aa meloşşş
saatlerimizi ayarlayalım
karşılaşalım orda sempatiksalakcinni
biz kocam beni 1 de işten alır öle gideriz, 2 gibi orda oluruz aklinialirimsmile
sağol canım
evet herşey gerçekten çok pahalı maalesef
baktım canım 150 TL. civarı kraftlar fln..Özge mama sandalyesine baktın mı ?
günaydın kızlar özgecim yagmurun güle güle kullansın cicilerini
kızlar cok şükür bizde ikili hanelere düştük yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Aaa biz erken gitmeyi düşünüyoruz, kalabalıklaşmadan işimizi halledelim istiyorum, sıkıntı basmaya başladı artık kalabalıktan. Ama yine de bakarsın karşılaşırız.
Bu arada eşim tutturdu çocuk odasındaki halıyı ve perdeyi değiştirmek istiyor, şimdi de balıklı halı ve perde arıyoruz sempatiksalakcinni. Bilginize
kızlar size haşim işcan maceramı anlatayım..
öncelikle kocama aşırı derecede sinir oldum, hemen sıkıldı, biz tek dükkanla sınırlı kaldık, öle dükkan dükkan gezip araştırma yapamadım.. hatta iki ayagımı bir pabuca soktugu için soracaklarımı da soramadım.. meloş ya arabanın tek fiyatını bile soramadım..
daha doğrusu çogu şeyin kendi fiyatını tek başına pek soramadım.. çünkü satıcı da, toplu alışveriş üzerinden %20 indirim yaptı ama aklımda kaldıgı kadarıyla yazayım size :umursamaz:
Chicco trio for me (kırmızı-gri)(bebek arabası, anakucağı/ oto koltugu) port bebesi çok yer kaplayacak ve adam da yazın çok kullanamazsın dedi diye almadım - 995 TL.
Chicco you&me fizyolojik kanguru - 200 küsür liradan 180 liraya düştü ilk etapta
Kraft 504 park yatak (pembesi yoktu,katalogda bile yoktu, o da kırmızı gri) 200 TL. gibi bişiydi sanırım
Chicco Bebek Telsizi - 80 TL.
Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence - 130 TL.den 100 TL.ye düştü.
Bunların hepsini 1500 TL.ye aldık toplamda..
Tek tek inmiş fiyatlarını aklımda kaldıgı kadar yazdım ama toplu halde %20, %25 gibi bişi indi adam.
canım gözün aydınnn atlatton sendeeegünaydın kızlar şeker ölçümüm normal çıktı çok şükür o yüzden sevinçliyim
özgee cicilerin hayırlı olsun güle güle kullan.
şimdi acil toplantıya gidiyorum öğleden sonra görüşürüz.
bebişlere iyi bakın
baktım canım 150 TL. civarı kraftlar fln..
heybetli de bişiler..
bizde 6 aydan itibaren kullanılır dedi satıcı da, o nedenle onu almamaya karar verdik şimdiden.. soora alırız dedik.
satıcı da gereksiz herşeyi satmayan bir tip çıktı şansımıza..
mesela o minik salıncağı da istiyordum yaa
şimdiden ne alıyosun bunu abla
bazı bebek sallanmayıo sevmez
bi bak bakalım sallanmaya alışacak mı, ona göre alırsın dedi.
zaten 5-6 aydan sonra kullanamaz bunu küçük dedi. bilmiyorumkismile
Özgecim hayırlı olsun.. İyi günlerde kullansın yağmur kız... bayanssulusmile
Arci sana da geçmiş olsun, şekerin iyi çıkmış, çok sevindim hihoyyyt
biz de cumartesi havuzlu hana gittik, eminönüne... Bayağ bişeyle aldık.. Fiyatları uygun bence... Toplu halde alınca çok paramış gibi tuttu ama..
Banyosu, kovası, filesi falan... İşte çok cici kıyafetler vardı.. Özellikle kızlar için...sempatiksalakcinni
işte bebek şekerlerini aldık, kapı süsü ıvır zıvır...
Akşama fotolarını çeker koyarım siteye de...
Bi beşik kaldı, onu da Haşim İşcandan alacağız haftaya sanırım...
Kıyafet tarzı şeyler için gayet uygun bir yer...
baktım canım 150 TL. civarı kraftlar fln..
heybetli de bişiler..
bizde 6 aydan itibaren kullanılır dedi satıcı da, o nedenle onu almamaya karar verdik şimdiden.. soora alırız dedik.
satıcı da gereksiz herşeyi satmayan bir tip çıktı şansımıza..
mesela o minik salıncağı da istiyordum yaa
şimdiden ne alıyosun bunu abla
bazı bebek sallanmayıo sevmez
bi bak bakalım sallanmaya alışacak mı, ona göre alırsın dedi.
zaten 5-6 aydan sonra kullanamaz bunu küçük dedi. bilmiyorumkismile
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güzel bir hafta diliyorum hepinizeeeeeeeeeeeeeea.s.
günaydınnnnnnnnnnnn
gunaydin kizlar nasilsiniz?
Vallaha siz yazdikca ben korkmaya basladim hehe daha bisi yok ya ortada.
Dun iki magazaya gittik istedigimiz gibi besik yoktu, buyuk ihtimal yaptiracagiz
ama esim hemen sikildi hemen bakip ciktik sonra da gidip mangal yaptik. Sempatiksalakcinni
günaydın herkese özge almışsın sanırım bebek arabasını güle güle kullan canım bende haftasonu baktım biraz ama bilmiyorumkismile ne kadara geldi sana chicco for me?
sağol bebekiimmmm...ohh ne güzel halletmişsiniz yirumm
Yağmurum güle güle kullansın eşyalarınııııa.s.
teşekkürler zeynepcim,Selam kızlar neyseki site düzelmiş. Özgecim hayırlı olsun aldıkların.
Bizde cumartesi eminönündeydik va sanırım istanbuldaki hamişlerin çoğu ordaydı :) Arabası hariç bütün eksiklerimizi tamamladık. Arabasınıda önümüzdeki ay peşin para ile alıcaz kısmetse. Birde oda takımı var tabi ama onu biliyosunuz doğum sonrasına bıraktım.
Eminönüne giderken sevgili kocam hala niye gittiğimizi anlamıyorum diye söyleniyordu ben imdaaaaatttttttttt diye bağırmaya başlayınca kapadı çenesini allaha şükür birdahada açmadı. Havuzlahanı 2. kez dolaşıyorum yine hiçbişey beğenmedim ben jokerde bir küvet beğenmiştim altındaki demiri ile birlikte 130 TL yemi ne geliyorsu ben aynısını irem bebeden 55 tl ye aldım. Havuzluhandan sadece kendime gecelik ve sabahlık aldım. Eşim ordaki küvetleri falan beğenmedi sonra çıktık İrem bebeye gittik ama havuzlu hanın girişindeki irem bebeye değil aşağıdaki ataların ordaki mağazasına gittik. Küvet-kova- küvetin altlığı 2 adet 0-3 ay hastane çıkışı seti (%100 boyasız ) 3-4 tane patikli altı - 6 tane kolsuz ve askılı bady -yalancı emzik- biberon - su biyotu- bebeyağı-patiksiz alt gibi ıvır zıvır ne varsa aldık. Şimdi unuttuğum birkaç küçük şey kaldı onlarıda denk geldikçe tamamlarım artık.
kıs yazdık ya hepsini sempatiksalakcinnigünaydın herkese özge almışsın sanırım bebek arabasını güle güle kullan canım bende haftasonu baktım biraz ama bilmiyorumkismile ne kadara geldi sana chicco for me?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?