cididmisin sana sarıla bilirmiyimmm olumunekankayizsmile demek tek ben değilmişimm gerçi 20 günde 2 kg almışımdır kesin ama olsunn demek hızlandı kilo alımlarıı ben sabitlemem lazım az önce ne güzel sadece bir kase yoğurt yemiştim bir arkadaş simit dedi canım çekti gittim yedim boğazım durmuyorr
slm kızlar yaptırdım şeker yüklememi 5 de çıkıcakmış sonuç 4 saat hastanedeydim mahvoldum ya açlık bi yandan susuzluk bi yandan akannehir
16 kilo oldumu canım hakkat ben rekor kimde hiç takip etmedim vallaha.
bende 10. kilomdayım bir şekilde gidecektir elbet kilolar sağlıkla gelsin bebişlerdeeeeeee
Canım ben aldığım kıloları soylemıyorum ama banada sarılabılırsın çünkü senden fazla kılo aldım ben canım.yapacak bişey yok.İştahım dahada acık.Allah sonumuzu hayır etsinbilmiyorumkismile
o kadar da insafsız değillerdir herhalde
sen hangi hastaneye gidiyorsun?? medipol muydu ??
cididmisin sana sarıla bilirmiyimmm olumunekankayizsmile demek tek ben değilmişimm gerçi 20 günde 2 kg almışımdır kesin ama olsunn demek hızlandı kilo alımlarıı ben sabitlemem lazım az önce ne güzel sadece bir kase yoğurt yemiştim bir arkadaş simit dedi canım çekti gittim yedim boğazım durmuyorr
gel canım sanada sarılayımmm olumunekankayizsmile ne olcak bizim halimiz kendmizxe resmen eziyet ediyoruzzz .
hey bende bugün iki hanelilere düştüm kutlamıyomuyuz bunu yaa haziran ayının son annesi olucam sanırım :teytey:
Ben de saılmak istiyorum, bana da sarılabilrsiniz... sempatiksalakcinni
çünkü ben de 15 kilo oldu... daha da olur tabi... Ama şampiyonluğu elden bıraktıom sanırım ben...:roflol::roflol:
ben bisküvi yıyom bıde utanmadan devam yani.Ama iştahım açıldı ya.51 kılodan bu kıloya gelcem hiç aklıma gelmezdi.Bakalım nasıl vercez bu kıloları.Bi 9 ayda kılo vermekle uğraşcaz.Erkeklerin keyfi yerinde ohhh valla
kızlar dr. a gittim..
ağrılarımı söyledim
böbreklerime de baktı herşeye baktı herşey iyiymiş bir sorun yok çük şükür.
bu defa çok güsel pozlar verdi kızım..
ama bu defa babaya benziyor bayagı :))) maalesef..eheheheh
kilosu 1.141 gr. olmuş. 25+4 de 877 idi.. çok şükür iyi gidiyormuşuz.
boyu da 37 cm. ye yakın..
ay gördüm valla çok iyi geldi..
bu arada balık ve süt için öle kendini kasmana gerek yok dedi. şimdi hamileliğin tadını en cok cıkarman gereken zaman, canının istediğini ye dedi.. öle çok fazla süt de içeyim deme, gereksiz yağ alırsın dedi. yarım yağlı süt, ve günden 1 bardaktan fazla içmene gerek yok dedi.
balık da pek sevmiyorum dedim.
o zaman yeme ne zorluyorsun dedi. sempatiksalakcinni
gel canım sende zincire katıllll aha sanada sarıldımmm olumunekankayizsmile
kızlar dr. a gittim..
ağrılarımı söyledim
bu arada balık ve süt için öle kendini kasmana gerek yok dedi. şimdi hamileliğin tadını en cok cıkarman gereken zaman, canının istediğini ye dedi.. öle çok fazla süt de içeyim deme, gereksiz yağ alırsın dedi. yarım yağlı süt, ve günden 1 bardaktan fazla içmene gerek yok dedi.
kızlar dr. a gittim..
ağrılarımı söyledim
maşallah Yağmura
ben de kendimi zorluyordum her gün yarım litre süt içiyordum tam yağlısından, bunu duymam ii oldu :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?