kızlar kendiniz için nevresim takımı alıcakmısınız?
ben gıcıklık yapıyom dimi sempatiksalakcinni
yok cnm bugun ofıste yalnızım cıkamadım yarn gıdıp ogrencem teelfondanda sormdm cunkuuu bılgı vermyrlr ugrstryrlr bide doktora gostercem ya soncta onlrıı bana bır suru test yapldı şeker yuklemeden hariç
sempatiksalakcinni
valla tamda şimdi onu yazacktım öskem beee yıne topkladı bzmkı ses soluk yokben bukdr lafa dayanamzdm catlrdm ortdn ıkıyeeeeeeeeeesempatiksalakcinni
çok çok en cok hemde...
ama yine topuk sempatiksalakcinni
tııısssssssssssssss sempatiksalakcinni
aa biberon mu sordun? görmemişik. bana kayınvalidem bir tane nukun getirdi, küçücük cam. Bir de aventin getirdi, gaz yapmayanmış, amakola kutusu kadar koccaman. o bu işleri ii bilir diye ona bıraktım.Olsun canım kaldığın yerden devam et.Bende işlerin younluğundan dalamıyom ama okuyom yada arada yazıyom.Valla artık birbirimizin karekterini bıle tanı olduk ya.Kım gıcıklık yapıyo,kim iyimser,kim kotumser,kim şakacı ben kendımce bılıyorum.Ben kaç gun once bıberon emzık sordum cevap gelmedı.Gelmesın canları saolsun okumadılar belkı gormedıler.Yada bende mıllete cevap yazamıyorum mesela herzaman kızamam o yuzden.Ama sağolsun sureklı cevap yazabılen arkadaşlar var.Çok sevaba gırıyolar bence:enbuyukkklumunekankayizsmile
kızlar kendiniz için nevresim takımı alıcakmısınız?
kızlar turk kahvesı içtim kalanınıda kasıklıyorum proppplem olurmuuuuuuuuuu?
selamlar kızlaaarr ben geldim
ay neyse
şimdiden beni strese sokma beee
napalım arabayla gitces işte
arabasız gitmez benim adam
cekmyoruzki yani kendi adima diyeyim ben hemen dalarim zaten,ben mesela dün geldim dedim seker yüklemem hakkinda birseyler söyledim ve sizin desteginize ihtiyacim vardi ama kimse birsey demedi tabiki demek zorundada degil.ama burada bu tür sorunlari,konulari paylastigimiz icin tabiki biraz alindim.dün kimse birsey yazmayinca zaten sildim.ama siz de kendinizi kenara çekmeyin, dalın hemen muhabbetin içine olumunekankayizsmile
kim o tanımıyom ben sempatiksalakcinniaaa kızımın adaşı gelmiş özge bak tanıştırayım kendisi kızımın adaşı olur a.s
ahahaha sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
valla tamda şimdi onu yazacktım öskem beee yıne topkladı bzmkı ses soluk yokben bukdr lafa dayanamzdm catlrdm ortdn ıkıyeeeeeeeeeesempatiksalakcinni
maaşallah canımkızımı görmeye gittim bugün ben :dance:
haftasonu 2-3 saatlik bir yola gideceğim de hem onu sormak için gittim
hem de gitmişken bakalım dedik kızıma
1125 gr olmuş minik kızım benim
selamlar kızlaaarr ben geldim
ben nasıl biriym söle bana cnm ozmn buarada biberon la ılgılı ne sordunn cnm kacırmıszdır yaaaaa ben konu hakknda bılgım yoksa ztn hıc dalmıyrm olaya
Biz de geçen hafta saat 11 de falan gittik boştu... yollar da, otopark da...
inşallh cıkmaz cnm bakalımmm 50 lık yapılrken kac bardk ıctn suyu htrlıyormusnBen de yüklememi Karataş ta yaptırdım bana 50 lik te şeker çıkardılar da ondan merak ettim canım umarım sende bişey çıkmaz.
:1ninca:
ayhhhhh :kedi:Sen benım tatlişkomsun.Koyup gidenler düşünsün artıksempatiksalakcinni
:1ninca:
kızımı görmeye gittim bugün ben :dance:
bende ya,bana dik dik bakana bastan asagiya inceleyene sinir olur ve hic cekinmeden söylerim,birinemi benzettin yada bu tarz seyler.hayir bir bakmak var birde bakma,bakarsin ama noluyor gözlerini dikipte saatlerce sacindan tirnagina kadar inceliyorsun demiyaaaaaaaaaaaa aman ne bıleym komık hıssttm bıan kendımı öleee
cok suratsızm cok annem hep kızar suratına bakan kacar dıyeee gerçi ben bunun farknda deılım daha annemn solemsyle farkdyrmdaa cokda kavgacıymdrrr yolda bana carpana satasırmmmdusun okaaaaaa yanlş kişiyeeee bakıyorlar yaneee sempatiksalakcinni
güneşşşşşşşşş hergün içme be bebeğim dünde içtin okadar iyi değil. arada izin veriyor doktorlar kafein sonuçta
ya kızlar ben çoktandır giremiyorum yaa.byada geçmiş muhabbet birikmiş yani.okumak zor geldii.sizin çanta mubbetiniz filan oldumu.olduysa hangi sayfalarda hatırlayan varmı.bende ufaktan başladımda hazırlıklara.neler koydunuz okuyum bii
kızımı görmeye gittim bugün ben :dance:
Sen benım tatlişkomsun.Koyup gidenler düşünsün artıksempatiksalakcinni
cekmyoruzki yani kendi adima diyeyim ben hemen dalarim zaten,ben mesela dün geldim dedim seker yüklemem hakkinda birseyler söyledim ve sizin desteginize ihtiyacim vardi ama kimse birsey demedi tabiki demek zorundada degil.ama burada bu tür sorunlari,konulari paylastigimiz icin tabiki biraz alindim.dün kimse birsey yazmayinca zaten sildim.
maasallah,boyu kac silacim.Masallah canim kizina eminim citi piti kibar bisey olucak kizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?