2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:nazar: kızzz özasfaa hakiki o ekleyen senmısın maşallhh pekde gözelmşşinnn

çiğ et çok zararlı bişey, ben cevizli yada etsız yıyorum çiğköfteyı, komagene bir numara bu konuda tasıye ederım. birde şu gavurları anlamıyorum eti çok çok az pişmiş kanlı yıyıorlar turp gıbıler valla. biz bi kere oyle bır et siparışı verdık ben kanlı gelınce bıraz daha pişirin dedım, garsonda yazık ettınız ete hıçbir anlamı kalmaz dedı, bende kanlı yersem artıstlık olur farkındayım ama ben çiğ et yemeyecek kadar da bılınçliyım deyip bozmuştum adamı, tadı guzel olsa bıle önce saglık.

ben sosyal olamadan duramam canım, gelınsın gıdılsın severım, yapı meselesi, yorgunluk oluypor ama dınlenıyorsun geçiyor yalnızlık daha yorucu benım için. ev işine gelınce de hıç kımse gelmese bıle ev tozlanıyor dagılıyor, ne bıleyım belkı benım evım öyledır bılemem ben yoruluyorum. hergun tuvaletler temızlenmesı lazım, hergun toz alınıyor, ütüsü, bulaşıgı yemegı bıtmıyor benım evımın.

ayy ne bileyim gülkurusu sakınan göze çöp batar misali her hastalık gelir dikkat edenleri bulur.

ev meselesine gelince biz evde 2 kişiyiz , çalıştığımız için gelen gidende olmaz ama o ev nasıl pisleniyor anlamıyorum.
temizlikten 3 gün sonra sanki el değmemiş gibi.
bence dünyanın en zor mesleği ev kadını olmak. evin işi asla bitmez

off benimde evin işi bitmiyo öbür ay boya yaptırıcam diye iyice saldım ama bu aralar kaydirigubbakcemile3

pı.. çııı recep ivedik
hatları karıştırdın gene sempatiksalakcinni

ayy pardn yaaa cosmom oo h.t yannıslıklan yasdm malum karsımda hala gegıren bır ayı vr dıkktımı dagttı tam yazrken:(

peki illa 37. haftaya kadar çalışmakmı gerekiyo o zaman ben istemiyorum ya 36.haftada felan ayrılmak istiyorum ben :sinifsinif:
bilmiyom canım yarın dr a gitcem ben 35. de ayrılayım diyorum bakalım ne dicek

Aşkım annemler de almışşlar bende burdan bi sürü aldım ara verdim artık almıyom nakit biriktiriyom doğum parası, arabası, ana kucağı vs si var onlarıda ist dan alıcam doğuma gittğmde Belkide dayıları falan alır kimbiilir
cosmoommm buaralar bişi almıyonmu kıs bebikeee

kızlar facede 2010 haziran annelerine herkes üyemi oraya üye olup duvara kk daki rumuzunuzu yazsanıza birçoğumuz yaptı gerçi yapmayanlar için hatırlatayım dedim böylece kolaylıkla anlamış oluyoruz kimin kim olduğunu :)

Aşkım annemler de almışşlar bende burdan bi sürü aldım ara verdim artık almıyom nakit biriktiriyom doğum parası, arabası, ana kucağı vs si var onlarıda ist dan alıcam doğuma gittğmde Belkide dayıları falan alır kimbiilir

hehe bende ara verdım cunku buay param daha aybasından bıttı:( kredı kartı desenn aldı basını gıdıyor sormaa:(

haa o h.t öskenın özel arkadası bence:D

Back
X