2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar!!! Ben bugün evden bağlanıyorum size :)) Benim herpes kötü, işe gidemedim bugün... Bi bakayım geçmişe neler yapmışsınız...

Geçmiş olsun canım, bu arada bebişin nasıl? Dün gördün mü?

günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzz?

ne raporu canım?
şunu söyleyeyim eğer 37. haftana kadar çalışırsan 32-37=5 hafta
doğum sonrasına ekliyorsun 8+5=13 hafta doğum sonrası iznin oluyor
sonrasında yıllık izin ve 6 aya kadar da ücretsiz izin alabiliyorsun
32. haftanda dr la görüşüp eğer çalışacaksan çalışabilir raporu veriyor drun kaç haftaysa (bana 35. haftama kadar çalışabilir verecek mesela) aldığın rapor iş yerine veriyorsun diyelimki 37. kadar çalıştın onu sonradan tekrar ssk ya gidip sanırım kapattırıyorsun sonradan da bebek doğunca sen yada eşin ssk bebeğin doğum belgesini götürüyor bu kadar.

günaydın analarrr.. sempatiksalakcinni

toplantım vardı yeni gelebildim.
dae çok sevindim gerçekten dr.a gitmene, oğlunu görmene ve moralinin düzelmesine.
oh evi de tutmuşsunuz ne güzel..
bak herşey yoluna giriyo

Canım ücretsiz izin almayı düşünüyorum da ben..Doğumdan sonra bir süre doktorumdan rapor istiycem..O rapordan bahsediyorum..Mesela 20 gün rapor verdi diyelim..Raporu ne zaman almak lazım diyorum

Teşekkür ederim canım ben fuarda beğenmiştim beşğini ve örtüsünü beşiği ogün teslim almıştık örtüyü yeni diktiler aldığım yer izmirde canım aybi bebek maalesed istanbulda değil

zeynepcim gözün aydın kıss nasıl yatağı unutmuş salaklar anlamadım valla
ama geç olsun güç olmasın derler ağız tadıyla kullanın inşallah eşyalarınızıa.s.

Fuarda beşiği alırken yatağıda teslim ettiklerini zannetmişler halbuki biz oda sonradan gelsin demiştik unutmuşlar işte

Evet canım konuşmuştuk haklısın en doğrusu bu şekilde olacak işte ama arada aklıma takılmıyor değil

ya ne oldu sitede problem mi var acaba... en son saat 9 da yazılanları görüyorum... Beni attınız mı siteden yoksa :gitme:

günaydın yeni gelenlerrrrrrrrrr

Bu arada biraz önce işyerinde yakın arkadaşlarımdan birinin hamile olduğunu öğrendik gidip hemen kan testi yaptırdık bende gitmişken doktorun istediği idrar tahlilini verdim. Bizim şirket bebiş konusunda pek bereketli çıktı valla

bana adımnan hitap et aklinialirimsmile

Özgecimmmmmm dün canan hanım aradı çok ilgilendi sağolsun cumartesi gelin sizi bide ben gezdireyim hemde seminerler hakkında bilgilendireyim dedi detaylarıda konuşuruz dedi çok teşekkür ederim bitanem cumartesi gidicem tekrar ayrıntıları haber veririm sonra

Canım ücretsiz izin almayı düşünüyorum da ben..Doğumdan sonra bir süre doktorumdan rapor istiycem..O rapordan bahsediyorum..Mesela 20 gün rapor verdi diyelim..Raporu ne zaman almak lazım diyorum
canım ücretsiz izin alacaksan bunu dr dan değil iş yerinle konuşuyorsun doğum iznin ve yıllık iznin bittiğinde iş yerine gidiyorsun ve ben şu kadarlık ücretsiz izne ayrılacağım diyorsun bu kadar...:sm_confused:

heh süper..
sevindim valla.. git gez bakalım cumartesi günü de..
Canan la çok samimi değilim ben ama tanırım, arkadaşımın ekibinde..
çok kokoş çok süslüdür aklinialirimsmile
git bakalım ne olacak, haber verirsin sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…