2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım ben aldığım kıloları soylemıyorum ama banada sarılabılırsın çünkü senden fazla kılo aldım ben canım.yapacak bişey yok.İştahım dahada acık.Allah sonumuzu hayır etsinbilmiyorumkismile

Selam kızlar, nihaet kızımın okul kayıdını yaptım kolej arama derdim de bitti... Artık hamileliğimle ilgilenmeye devam edebilirim. Ne zormuş bu işler. Bi de ikincisi için çekecez aynı çileyi. Geçmişi okuyayım biraz...

slm kızlar yaptırdım şeker yüklememi 5 de çıkıcakmış sonuç 4 saat hastanedeydim mahvoldum ya açlık bi yandan susuzluk bi yandan akannehir

Neyse canım, kurtuldun en azından.. Umarım sonucun da iyi çıkar.. Akşama kutlarız...hihoyyyt

16 kilo oldumu canım hakkat ben rekor kimde hiç takip etmedim vallaha.

bende 10. kilomdayım bir şekilde gidecektir elbet kilolar sağlıkla gelsin bebişlerdeeeeeee

evladım sağlıklı olsun gersi tabiki boş ama hem kendi sağlıımız hemde güzel doğum yapmak için en az kiloyla gitmek en güzeli ama ben baştan aldım kiloları şimdi durdu ama ne çare şimdide bebek alıyor kiloları 20 kg dan fazla olur benim doğumum kafamçokkarıştı

gel canım sanada sarılayımmm olumunekankayizsmile ne olcak bizim halimiz kendmizxe resmen eziyet ediyoruzzz .

o kadar da insafsız değillerdir herhalde
sen hangi hastaneye gidiyorsun?? medipol muydu ??

ewet medipole gidiyorum yani bende öyle düşündüm 3 kuruş için bu işkenceyi yapmazlar herhalde diye ama bakalım sonucu görücem akşama zaten hastanede hala kararsızım eyvahedigeldismile

hey bende bugün iki hanelilere düştüm kutlamıyomuyuz bunu yaa haziran ayının son annesi olucam sanırım :teytey:

Ben de saılmak istiyorum, bana da sarılabilrsiniz... sempatiksalakcinni
çünkü ben de 15 kilo oldu... daha da olur tabi... Ama şampiyonluğu elden bıraktıom sanırım ben...:roflol::roflol:

gel canım sanada sarılayımmm olumunekankayizsmile ne olcak bizim halimiz kendmizxe resmen eziyet ediyoruzzz .

ben bisküvi yıyom bıde utanmadan devam yani.Ama iştahım açıldı ya.51 kılodan bu kıloya gelcem hiç aklıma gelmezdi.Bakalım nasıl vercez bu kıloları.Bi 9 ayda kılo vermekle uğraşcaz.Erkeklerin keyfi yerinde ohhh valla

Ben de saılmak istiyorum, bana da sarılabilrsiniz... sempatiksalakcinni
çünkü ben de 15 kilo oldu... daha da olur tabi... Ama şampiyonluğu elden bıraktıom sanırım ben...:roflol::roflol:

gel canım sende zincire katıllll aha sanada sarıldımmm olumunekankayizsmile

geçen arkadaşımla konuşuyorum toplamda 8 kg ile doğuma girmiş
sen insan mısın dedim kızdım :mymeka:. 8 kg ne yaa ben onu 6 ayda aldımakannehir

kızlar dr. a gittim..
ağrılarımı söyledim
böbreklerime de baktı herşeye baktı herşey iyiymiş bir sorun yok çük şükür.
bu defa çok güsel pozlar verdi kızım..
ama bu defa babaya benziyor bayagı :))) maalesef..eheheheh

kilosu 1.141 gr. olmuş. 25+4 de 877 idi.. çok şükür iyi gidiyormuşuz.
boyu da 37 cm. ye yakın..
ay gördüm valla çok iyi geldi..

bu arada balık ve süt için öle kendini kasmana gerek yok dedi. şimdi hamileliğin tadını en cok cıkarman gereken zaman, canının istediğini ye dedi.. öle çok fazla süt de içeyim deme, gereksiz yağ alırsın dedi. yarım yağlı süt, ve günden 1 bardaktan fazla içmene gerek yok dedi.
balık da pek sevmiyorum dedim.
o zaman yeme ne zorluyorsun dedi. sempatiksalakcinni

ay evet bende bilincindeyim ama elimde değil ne duyarsam gidip alıyorumm eşime diyorum kız bağır çağır yedirme yeterki o bendende fenaa etrafında telkin edecek birileri olması lazım nerde yanımda başlayan kız şimdi şuan şu saniyelerde market poşetiyle geldi içindede kek bisküvi gelde yemee :gitme:

maşallah Yağmura

ben de kendimi zorluyordum her gün yarım litre süt içiyordum tam yağlısından, bunu duymam ii oldu :dance:

MasAllah canim yaa.

maşallah yağmura
balık mevzusuna çok sevindim benim doktorda aynısını diyor. havalarda ısındı hiç çekilmez balık
demek aynı babası haa. biz o kadar taşiyalım gitsin babaya benzesinler -tatlicadiarzu-

Ben 6.5 kilo aldim toplamda 60.5 hamile kaldim simdi 67 yim ama son bi ayda yarim kilo verdim, diyabet diyeti sayesinde ondan hic sevinemiyorum...insallah bebegim yeterince besleniyodur, nisan basi gidicem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…