2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki alternatıf olarak eger randevu alamazsam onerebılecegın bır doktor varmı? aynı hastanede yanı

valla sema ovalıyıda çok methediyolar ama ben tipinden hiç elektrik alamadım sevmedim. Sen ne zaman istanbula geliceksin mayıs felansa şimdiden belki randevu alırsan gidebilirsin ona diğer doktorlarıda pek bilemiyorum ilk ben şule selviye gidiyodum ama onuda sevmedim bebeğimi ultrasyonda göremeyince bozulmuş gebelik felan dedi bana çok ağlattı beni ben sormasam ilaç bile yazmıyo düşün o denliydi leyla hanımdan memnunum ben ama dediğim gibi yoğun benim şimdi doğum sonrası kontrol randevularım bile belli hastası olunca sıralı veriyo randevu kendi

zeynepcım geÇmıŞ olsun dıkkaet et ıhmal etme

kızlar buarada sabah doktora gıdıcem butun testlerım tekrardn yapılcak artı Şeekr olcumumde yapılcak aÇ gıtmem gerekıyorda aksamda yememem gereken bıŞı varmııı tecrubelııı kuzucuklarımmmm heralde bu Şeker ÖlÇÜmÜnÜ yaptrmayan bııı ben varım burda

ohhh ne güselll ama ya keşeke bende bugün evde olsaydım neyse bitti sayılırrrrrrrr

az kaldı canım sabret.ben ctsi nöbetteydim onun yerine bugün izin kullandım kendime geldim valla.baya bir uyudum keyif yaptım..

meloşş facebook.a foto yükledim canııımmm orda görürsün stickerı..özge nasıl durmuş cicim beğendinmi yerini sen stickerın?

kızlar ben kaçıyorum şimdilik... Yemek faslına geçeyim... Offf çok sıkıcı yaa...
Neyse akşam tekrar bakarım bi ne yapıyosunuz diye.. Öptüm hepinizi....

gel bide bana bas tam olsun sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile
ben geldiiim evde olmamın tadını cıkardım kızlar bugün

ben 100den düşmeye başlamışım yuppiiiiiiiiiiiiiii nihayet yeni fark ettim yahuu
hihoyyythihoyyyt
teprikleerrr...
:hooray:

sen nıye evdesın bugun kibilmiyorumkismile

geçen gece rüyamda altıma yapmıştım bilmiyorumkismile
hatta diyorum ki acaba altıma mı yaptım yoksa suyum mu geldi. bir de kokluyorum diyorum su mu çiş mi
ayy ne iğrencim yaaa:kedi:

:roflol::roflol:

pembik senle ben en geç doğuracaklar listesindeyiz sanırım. temmuz annesi mi olacağız acaba :uhm:

öyle mi dersin ben sanki 40.ı doldurmadan doğurucakmışım gibi hissediyorum hep görücez bakalım canım sempatiksalakcinni hayırlısı olsun yaa..

100 luk yapicaklarsa 12 saat aclik gerekiyo bir de aksam tatli falan sekerini oynatacak seyler yeme..

geçen gece rüyamda altıma yapmıştım bilmiyorumkismile
hatta diyorum ki acaba altıma mı yaptım yoksa suyum mu geldi. bir de kokluyorum diyorum su mu çiş mi
ayy ne iğrencim yaaa:kedi:

ben dün gerçekten yaptım

begendim canım süpermiş sticker..
accuk daha aşağıya takılabilirmiş.. ama olmus böle de hihoyyyt

ben dün gerçekten yaptım

ne olacak bu halimiz beee
bende koşa koşa wc ye gidiyorum her zaman, 2 damla ancak geliyor. artık çok tutamıyorum.yakında bende gerçekten altıma edeceğim
bari evde yapsam ya, dışarıda rezil olurumbilmiyorumkismile

benimde var yarın 100 grlık napıpcaz ya eyvahedigeldismile

Ben dun kuaforun tekine daldim, tuvaletinizi kullanabilir miyim diye, cevaplarini dinlemedim bile

ben dün gerçekten yaptım

nasıl atladım ben ya size anlatacaktım dün sinemaya gittik akşam arkadaslarla eyvah eyvahı izledik 2.yarı süper komikti..
ve benim kızım sinema boyunca inanılmaz coştu çok tekme attı özellikle de müzikli bölümlerde cok sasırdım.neyse asıl anlatacağım ben de altıma kaçırdım azcık sinemada gülerken aman allahım korkmaya başladım artık ben kendimden eyvahedigeldismile
bu arada leach yalnız olmadığıma da sevindim çak arkadasım vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…