kıslar sonunda yarın evi temizletiyommm.ayy nasıl içim rahatladı bilemesiniz...
bugün gardrobumu söyle actımda sanırım bayramda giyecek bşiyim kalmamıs göbişimden cogu kıyafetim olmuyo sıkıyoo..((netcez kıslarr
alısverişede cıkamadım neysek carsamba kuaföre gittigimde bakınırım biraz carsıya of offf
sizler neydiyonuzz
Karından ultrasonla bakıyorlar canım, aslında özel doktorlar genelde para almak için yaptırıyor bence bu testi, önce ense kalınlığına bakıyorlar ultrasonla eğer risk gurubunda değilsen gerek görmüyorlar, zaten 3 hafta sonra 3 lü tarama testi daha detaylı ve gerekli bir testmiş.Kan alıyorlar ve oradaki değerlerle ultrason değerlerini karşılaştırıp rapor veriyorlar.
Ben ilk haileliğimdede doktor gerek görmedi 2 li taramaya , 3 lü tarama yaptırdım.Ama yaptır deseydi yaptırıdım çünkü bebişimin sağlığı daha önemli benim için
Karından ultrasonla bakıyorlar canım, aslında özel doktorlar genelde para almak için yaptırıyor bence bu testi, önce ense kalınlığına bakıyorlar ultrasonla eğer risk gurubunda değilsen gerek görmüyorlar, zaten 3 hafta sonra 3 lü tarama testi daha detaylı ve gerekli bir testmiş.Kan alıyorlar ve oradaki değerlerle ultrason değerlerini karşılaştırıp rapor veriyorlar.
Ben ilk haileliğimdede doktor gerek görmedi 2 li taramaya , 3 lü tarama yaptırdım.Ama yaptır deseydi yaptırıdım çünkü bebişimin sağlığı daha önemli benim için
tubiikk.. şööle rahat bir elbise al kendine bayram için.. ben ööle yaptım..
ben de henüz hiç kilo almadım aynı kıyafetlerimi giyiyorum..şu son aylar bi gelse de hamile elbiseleri giymeye başlasam:))
bu arada kızlar, daha önce bu konuda yazıştınız mı bilmiyorum ama ben bayramdan sonra ikili test için gidicem..acaba ikili testte karından ultrasonla mı bakıyolar yoksa vajinal mi? aranızda yaptıran var mı??
Kızlarr bişey dicemmm bayramda qiydiğimiz hamiş kıyafetlerimizi burdan paylaşalımmı :hulya: hemde birbirimizden kıyafet konusunda fikir almış oluruz yerimseniben
işallah güzel bşi bulurum..seniniki nasıll anacım
kaydirigubbakcemile3
tabi bi mankenlik kalmıstııı yapmadıgımızkaydirigubbakcemile3
onuda deneyelimmmnaniknanik
cok güzel olursammm eklerimsositosositocirkin olursam eklememnaniknanik
Özel doktorlar neden para için yapsın anlayamadım. Zaten normal muayenede ense kalınlığına kendi bakıyor. Diğer hormon testinide sen labaratuara yaptırıyosun özel doktorun ekstra bi çıkarı olmuyoki bu işlemden. Ayrıca 2 li tarama 3 lüye göre daha yeni bir metod ve daha erken keşfetme şansı veriyor ayrıca gerek görmezse 3 lüyü yaptırmıyor. İçlerinde en ayrıntılı tarama 4 lü olan burda detaylı ulturason devreye giriyo ve her doktor yapamıyor bu nedenle başka doktorlara yönlendirebiliyorlar.
benimki siyah, göğüs altından bol.. böyle tam güğüs hizasından ortadan aşağı inen bir pilesi var.. o göbüşü daha büyük gibi gösteriyo sanki.. ben elbiseyi denemek için giydiğimde kociş anamm senin ne kadar çok karnın çıkmış dediii.. :CüvCüv:
Kızlar özellikle hamile kıyafeti satan mağazalar daha pahalı. Ben normal dükkanlardan alışveriş yapıyorum zaten şimdiki elbiselerin çogu hamile kıyafeti gibi hep robadan bir beden büyük alınca oluyor.
ikili tarama için özel doktorum ultrasona 80 TL, test içinde anlaşmalı olduğu laboratuvara gönderiyor 100 TL istedi.Normalde ssk ile anlaşmalı her ay 22 TL ödüyorum sadece doktora ama ikili taramada SSK karşılamıyormuş. Özel hastanelerde genelde 3 lü tarama para almıyorlar SSK karşılıyor ama ikilide para alıyorlar, bu gittiğim hastane özel eğer doktor isteseydi para ödemeyecktim ikili taramaya anlaşma kapsamındaymış.
Doktor bebeğin hareketlerine ,organlarına, amniyon sıvısına ,ense kalınlığına baktı ve gerek görmedi ikili test için ama 3 lü yaptıracağız dedi.İnşallah hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız bebeklerimizi, allah olmayanlarada versin yaşatsın bu güzel duyguyu.
sonuçta 9 ay kapalı kutu her ne kadar testlerimiz kontrollerimiz tam olsada insan ister istemez endişeleniyor annelikde bu olsa gerek.Bence bizler çok şanslıyız ultrasonda gördüğümüz için bütün hareketlerini, birde 3 veya 4 boyutlu ultrasonla yüzünü görmek bile bence çok güzel birşey çok heyecan verici .
Cinsiyeti için erken henüz dedi bana ama bir tahmind ebulundu, 3 hafta sonra netleşecek inşallah o zaman bildiriirm sizlere buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?