2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşbuldukkkkk Şeniz
Dün kızımı gördüm nihayet 4 boyutlu ultrasonda :lepi:
Dr ben istemenden cd ye çekip verdi :lepi:
Muradıma erdim nihayet hihoyyyt

cosmo çağ atlamışsın bakıyorum da ben hala kaptan mağara adamı devrindeki ultrason görüntülerine bakıyorum klava
perşembe doktora diyeceğim valla. cosmo bile 4d ultrasona girdi ben giremedim diye :mymeka:

oyyy maşallahhh cnmmmm bebişineeeeeeee

izmirdekiler ben bugün alsancakta druma gidicem ama gitmişken hellobaby e gitmek istiyorum iyi olursam ve dr izin verirse tabi...ama orası bayraklıdaymış..uzak mı kalıyor arası??

izmirlilerrr bir bakınn

benim kardeşimle aramda 13 yaş var
o yüzden onun herşeyini hatırlıyorum
annem kardeşime en başından beri hep prima kullandı
ve çokta memnundu.. o yüzden annem bana prima al demişti
ama işte qörümcemler de prima firma değiştirmiş artık eskisi qibi değil
falan diyince içime kurt düştübilmiyorumkismile

oyy yerim ben onu yaaa
Allah hepimizin bebeklerini nazardan saklasın

cosmo sanamııı benziyooooooo

Ne diyosun kanks
cilalı taş devrine geçtim resmen kaydirigubbakcemile3
Aynen söle valla uçarım ona burdan bak
cosmo çağ atlamışsın bakıyorum da ben hala kaptan mağara adamı devrindeki ultrason görüntülerine bakıyorum klava
perşembe doktora diyeceğim valla. cosmo bile 4d ultrasona girdi ben giremedim diye :mymeka:

aynı şey bendede olmuştu bi bacağımda kabarık ve kızarık şeklinde 2 ay evvel hani şu kar çok yağdığı zamanlar çok kaşınmam yoktu ama yayılıyodu boyuna hamilelikte alerjik durumlar ortaya çıkabiliyomuş doktora gittim ben krem verdi bir haftaya geçti benim giydiğim çoraptan oldu sanırım hamile çorabı almıştım kilotlu içime giyiyodm üşümiyim diye sonra doktor sirkeli suyla önce yıka böyle şeyleri dedi siyah boyadan felan yapabiliyomuş

Canım benim ne kaynanaymış allah korusun ozaman hiç sen buralara gelme :) Allah hepimize yardımdım etsin ne diyeyim .

Son düzenleme:

casper33 maşallah peki sen kaç kilo aldın?

[QUOTE =casper33 kullanıcısından alıntı
ben bebişimi gördüm bugün. özlemişim uğurböceğimi hanfendi gene ayak ayaküstüne atmış oturuyodu

herşey yolunda şimdilik çok şükür bugün tam 26 haftalık olduk 41.5 cm ve 1060 olmuş maşallah. bizde sonunda kilolara geçtik. haftayada şeker yüklemem var hadi hayırlısı bakalım onuda sorunsuz atlatırız inşallahh][/B][/QUOTE]

Canım maşallah bebişine :) koca genç kız olmuş :)

esmer, casper , cosmo hosgeldınısss..

selam kızlarrr hoşgeldiniz yiurularr

hoşbulduk yavrularrrrrrrrrrrrr

hadi gözün aydın artık 1 kılo cocugun varkaydirigubbakcemile3

evet ya artık benim kuzucumda 1 kilokaydirigubbakcemile3

maşallah canımm

kaydirigubbakcemile3

canım sende canını sıkma bebişide huzursuz etme bebişler hafta hafta değişiklik gösteriyolar zaten inşallah bir sorun olmayacaktır canım.

casper maşallah bebişine
uzun boylu olacak seninki galiba
daha 26 haftalık 41,5 cm.
nazr değmesin inşallah
benimde haftaya cumartesi şeker yüklemesi
ve kontrolüm var bakalım benimki ne kadar olmuş

sağol canım uzun boylumu sence demekki babasına benzeyecek ben uzun değilimde bbamız uzun boylu inşallahda ona benzer kuzucum kaydirigubbakcemile3

senin bebiş geçmiştir 1 kiloyu mutlaka. inşallah şu şeker yüklemelerinide atlatırız sorunsuz olarak

oyyy maşallahhh cnmmmm bebişineeeeeeee

sağol canımmmmmkaydirigubbakcemile3

sen üzülme annesi kızının bir problemi yoktur dönem dönem bebeklerin farklı yerleri daha büyük yada küçük olabiliyor .sağlıklı haberini alırsın meraklanma

uklam benımkıde kucuk cıktı bılıyormusn öncekı doktr bişi solememşştı bu yenı doktor soledı bende sıktmcanımı ama doktr moralını bozma daha belli etmez dedı

dae babanneye çok üzüldüm.ayrıca bence sen kayınvalideden mümkün olduğunca uzak dur baksana kötü planlar peşinde ay ben napcam bakalım aynı binada :) inşallah eski düzenimde devam eder hersey beni yormaz.yoksa ben de fenayımdır karıştırmam ama yüz göz olmak istemiyorum hiç..
casper masallah bebişine güzelcim..

izmirdekiler ben bugün alsancakta druma gidicem ama gitmişken hellobaby e gitmek istiyorum iyi olursam ve dr izin verirse tabi...ama orası bayraklıdaymış..uzak mı kalıyor arası??

biraz uzak gıbı cnm ben gercı arabayla gıttım bılemyrm dolmus otobüs ama ee kemer altına git gez orda daha gusel alısverıs yapabılırsın sanırm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…