2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aaa biz erken gitmeyi düşünüyoruz, kalabalıklaşmadan işimizi halledelim istiyorum, sıkıntı basmaya başladı artık kalabalıktan. Ama yine de bakarsın karşılaşırız.

Bu arada eşim tutturdu çocuk odasındaki halıyı ve perdeyi değiştirmek istiyor, şimdi de balıklı halı ve perde arıyoruz sempatiksalakcinni. Bilginize

Özge mama sandalyesine baktın mı ?
baktım canım 150 TL. civarı kraftlar fln..
heybetli de bişiler..
bizde 6 aydan itibaren kullanılır dedi satıcı da, o nedenle onu almamaya karar verdik şimdiden.. soora alırız dedik.
satıcı da gereksiz herşeyi satmayan bir tip çıktı şansımıza..
mesela o minik salıncağı da istiyordum yaa
şimdiden ne alıyosun bunu abla
bazı bebek sallanmayıo sevmez
bi bak bakalım sallanmaya alışacak mı, ona göre alırsın dedi.
zaten 5-6 aydan sonra kullanamaz bunu küçük dedi. bilmiyorumkismile

günaydın kızlar özgecim yagmurun güle güle kullansın cicilerini

kızlar cok şükür bizde ikili hanelere düştük yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

evet canım ikili hanelere düştükhihoyyyt
bu arada cumartesi gidecektin doktoruna noldu?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güzel bir hafta diliyorum hepinizeeeeeeeeeeeeeea.s.

ohh ne güzel halletmişsiniz yirumm
Yağmurum güle güle kullansın eşyalarınııııa.s.

canım gözün aydınnn atlatton sendeee

İyi yapmışsın canım bende o tür şeyleri hiç almayı düşünmüyorum ama biri sorarsa birşeye ihtiyacınız var mı diye gerçi daha soran olmadı ama şu marka alacam ama daha sonra dicem CADIARZU

kısss bizde cumartesi annemle havuzlu handaydıkk
hatta bi mağazaya girmiştik orada satıcı kız soruyodu doğum ne zaman diye
bayanda haziran didi senmiydin yoksaaabilmiyorumkismile

anaaaaaaaaaaumm öskee ne iyi bir satıcıymışş oyaaa biz kemr altına bi girsek gerekli gerksiz ne vr satmaya kalkıyorlar evet mama sandalyesını bende sonra alcam yaa arkdsm dedı gerek yok SONRA ALIRSNZ DIYEEE

Selam kızlar neyseki site düzelmiş. Özgecim hayırlı olsun aldıkların.
Bizde cumartesi eminönündeydik va sanırım istanbuldaki hamişlerin çoğu ordaydı :) Arabası hariç bütün eksiklerimizi tamamladık. Arabasınıda önümüzdeki ay peşin para ile alıcaz kısmetse. Birde oda takımı var tabi ama onu biliyosunuz doğum sonrasına bıraktım.
Eminönüne giderken sevgili kocam hala niye gittiğimizi anlamıyorum diye söyleniyordu ben imdaaaaatttttttttt diye bağırmaya başlayınca kapadı çenesini allaha şükür birdahada açmadı. Havuzlahanı 2. kez dolaşıyorum yine hiçbişey beğenmedim ben jokerde bir küvet beğenmiştim altındaki demiri ile birlikte 130 TL yemi ne geliyorsu ben aynısını irem bebeden 55 tl ye aldım. Havuzluhandan sadece kendime gecelik ve sabahlık aldım. Eşim ordaki küvetleri falan beğenmedi sonra çıktık ırem bebeye gittik ama havuzlu hanın girişindeki irem bebeye değil aşağıdaki ataların ordaki mağazasına gittik. Küvet-kova- küvetin altlığı 2 adet 0-3 ay hastane çıkışı seti (%100 boyasız ) 3-4 tane patikli altı - 6 tane kolsuz ve askılı bady -yalancı emzik- biberon - su biyotu- bebeyağı-patiksiz alt gibi ıvır zıvır ne varsa aldık. Şimdi unuttuğum birkaç küçük şey kaldı onlarıda denk geldikçe tamamlarım artık.

bu arada kızlar bebek arabalarında fln renge göre bile fiyatlar değişiyor..
bi araba vardı bir aileye satıyordu, sırf kırmızı fln diye 350 tl miş mesela
ama işte turunculu fln olsa adam 220 ye verecekti.

bide oto koltugu
yine birileri almaya gelmişti. bebekleri kız, 1 yaşında fln.
kırmızı istiyorlar
640 tl.den 1 kuruş inmedi..
en cok kırmızı satılıyor, lacivertler elimizde kalıyor lacivert alırsanız 500 e bırakırım dedi.. o ailede almadı gitti.
ay ben olsam alırdım laciverti bilmiyorumkismile

Gunaydin kizlar nasilsiniz? sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
günaydın herkese özge almışsın sanırım bebek arabasını güle güle kullan canım bende haftasonu baktım biraz ama bilmiyorumkismile ne kadara geldi sana chicco for me?

günaydın herkeseeeeee.
cuma günü dr.daydık. 38 cm ve 1000 g olmuş. boyu iyi ama sanırım biraz zayıf bir bebek olacak babası gibi. dr asıl kilo bu haftadan sonra alınır, kafana takma dedi ama hepiniz ööle 1200 ler felan diyince azcık moralim bozuldu

günaydınnnnnnnnnnnn

günaydın herkese özge almışsın sanırım bebek arabasını güle güle kullan canım bende haftasonu baktım biraz ama bilmiyorumkismile ne kadara geldi sana chicco for me?

günaydın kıslarrr

ohh ne güzel halletmişsiniz yirumm
Yağmurum güle güle kullansın eşyalarınııııa.s.
sağol bebekiimmmm...

teşekkürler zeynepcim,
sizin de aldıklarınız hayırlı olsun inşallah

kıs yazdık ya hepsini sempatiksalakcinni

995 TL. beek arabası-ana kucağı/oto koltuğu.. port bebesini almadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…