- Konu Sahibi daemon
-
- #63.781
casper33 maşallahpeki sen kaç kilo aldın?
[QUOTE =casper33 kullanıcısından alıntı
ben bebişimi gördüm bugün. özlemişim uğurböceğimi hanfendi gene ayak ayaküstüne atmış oturuyodu
herşey yolunda şimdilik çok şükür bugün tam 26 haftalık olduk 41.5 cm ve 1060 olmuş maşallah. bizde sonunda kilolara geçtik. haftayada şeker yüklemem var hadi hayırlısı bakalım onuda sorunsuz atlatırız inşallahh][/B]
Canım maşallah bebişine :) koca genç kız olmuş :)
casper maşallahbebeğin kocaman olmuş kg lara erişmiş.
darısı başımıza
kilomu :kedi:
bugün tartıldım 81 olmuşum yani 9 kilo almışım doktorum fazla dedi hamur işini ekmeği tuzu kes şimdiden dedi bana ama ben hala çıkarıyorum ve çıkardığım zaman midemi ancak hamur işi ile düzeltiyorum nasıl becericem bilmiyorummmmm
ayyyy evet büyüyolar gitgide allahım esirgesin bebişlerimizi
ayyyy bende 9 kilo almışım
kilolu başlayınca fazla almak istemiyordum ama
hem yemekte sorun yaşamıyorum
hemde bünye kilo almaya müsait
inşallah son aylarda durma yapar da
arayı fazla arttırmayız rabbim sağlıkla almayı nasip etsinde
veririz artık bi şekilde ne yapalım
çalışan anneler 32 haftada doktorunuzdan
tabi çalışmaya devam etmek isteyenler
37 haftaya kadar çalışır raporu almayı unutmasın
benim 4 hafta sonra almam lazım
bi hatırlatim dedim de
durma yaparmı ki son aylarda hiç almayanlar bile almaya başlıyo tabi bünyeden bünyeye fark eder. benim boyda uzun değilki kapatayım farkı boy kısa olunca göze daha çok batıyo
kızlar bebişe aldığımız tüm kıyafetleri yıkıyıp ütüleyecez dimi
ben diyorumki bu ay sonuna kadar aldıklarımı yıkasam ütülesem hazır etsem erkenmi olurki
durma yaparmı ki son aylarda hiç almayanlar bile almaya başlıyo tabi bünyeden bünyeye fark eder. benim boyda uzun değilki kapatayım farkı boy kısa olunca göze daha çok batıyo
anaamm senin rüyaya da mı girdim gııı...bende bugün rüyamda özgeyi ve melmea yı gördüm
başkaları da vardı da onları hatırlamıyorum. melmea sürekli elinde telefon msj çekiyordu birilerine kaydirigubbakcemile3
ben şimdiden yıkarsam tozlanır diye ellemiyorum.kızlar bebişe aldığımız tüm kıyafetleri yıkıyıp ütüleyecez dimi
ben diyorumki bu ay sonuna kadar aldıklarımı yıkasam ütülesem hazır etsem erkenmi olurki
ben 35 e kadar çalışır raporu almak istiyorum
ya da 36 ya kadar :uhm:
yoksa önce 37 ye kadar almalıyım da
sonra mi işgörmez raporuna çevirttirsem onu :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?