valla bebeğim 4 yaş zor bence bebekler yaşına girmeye başlamadan tutunup ayağa kalkıyor park yataklar hafif malzeme bebek tutunup sarssa devrilirmi bilemedim ama aklıma takıldı açıkçası. ben yakından incelemedim park yatağı ama onların yatakları yüksekte bebek büyüdükçe aşağıya indirmek lazım ki bu mekanizma varmı bilmiyorum. E aşağıya indirincede bebek uyandığında eğilip kucağına alması yada başka yerde uyuya kaldığında kucaklayıp yatağa yatırması zor olur gibi geldi bana istersen bu açıdan bir incele. Bana park yatak kendi yatakodanda yatıracağın dönem için uygun gibi geliyor yani ilk 6ay bilemedin 1 sene
:roflol: Şeniz
yürü git nansempatiksalakcinni
:içelim: içelım guzelleselım o zamn[/COLOR][/B]
hihoyyythihoyyyt
otur sen oturdugun yerde.
kırmıyım bacaaanı
hm, kuzu ben mecburen artık eğilip kaldıracam artık benim tosunu, yapacak bişey yok, tekli yatağa yatana kadar park yatağa mahkum.
bekiiibilmiyorumkismile
kızlaar yatak muhabbeti var sanırım.bizde cumartesi günü park yatağımızı aldık.
uyku seti almadım ama daha.
normal uyku setleri park yataklar için kullanılır dimii?yoksa illaki park yatak için mi uyku seti sormak lazım.kafam karıştı,bilemedim bilmiyorumkismile
kızlaarrr ben geldim
selamlar sevgiler hepinize a.s.
hm, kuzu ben mecburen artık eğilip kaldıracam artık benim tosunu, yapacak bişey yok, tekli yatağa yatana kadar park yatağa mahkum.
eferim..
uyma sen ösgeye eggkk kaka o..aklinialirimsmile
kızlaarrr ben geldim
selamlar sevgiler hepinize a.s.
cok sebiyo o beni
eferim..
uyma sen ösgeye eggkk kaka o..aklinialirimsmile
:içelim: içelım guzelleselım o zamn[/COLOR][/B]
teklı yatagın yanına bı korkuluk yaptırsan ıkı yasınd alaırısn yataga olmamı kuzu..
normal uyku setleri park yataklar için kullanılır dimii?yoksa illaki park yatak için mi uyku seti sormak lazım.kafam karıştı,bilemedim bilmiyorumkismile
kaça nerden hangı marka aldın acıklasempatiksalakcinni
http://www.bebefix.com/x_baby-2-go-camino-lux-oyun-parki-60x120--kirmizi_33482.php?k_id=1824&kn=Oyun+Park%FD+%26amp%3B+Park+Yatak
kızlar bu nasılya magazada cok hoşuma gıttı kucuk ama ılk zamanlr yeter dıye dusnuyorum ama sallanmasına falan bakmadımmmm ama cok hoştuuuu :)
cok sebiyo o beni
eğğğ kaka demes bana sempatiksalakcinni
Off canım nasıl da birayla patates kızartması çekiyor cokacimcoookcokacimcoook
Düşmez mi? O korkuluklar kısa oluyor
hoşgeldin nerdesin nezamandır
Özgeeeeeeeee bak senin tanımadığın birileri gelmiş.
canım işler çok yoğun gün içinde açamıyorum uzun süreli
benim evde de internetim yok
beni unutmadığınıza sevindim.
özgeye gelince o zaten baştan beri tanımıyo beni kaydirigubbakcemile3
kullanılmıyor canım ebatları farklı bide yanları korumalılar park tayağa olmuyor zaten. Bana görümcem park yatağını vercek ben onun içine 70 liraya uyku seti yaptırdım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?