Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şimdi kim kim ben karıştırdım? :bbo:
A.D. kim?
H.T. kim?
çiğ et çok zararlı bişey, ben cevizli yada etsız yıyorum çiğköfteyı, komagene bir numara bu konuda tasıye ederım. birde şu gavurları anlamıyorum eti çok çok az pişmiş kanlı yıyıorlar turp gıbıler valla. biz bi kere oyle bır et siparışı verdık ben kanlı gelınce bıraz daha pişirin dedım, garsonda yazık ettınız ete hıçbir anlamı kalmaz dedı, bende kanlı yersem artıstlık olur farkındayım ama ben çiğ et yemeyecek kadar da bılınçliyım deyip bozmuştum adamı, tadı guzel olsa bıle önce saglık.
ben sosyal olamadan duramam canım, gelınsın gıdılsın severım, yapı meselesi, yorgunluk oluypor ama dınlenıyorsun geçiyor yalnızlık daha yorucu benım için. ev işine gelınce de hıç kımse gelmese bıle ev tozlanıyor dagılıyor, ne bıleyım belkı benım evım öyledır bılemem ben yoruluyorum. hergun tuvaletler temızlenmesı lazım, hergun toz alınıyor, ütüsü, bulaşıgı yemegı bıtmıyor benım evımın.
a.d ozasfa..Kızlar şimdi kim kim ben karıştırdım? :bbo:
A.D. kim?
H.T. kim?
h.t recep ivedik
h.t recep ivedik
pı.. çııı recep ivedik
hatları karıştırdın gene sempatiksalakcinni
bilmiyom canım yarın dr a gitcem ben 35. de ayrılayım diyorum bakalım ne dicekpeki illa 37. haftaya kadar çalışmakmı gerekiyo o zaman ben istemiyorum ya 36.haftada felan ayrılmak istiyorum ben :sinifsinif:
cosmoommm buaralar bişi almıyonmu kıs bebikeee
a.d ozasfa..
h.t. yi annamadım bilmiyorumkismile
o zaman bir tane daha var, çünkü recepin fotoğrafında sünnetlik resmi var
Aşkım annemler de almışşlar bende burdan bi sürü aldım ara verdim artık almıyom nakit biriktiriyom doğum parası, arabası, ana kucağı vs si var onlarıda ist dan alıcam doğuma gittğmde Belkide dayıları falan alır kimbiilir
efet efet yokyaa ben cocuk gegırnce yanlıslıkla yazdm recep sunnet olan kuss![]()
Hani özasfa dedi ya, özgeden ekle, ben de senin yeni arkadaşlara baktım, orda bir a.d. , bir de h.t var
Kızlar recep diğer topicte erken doğum tehlikem var demiş, o zamandan beri de yok topikte.