kızlar 6 haftalık oldum.bulantı falan hiç yok.bir gariplik mi var acaba.birde kaç haftalıkken bebeğin kalp atışları duyuluyor
özge canım nasılsın?azize arkadaşım kaç gündür yok.merak ediyorum.sen konuştun mu hiç
özgecim nasıl bildin kız pimpirikli olduğumu,doktorda aynen pinpirik seni diyor.sen bide kafamdan geçenleri bir bilsen.ya kalp atışı duyulmazsa korkusu kafayı yemek üzereyimm.ama seninle konuşunca rahatlıyorum
şuan tam 6+0 oldum.ama daha erken azize için daha beklesin.ancak 7. haftada duyuluyo dedin.kesesi görünmüş mü peki
kızlar ya çikolata yedim çok kötüyüm şimdi midem fena yanıyor bir çözüm bulun ne yapmalıyım
selam kızlae nasılsınız ya 11.ci haftaya geldim nerdxeyse bu mide sorunları hala bitmedi ben ne zman hamileliğim tadını çıkarıcam ya çok sıkıldım canım hiç bir şey yapmak istmiyor ne dışarıya çıkmak ne temizlik yapmak nedde yemek yemek((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
sıcak süt yap ballı dicem ama bende biraz önce süt içmeme rağmen hala bi gelişme yok durumumdagitme:
seninle aynı durumdayım 12 yi geçtim hala sabah ve gece yatarken bulantılarım var ve midem yanıyor ne yersem bencede ne zaman tadıcaz bu hamileliğimafoldumben
imkansız süt içemem midem kalkıyor kokusunu duyunca ama dktrum 4. ayda süt peynir balık yemek zorundasın dedi tabi süt içilecek bulantım bi geçse cokacimcoookneler neler yiyip içicam ama geçmiyorr:sinifsinif:
imkansız süt içemem midem kalkıyor kokusunu duyunca ama dktrum 4. ayda süt peynir balık yemek zorundasın dedi tabi süt içilecek bulantım bi geçse cokacimcoookneler neler yiyip içicam ama geçmiyorr:sinifsinif:
kızlar mideye nane limon limonu az olsun içebiilirsiniz
suyu bile doğry dürüst içemiyorumki nane limon süreyim ağzıma nanedende nefret ediyorum annem çorbalara katılyor zor zar içiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?