- Konu Sahibi daemon
-
- #72.781
peki alternatıf olarak eger randevu alamazsam onerebılecegın bır doktor varmı? aynı hastanede yanı
çişlidelikafadulden
ben 100den düşmeye başlamışım yuppiiiiiiiiiiiiiii nihayet yeni fark ettim yahuu
ohhh ne güselll ama ya keşeke bende bugün evde olsaydım neyse bitti sayılırrrrrrrr
ben 100den düşmeye başlamışım yuppiiiiiiiiiiiiiii nihayet yeni fark ettim yahuu
bilmiyorumkismilegel bide bana bas tam olsun sempatiksalakcinni
ben geldiiim evde olmamın tadını cıkardım kızlar bugün
hihoyyythihoyyytben 100den düşmeye başlamışım yuppiiiiiiiiiiiiiii nihayet yeni fark ettim yahuu
geçen gece rüyamda altıma yapmıştım bilmiyorumkismile
hatta diyorum ki acaba altıma mı yaptım yoksa suyum mu geldi. bir de kokluyorum diyorum su mu çiş mi
ayy ne iğrencim yaaa:kedi:
pembik senle ben en geç doğuracaklar listesindeyiz sanırım. temmuz annesi mi olacağız acaba :uhm:
geçen gece rüyamda altıma yapmıştım bilmiyorumkismile
hatta diyorum ki acaba altıma mı yaptım yoksa suyum mu geldi. bir de kokluyorum diyorum su mu çiş mi
ayy ne iğrencim yaaa:kedi:
begendim canım süpermiş sticker..az kaldı canım sabret.ben ctsi nöbetteydim onun yerine bugün izin kullandım kendime geldim valla.baya bir uyudum keyif yaptım..
meloşş facebook.a foto yükledim canııımmm orda görürsün stickerı..özge nasıl durmuş cicim beğendinmi yerini sen stickerın?
hihoyyyt:dance:sositososito
begendim canım süpermiş sticker..
accuk daha aşağıya takılabilirmiş.. ama olmus böle de hihoyyyt
ben dün gerçekten yaptım
zeynepcım geÇmİŞ olsun dİkkaet et İhmal etme
kızlar buarada sabah doktora gıdıcem butun testlerım tekrardn yapılcak artı Şeekr olcumumde yapılcak aÇ gİtmem gerekıyorda aksamda yememem gereken bİŞİ varmııı tecrubelİİİ kuzucuklarımmmm heralde bu Şeker ÖlÇÜmÜnÜ yaptrmayan bİİİ ben varım burda
ne olacak bu halimiz beee
bende koşa koşa wc ye gidiyorum her zaman, 2 damla ancak geliyor. artık çok tutamıyorum.yakında bende gerçekten altıma edeceğim
bari evde yapsam ya, dışarıda rezil olurumbilmiyorumkismile
yok kıs kafanı bulandırmıyım şimdi..çok mu yukarda olmuş akannehir
ben dün gerçekten yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?