2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy çift rakamlı haftalara gelmişim ben de inanamıyorumm.. 4-5 haftalıkken hiç gelemeyecekmişim 10 lu haftalara gibi gelirdi..
yarın olsa da bebeğimi görsem çok özledim

günaydın kızlar..
dün akşam alışveriş merkezine gitmiştik, birden bacaklarımdan sıcak sıcak bişeyler aktığını hissettim.
hemen tuvalete koştum kanmafoldumben
üstüm başım batmıştı ve cok fazla geliyodu.
hemen tahir beyi aradık hastaneye koştuk, oda evinden hastaneye geçti
%90 düşer bebek dedimafoldumben
şimdi sadece tuvalet için ayağa kalkma iznim var yatıyorum:gitme:

canım benim çok geçmiş olsun..
ama bebeğe baktı iyiydi değil mi..
ben %90 düşer olayına inanmıyorum...
bebek sağlıklıysa tutunacaktır mutlaka
kanama neden olmus birşey söylemedi mi

Günaydın kızlar . Cumadan beri şehir dışındayım şimdi kimbilir neler kaynattınız. Geçmişe dalmadan önce hepinize günaydın demek istedim önce. Sevgiler

yani kanama öncedende olmuştu ama kahverengi filandı azdı..
bu sefer cok fazlaydı
el büyüklüğünde bir parça düşerse gebelik sonlanmış demektir, hemen gel kürtaj yaparız dedi
iğne yaptı düşüğü engellemek için.
kanamanın sebebi belli değil..
aman kızlar siz dikkatli olun, iyiyim nasıl olsa diye ayakta fazla kalınca oldu işte(

arkadaşımdan aldığım bilgiye göre mide bulantıları ve kusmaların nedeni eşinle kromozomlarının benzerlik göstermemesiymiş uyumlu olanlarda bulantı kusma görülmezmiş malesef ben son nefesimi vercem heralde 2 aydır artık boğazım kanıyo 4. aya girdik hala devam ediyo

Özgecim geçmişe baktımda neredeyse 100 sayfayı geçmiş okumam gerekenler bağlantıda oldukça kötü maalesef okuyamadım artık tekrar bi konu yazarsam uyarırsın :)

canım evt bol bol dinlen.. ille düşecek diye birşey yok.. doktor da ne kadar ümitsizliğe kaptırmış seni. o kadar kanamaya iyiydi yine de bebeğin demekki..
us de kalp atışına fln baktı değil mi bu dr..
demekki bebiş hala sağlıklı..
çok kanaması olup bebişini kucaklayan çok insan var..
sen bol bol dinlen..

Özgecim geçmişe baktımda neredeyse 100 sayfayı geçmiş okumam gerekenler bağlantıda oldukça kötü maalesef okuyamadım artık tekrar bi konu yazarsam uyarırsın :)

hehe tamam canım çok uğraşma..
genelde hep bildiğin seyler konusuldu yine.. işte kıyafetler, bulantılar kusmalar..

günaydın esmerim biçim biçim.. opuyorumnanaktan

aaaa kocamla uyum gösterdiğimiz tek toktayı buldum demek benim ondan bulanmıyooooo
geçmiş olsun dikkat et kendine hayırlısını dile kısmeti varsa bu dünyada olur canım benim

benimde bulanmıyor hiç biz de çok uyumluyuz herhalde

valla benimde gitti bitti bulantılar
sadece yemekten sonra yanmalarım var
oda olsun be ne de olsa hamişizzzz olacak okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…