2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım 1 hafta sonra en gec gelmem lazım kontrol ıcın
hastaneyı aradım ıkı gun oncesınde ararsanız randevu alabılırsınız dedı bana ama yalnıs bır bılgımı..

sımdı bırkez daha aradım ve dırek leyla hanım ıcın randevu almak ıstıyorum dedım..ve evet malesef belırttıgın yanıtı aldım...en erken mayıs 27'ye randevu verıyorlar leyla hanım ıcın..

Son düzenleme:

benim çok gülersem oluyor, sonrada moralim bozulup ağlamaya başlıyorum. eşim acaip eğleniyor ama.

yok kıs kafanı bulandırmıyım şimdi..
güsel olmuş çok..
ama ben olsam accuk daha asağı takardım

ne bilim aşağıda olur gibi geldi bana biraz yukarıya astırdım eşime.ay neyse bence de kafamı bulandırma söktürtme bana şimdi stickerı sempatiksalakcinni
dae canım ben ctsi nöbete gittiğim zamanlarda haftaiçi istediğim bir gün izin kullanıyorum bu hafta pazartesiyi aldım.bu cumartesi de nöbetim yok.1 var 1 yok anlayacağınız sempatiksalakcinni

Ben dun kuaforun tekine daldim, tuvaletinizi kullanabilir miyim diye, cevaplarini dinlemedim bile

hahahahaha bende dışarı çıkacaksam tuvaleti iyi olan yerleri tercih ediyorum.
ya da yoldaysam gözüm sürekli wc lerde oluyor sıkışırsam çabuk bulayım yerlerini diye :roflol:

yok kıs kafanı bulandırmıyım şimdi..
güsel olmuş çok..
ama ben olsam accuk daha asağı takardım

güsel olmus güsel..
bende kıskandımm.. gg den almıstın dımı.
5 lıralık ındırım kuponum var orda.:sm_cool:

güneş onu doktoruna sor, benimki 50'likte de aç gel dedi.

Pembik çok güzel durmuş sticker, çok güzel çıkmışsınız

benım 1 hafta sonra en gec gelmem lazım kontrol ıcın
hastaneyı aradım ıkı gun oncesınde ararsanız randevu alabılırsınız dedı bana ama yalnıs bır bılgımı..

yoğun olmayan doktorlara verirler randevuda leyla hanımdan dediğim gibi mayısa en erken kendi demişti bana

güsel olmus güsel..
bende kıskandımm.. gg den almıstın dımı.
5 lıralık ındırım kuponum var orda.:sm_cool:

evt canım al sen de çok cici duruyor valla odanın havasını zenginleştiriyor birden benim de vardı kullandım işte sempatiksalakcinni sen de kullansempatiksalakcinni

elhamra çişli diye diye tam çişli yaptı bizi

benim çok gülersem oluyor, sonrada moralim bozulup ağlamaya başlıyorum. eşim acaip eğleniyor ama.

eşim beni çok güldürürse tehdit ediyorum altıma ederim diye.
bazen kısa kesiyor bazende inadına daha çok güldürüyor.
acaba altıma etsem bu huyundan vazgeçer mi??

ben de pazar günü rutin çarşaf değiştirme işlemimi yapıyordum, belim ağrıdı yatağa oturdum, o sırada eşim birşey söyledi ve ben gülmeye başladım, o sırada kaçtı tabii yatağa. allahtan daha çarşafı sermemiştim. gittim üstümü değiştirdim, o sırada da eşim yatağı kosla sıvı ile felan sildi, sonra dedi ki "kızından önce anası işedi yatağa" ve ben yine gülmeye başlayınca ikinci iççamaşırı değiştirmek zorunda kaldım.

güneş onu doktoruna sor, benimki 50'likte de aç gel dedi.

Pembik çok güzel durmuş sticker, çok güzel çıkmışsınız

aşağıdamı olmuş sence de sempatiksalakcinni ayrıca güzelsek neden beğenmedin 2 yorum karalamadın laelaelaelaelae:mymeka:

evt canım al sen de çok cici duruyor valla odanın havasını zenginleştiriyor birden benim de vardı kullandım işte sempatiksalakcinni sen de kullansempatiksalakcinni

evet evet once bu hafta sonu mutfagı ve bebek odasını bosaltıp boyıycaz salonunda duvarlarını sılerım belkı evde bazı degısıklıkler yapıcaz o zamn o na gore alırım..

küçükünü yapında sorun yok büyük yapmayın ortalıklardasempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3eşim de diyorki galiba kızdan önce sana bez almaya başlıcaz

melmeam görüşürüz bebişkom
özlücem seni nanolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…