benım 1 hafta sonra en gec gelmem lazım kontrol ıcınvalla sema ovalıyıda çok methediyolar ama ben tipinden hiç elektrik alamadım sevmedim. Sen ne zaman istanbula geliceksin mayıs felansa şimdiden belki randevu alırsan gidebilirsin ona diğer doktorlarıda pek bilemiyorum ilk ben şule selviye gidiyodum ama onuda sevmedim bebeğimi ultrasyonda göremeyince bozulmuş gebelik felan dedi bana çok ağlattı beni ben sormasam ilaç bile yazmıyo düşün o denliydi leyla hanımdan memnunum ben ama dediğim gibi yoğun benim şimdi doğum sonrası kontrol randevularım bile belli hastası olunca sıralı veriyo randevu kendi
ne olacak bu halimiz beee
bende koşa koşa wc ye gidiyorum her zaman, 2 damla ancak geliyor. artık çok tutamıyorum.yakında bende gerçekten altıma edeceğim
bari evde yapsam ya, dışarıda rezil olurumbilmiyorumkismile
yok kıs kafanı bulandırmıyım şimdi..
güsel olmuş çok..
ama ben olsam accuk daha asağı takardım
Ben dun kuaforun tekine daldim, tuvaletinizi kullanabilir miyim diye, cevaplarini dinlemedim bile
yok kıs kafanı bulandırmıyım şimdi..
güsel olmuş çok..
ama ben olsam accuk daha asağı takardım
ne bilim aşağıda olur gibi geldi bana biraz yukarıya astırdım eşime.ay neyse bence de kafamı bulandırma söktürtme bana şimdi stickerı sempatiksalakcinni
dae canım ben ctsi nöbete gittiğim zamanlarda haftaiçi istediğim bir gün izin kullanıyorum bu hafta pazartesiyi aldım.bu cumartesi de nöbetim yok.1 var 1 yok anlayacağınız sempatiksalakcinni
zeynepcım geÇmİŞ olsun dİkkaet et İhmal etme
kızlar buarada sabah doktora gıdıcem butun testlerım tekrardn yapılcak artı Şeekr olcumumde yapılcak aÇ gİtmem gerekıyorda aksamda yememem gereken bİŞİ varmııı tecrubelİİİ kuzucuklarımmmm heralde bu Şeker ÖlÇÜmÜnÜ yaptrmayan bİİİ ben varım burda
benimde var yarın 100 grlık napıpcaz ya eyvahedigeldismile
benım 1 hafta sonra en gec gelmem lazım kontrol ıcın
hastaneyı aradım ıkı gun oncesınde ararsanız randevu alabılırsınız dedı bana ama yalnıs bır bılgımı..
güsel olmus güsel..
bende kıskandımm.. gg den almıstın dımı.
5 lıralık ındırım kuponum var orda.:sm_cool:
nasıl atladım ben ya size anlatacaktım dün sinemaya gittik akşam arkadaslarla eyvah eyvahı izledik 2.yarı süper komikti..
ve benim kızım sinema boyunca inanılmaz coştu çok tekme attı özellikle de müzikli bölümlerde cok sasırdım.neyse asıl anlatacağım ben de altıma kaçırdım azcık sinemada gülerken aman allahım korkmaya başladım artık ben kendimden eyvahedigeldismile
bu arada leach yalnız olmadığıma da sevindim çak arkadasım vereliniortak
benim çok gülersem oluyor, sonrada moralim bozulup ağlamaya başlıyorum. eşim acaip eğleniyor ama.
nasıl atladım ben ya size anlatacaktım dün sinemaya gittik akşam arkadaslarla eyvah eyvahı izledik 2.yarı süper komikti..
ve benim kızım sinema boyunca inanılmaz coştu çok tekme attı özellikle de müzikli bölümlerde cok sasırdım.neyse asıl anlatacağım ben de altıma kaçırdım azcık sinemada gülerken aman allahım korkmaya başladım artık ben kendimden eyvahedigeldismile
bu arada leach yalnız olmadığıma da sevindim çak arkadasım vereliniortak
yoğun olmayan doktorlara verirler randevuda leyla hanımdan dediğim gibi mayısa en erken kendi demişti bana
güneş onu doktoruna sor, benimki 50'likte de aç gel dedi.
Pembik çok güzel durmuş sticker, çok güzel çıkmışsınız
evt canım al sen de çok cici duruyor valla odanın havasını zenginleştiriyor birden benim de vardı kullandım işte sempatiksalakcinni sen de kullansempatiksalakcinni
elhamra çişli diye diye tam çişli yaptı bizi
eşim beni çok güldürürse tehdit ediyorum altıma ederim diye.
bazen kısa kesiyor bazende inadına daha çok güldürüyor.
acaba altıma etsem bu huyundan vazgeçer mi??
ben de pazar günü rutin çarşaf değiştirme işlemimi yapıyordum, belim ağrıdı yatağa oturdum, o sırada eşim birşey söyledi ve ben gülmeye başladım, o sırada kaçtı tabii yatağa. allahtan daha çarşafı sermemiştim. gittim üstümü değiştirdim, o sırada da eşim yatağı kosla sıvı ile felan sildi, sonra dedi ki "kızından önce anası işedi yatağa" ve ben yine gülmeye başlayınca ikinci iççamaşırı değiştirmek zorunda kaldım.
küçükünü yapında sorun yok büyük yapmayın ortalıklardasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?