Hoşbuldukkkkk Şeniz
Dün kızımı gördüm nihayet 4 boyutlu ultrasonda :lepi:
Dr ben istemenden cd ye çekip verdi :lepi:
Muradıma erdim nihayet hihoyyyt
ben bebişimi gördüm bugün. özlemişim uğurböceğimi hanfendi gene ayak ayaküstüne atmış oturuyodu
herşey yolunda şimdilik çok şükür bugün tam 26 haftalık olduk 41.5 cm ve 1060 olmuş maşallah. bizde sonunda kilolara geçtik. haftayada şeker yüklemem var hadi hayırlısı bakalım onuda sorunsuz atlatırız inşallahh
izmirdekiler ben bugün alsancakta druma gidicem ama gitmişken hellobaby e gitmek istiyorum iyi olursam ve dr izin verirse tabi...ama orası bayraklıdaymış..uzak mı kalıyor arası??
inşallah pirimada sorun yaşamam bilmiyorumkismile
benim küçük kardeşimde dahil hepimizi kumaş bezle büyütmüş annem
kardeşimi hatırlıyorum, yazık kadına kaynatır yıkardı falan
onda direk tene değiyor, ama ona görede kardeşimin pişik falan olduğunu çok hatırlamıyorum
nasıl alışırsa öyle gidiyor
kaç dk cd ye çekti cnm?
Hoşbuldukkkkk Şeniz
Dün kızımı gördüm nihayet 4 boyutlu ultrasonda :lepi:
Dr ben istemenden cd ye çekip verdi :lepi:
Muradıma erdim nihayet hihoyyyt
20 dk falan var heralde kuzu ya çok dikkat etmedim ama epey çekti
Bide ayakları elleri yüzündeydi hjep bi türlü yüzünü net çekemedi ama olsun yinede ağzını burnunu gözünü gördüm
bide esniyodu :asigim:
20 dk falan var heralde kuzu ya çok dikkat etmedim ama epey çekti
Bide ayakları elleri yüzündeydi hjep bi türlü yüzünü net çekemedi ama olsun yinede ağzını burnunu gözünü gördüm
bide esniyodu :asigim:
cosmo çağ atlamışsın bakıyorum da ben hala kaptan mağara adamı devrindeki ultrason görüntülerine bakıyorumklava
perşembe doktora diyeceğim valla. cosmo bile 4d ultrasona girdi ben giremedim diye :mymeka:
Bende ilk gordugumde alerji zannettim, ama neden tek bir bacagimda ciksin ki.
Sonra esim bakti bocek yemis dedi, ama boyle kucuk kucuk degil hani sivri sinek yer de ufacik olur ya
hem ertesi gun yeri belli bile olmaz kasinsa bile ama bunlar kocaman kocaman.
Yani ilk defa bu sekil oldu, bende ne oldugunu anlamadim.
Pire olur mu ki, birazdan esim almaya gelecek bi saglik ocagina da ugrasam iyi olur aslinda.
Belki doktor bilir ne oldugunu falan. :1no2:
aman derdım yarıdm degıl
kendeı annmede olsa kımseye gerek yok. ben herbıseyımı kendım yapıcak durumdayken yapıp bıtırmek ıstıyorum..
kımse vıme konuslanmasın.
helekı kaynanam bıze yerlesmeyı duusnuyo.
o eve goturdugunde aynı sıtede arkadası var o kadında hıc susumuyo ben gıdemıyorum ordaya gıtmek ıkı araba ama buraya tasınırlarsa her gun gelırım kalırım dıyo.
arkadasına annatıyo bunu..
hehhehehe benı tanımıyomu bu kadın dıcem ama aslında benı en ıyı o tanıyo
yın ebı hatırlatıyım kendımı uzak dursun benden
cosmo sanamııı benziyooooooo
ben bebişimi gördüm bugün. özlemişim uğurböceğimi hanfendi gene ayak ayaküstüne atmış oturuyodu
herşey yolunda şimdilik çok şükür bugün tam 26 haftalık olduk 41.5 cm ve 1060 olmuş maşallah. bizde sonunda kilolara geçtik. haftayada şeker yüklemem var hadi hayırlısı bakalım onuda sorunsuz atlatırız inşallahh
esmer, casper , cosmo hosgeldınısss..
selam kızlarrr hoşgeldiniz yiurularr
hadi gözün aydın artık 1 kılo cocugun varkaydirigubbakcemile3
maşallah canımm
casper maşallah bebişine
uzun boylu olacak seninki galiba
daha 26 haftalık 41,5 cm.
nazr değmesin inşallah
benimde haftaya cumartesi şeker yüklemesi
ve kontrolüm var bakalım benimki ne kadar olmuş
oyyy maşallahhh cnmmmm bebişineeeeeeee
sen üzülme annesi kızının bir problemi yoktur dönem dönem bebeklerin farklı yerleri daha büyük yada küçük olabiliyor .sağlıklı haberini alırsın meraklanma
selam selam selamm zemuszemus
izmirdekiler ben bugün alsancakta druma gidicem ama gitmişken hellobaby e gitmek istiyorum iyi olursam ve dr izin verirse tabi...ama orası bayraklıdaymış..uzak mı kalıyor arası??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?