2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cupsin,esssraa, feride26, kdvrkl, mutter kızlaarrrrr hala geçmişimi okuyorsunuz

merhaba arkadaşlar benden 1 ay öndesiniz arada yazılarınız okuyorum bu arada nursena tokat zile desin galiba doktor bulamamıştın, ben tokatı turhalı bilirim turhalda da tokatta iyi doktorlar tavsiye ederim, zileyi bence boşver, özellikle tokatta medipol var özel hastane doktorları imkanları iyi

merhaba bayanlar bende güzellik uykumdan uyandım şimdi
akşam yemeğine başladım
anca yiyip içip yatıyorum zaten, 9 ayın sonunda tosbağa gibi birşey olacağım sanırım

merhaba bayanlar bende güzellik uykumdan uyandım şimdi
akşam yemeğine başladım
anca yiyip içip yatıyorum zaten, 9 ayın sonunda tosbağa gibi birşey olacağım sanırım

İnanmıyıorum sana kız bu saate kadar nasıl uyudun akannehir geceden beri hiç kalkmaksının uyuduysan ne güzel kaydirigubbakcemile5

ben de mercımek corbası yapıom aksam yemegıne ama soganın kokusu benı öldürüyo..

İnanmıyıorum sana kız bu saate kadar nasıl uyudun akannehir geceden beri hiç kalkmaksının uyuduysan ne güzel kaydirigubbakcemile5

yok canım sabah kalktım kahvaltımı yaptım 2 gibi tekrardan uyudum.
1.5 saat yatmışım yani sırnaşık şey
oturduğum yerde acıkıyorum ama ona hayret ediyorum. bebek resmen kemiriyor midemi

yok canım sabah kalktım kahvaltımı yaptım 2 gibi tekrardan uyudum.
1.5 saat yatmışım yani sırnaşık şey
oturduğum yerde acıkıyorum ama ona hayret ediyorum. bebek resmen kemiriyor midemi

çok şanslısın biliyomuusn bazen sabahtan akşama kadar bişey yiyemediğim oluyor dün olduğu ğibi canm hiç birşey istemiyor :1no2:

evet hamileliğim boyunca kusmam olmadı ama kanamam da durmadı
şanslı mıyım bilmiyorum , herkesin bir derdi var işte

archimim bende senin gibiyim durmadan açıkıyorum.obur oldum resmenn

kızlar pantolonlar sıkmaya başladımı hala eski pantolonlar oluyomuu hamiş kıyafeti giyeniniz varmıı

Süper bir pazar geçiriyoru kızımla, tek sorunum mide bulantısıydı sabah onu da tost yiyerek atlattım. At çiftliğine gittik yeni geldik. ama topicte kimse olmadığına göre biz gezmeden erken gelmişiz.

kızlar pantolonlar sıkmaya başladımı hala eski pantolonlar oluyomuu hamiş kıyafeti giyeniniz varmıı

son iki haftadadır pantalonlarımı düğmesi açık giyiyordum. artık dayanamadım, dün hamile pantalonu aldım ama fiyatlar uçuk biraz, haberiniz olsun.

Onceki tartildigimda 2 kilo almisim ama bugun tartildim hamile kaldigim kilodayim tekrar.
Bende bulantilar, kusmalar hala devam ediyor cunku. :umursamaz:

Onceki tartildigimda 2 kilo almisim ama bugun tartildim hamile kaldigim kilodayim tekrar.
Bende bulantilar, kusmalar hala devam ediyor cunku. :umursamaz:

ayenn şekerim bende hamile kaldığım kilodayım ve kilo veriyorum alıcağıma nasıl olucak böyle bilmem kusmaktan bişey kalmıyorki midemizde
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…