- Konu Sahibi daemon
-
- #69.941
günaydın.üye olurken hamileliğimizle ilgili bilgi soruyormu?
Günaydın kızlar!!! Ben bugün evden bağlanıyorum size :)) Benim herpes kötü, işe gidemedim bugün... Bi bakayım geçmişe neler yapmışsınız...
ne raporu canım?günaydın kızlar..ya aklıma doğum sonrası izin takıldı da..diyelim doğumdan sonra rapor alıcaz, önce doğum izni mi başlar yoksa rapor mu? yani doğum izni bittikten sonra mı rapor almak lazım yoksa önce mi? bilen var mı?
ne raporu canım?
şunu söyleyeyim eğer 37. haftana kadar çalışırsan 32-37=5 hafta
doğum sonrasına ekliyorsun 8+5=13 hafta doğum sonrası iznin oluyor
sonrasında yıllık izin ve 6 aya kadar da ücretsiz izin alabiliyorsun
32. haftanda dr la görüşüp eğer çalışacaksan çalışabilir raporu veriyor drun kaç haftaysa (bana 35. haftama kadar çalışabilir verecek mesela) aldığın rapor iş yerine veriyorsun diyelimki 37. kadar çalıştın onu sonradan tekrar ssk ya gidip sanırım kapattırıyorsun sonradan da bebek doğunca sen yada eşin ssk bebeğin doğum belgesini götürüyor bu kadar.
aklinialirimsmileGunaydin kizlar nasilsiniz? zemuszemus
Bencede nasıl rahat edıceksen oyle yap.Oda takımını aldıktan sonra sıkıntıya gırersen bı anlamı kalmaz bence.Hiç canını sıkma neguzel ya çok şükür bebeişilerımızın ıhtıyaçlarını alıyoruz.Aslında bende bellı bı sure odada yatıcak ya kıme alıyorum odayı dıyorum.Sonra alcaksın tabı ne guzel al bı oda takımı dıyorum.almazsam pişman olurum dıye.Eşim duymasın ama bende kararsızım aslında.Bıde uyku setını bende beyaz düşünüyorum.Nerden aldın canım sen.Ben sadece özdılekde beyazlı pembe sade bişey buldum.Kızın pamukların içinde prensesler gibi sağlıkla yatsın inş. canım.:Saruboceq:
zeynepcim gözün aydın kıss nasıl yatağı unutmuş salaklar anlamadım valla
ama geç olsun güç olmasın derler ağız tadıyla kullanın inşallah eşyalarınızıa.s.
senle konuşmuştuk sanırım bu mevzuyu canım annenin odasında gardrop vardı zaten
geçici bebişin eşyalarını oraya koyarsın kışa doğru ev felan alırsanızda yeni eve yeni oda alırsın Ayşeye canım iyi düşünmüşsün boşuna sıkma canını...
günaydın yeni gelenlerrrrrrrrrr
bana adımnan hitap et aklinialirimsmile
canım ücretsiz izin alacaksan bunu dr dan değil iş yerinle konuşuyorsun doğum iznin ve yıllık iznin bittiğinde iş yerine gidiyorsun ve ben şu kadarlık ücretsiz izne ayrılacağım diyorsun bu kadar...:sm_confused:Canım ücretsiz izin almayı düşünüyorum da ben..Doğumdan sonra bir süre doktorumdan rapor istiycem..O rapordan bahsediyorum..Mesela 20 gün rapor verdi diyelim..Raporu ne zaman almak lazım diyorum
peki cerenaklinialirimsmilebana adımnan hitap et aklinialirimsmile
heh süper..Özgecimmmmmm dün canan hanım aradı çok ilgilendi sağolsun cumartesi gelin sizi bide ben gezdireyim hemde seminerler hakkında bilgilendireyim dedi detaylarıda konuşuruz dedi çok teşekkür ederim bitanem cumartesi gidicem tekrar ayrıntıları haber veririm sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?