kullanmayı düşünüyor musun peki

ya şöyle düşünüyorum aslında
4 ay iznim bitince
15 gün yıllık izin ekleyecem peşinden
sonrasında da 15 gün fln ücretsiz almayı düşünüyorum.
yani 5 aya tamamlamış olmak istiyorum izni.
ama duruma göre ücretsizi 1 aya da cıkarabilirim. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…