2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hm, kuzu ben mecburen artık eğilip kaldıracam artık benim tosunu, yapacak bişey yok, tekli yatağa yatana kadar park yatağa mahkum.

hm, kuzu ben mecburen artık eğilip kaldıracam artık benim tosunu, yapacak bişey yok, tekli yatağa yatana kadar park yatağa mahkum.

teklı yatagın yanına bı korkuluk yaptırsan ıkı yasınd alaırısn yataga olmamı kuzu..

kızlaar yatak muhabbeti var sanırım.bizde cumartesi günü park yatağımızı aldık.
uyku seti almadım ama daha.
normal uyku setleri park yataklar için kullanılır dimii?yoksa illaki park yatak için mi uyku seti sormak lazım.kafam karıştı,bilemedim bilmiyorumkismile

http://www.bebefix.com/x_baby-2-go-camino-lux-oyun-parki-60x120--kirmizi_33482.php?k_id=1824&kn=Oyun+Park%FD+%26amp%3B+Park+Yatak

kızlar bu nasılya magazada cok hoşuma gıttı kucuk ama ılk zamanlr yeter dıye dusnuyorum ama sallanmasına falan bakmadımmmm ama cok hoştuuuu :)

kaça nerden hangı marka aldın acıklasempatiksalakcinni

kızlaarrr ben geldim
selamlar sevgiler hepinize a.s.

hoşgeldin nerdesin nezamandır

Özgeeeeeeeee bak senin tanımadığın birileri gelmiş.

iyi bak sana antrenman olur :)

kullanılmıyor canım ebatları farklı bide yanları korumalılar park tayağa olmuyor zaten. Bana görümcem park yatağını vercek ben onun içine 70 liraya uyku seti yaptırdım bu arada

İsteğe göre sallanabilir veya sabit olarak kulanabilir.

ozelllıklerı yazıyo canım..
fena bıseye banzemıyo ama kumasının hısırtı yapıp yapmaması glıba en onemlısı

Off canım nasıl da birayla patates kızartması çekiyor cokacimcoookcokacimcoook

Düşmez mi? O korkuluklar kısa oluyor

birayla patates kızartmasımı dedi biri aceppppppppppppppppppp
bide bide midye yauffffffffffffffffffffffff

kullanılmıyor canım ebatları farklı bide yanları korumalılar park tayağa olmuyor zaten. Bana görümcem park yatağını vercek ben onun içine 70 liraya uyku seti yaptırdım bu arada

Ben de fuardan aldım, park yatak için, yan korkuluklarını da yapmışlar, ama normal mobilya yatakların boyları da yaklaşık 70-80*100 değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…