oluşan çatlaklara çözüm yok biliyorum ben, drum çatlak oluşumu olmasın krem kullanabilirsin demişti benimde göbüş birazcık büyüdü aldım bende
bu arada kızlar h.sonu hamile pantolonu aldım kot pantolon
birde 2 tane kazak türü şey aldım onlarda bol kurdelalı biri çok şirin bugün giydim
ya hamile elbisesi alamadım çok pahalı kızım yaayy çok rahat dimi hamiş pantolonu..
ben de bütün hafta sonu ayağımdan çıkartmadım..
bayramda da hamiş elbisesi giyebilcem.. benimde göbüş büyüdü birascıkın..
canım aynen öle bende bir kaç yere sordum 100 tl dediler ama daha uygun bir yer buldum 65 tl ye aldım mecburengünaydın herkese...
Pantolonları nereden ve kaça aldınız? Ben istediğim gibi birşey bulamadım bir türlü, aslında çokta fazla gezmedim ama 1 pantolonada 100 ytl vermek gelmedi hiç içimden.
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ya sizde simdiden okadar fark ediyor mu ki, ben normal kiyafetlerimi giyiniyorum.
ben de henüz hiç kilo almadım aynı kıyafetlerimi giyiyorum..şu son aylar bi gelse de hamile elbiseleri giymeye başlasam:))
bu arada kızlar, daha önce bu konuda yazıştınız mı bilmiyorum ama ben bayramdan sonra ikili test için gidicem..acaba ikili testte karından ultrasonla mı bakıyolar yoksa vajinal mi? aranızda yaptıran var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?