yaw biz evlilik dönemi de gitmiştik okadar aşırı oyalanmamıştık valla..
şarkhan a gitmiştik o zaman galiba..
neyse artık kısmet naapalım
yürürüz biraz
bizde o otoparka koyacağız ama dediğin gibi haftasonu çok kuyruk oluyor
sabahtan bişey olmaz inş
ya günesimmmmm,inan suraya geliyorum kisme görmüyoo,dünde geldim ama neyse ya,olsun hamileyiz ya arada alinganligimiz tutuyor iste.dalamiyom ki,cünkü siz coktan muhabbeti koyulastirmis oluyorsunuz.neyse saglik olsun bende okurum artikin
opuyorumnanaktancanim,
ya günesimmmmm,inan suraya geliyorum kisme görmüyoo,dünde geldim ama neyse ya,olsun hamileyiz ya arada alinganligimiz tutuyor iste.dalamiyom ki,cünkü siz coktan muhabbeti koyulastirmis oluyorsunuz.neyse saglik olsun bende okurum artikin
çok çok en cok hemde...
ama yine topuk sempatiksalakcinni
güneşim sonucunu öğrendin mi?
kız yayayken problem yok zaten araba başa bela tafik sıkışık adım adım gidiyor bide üstüne park yeri yok soru orda yoksa arabayı bıraktıktan en fazla 10 bilemedin 15 dakka içinde havuzluhanda alışverişe başlamış olursun ama mesele arabayı bırakabilmekte
Biz de geçen hafta saat 11 de falan gittik boştu... yollar da, otopark da...
selamlar kızlaaarr ben geldim
çok çok en cok hemde...
ama yine topuk sempatiksalakcinni
ben gıcıklık yapıyom dimi sempatiksalakcinniOlsun canım kaldığın yerden devam et.Bende işlerin younluğundan dalamıyom ama okuyom yada arada yazıyom.Valla artık birbirimizin karekterini bıle tanı olduk ya.Kım gıcıklık yapıyo,kim iyimser,kim kotumser,kim şakacı ben kendımce bılıyorum.Ben kaç gun once bıberon emzık sordum cevap gelmedı.Gelmesın canları saolsun okumadılar belkı gormedıler.Yada bende mıllete cevap yazamıyorum mesela herzaman kızamam o yuzden.Ama sağolsun sureklı cevap yazabılen arkadaşlar var.Çok sevaba gırıyolar bence:enbuyukkklumunekankayizsmile
Olsun canım kaldığın yerden devam et.Bende işlerin younluğundan dalamıyom ama okuyom yada arada yazıyom.Valla artık birbirimizin karekterini bıle tanı olduk ya.Kım gıcıklık yapıyo,kim iyimser,kim kotumser,kim şakacı ben kendımce bılıyorum.Ben kaç gun once bıberon emzık sordum cevap gelmedı.Gelmesın canları saolsun okumadılar belkı gormedıler.Yada bende mıllete cevap yazamıyorum mesela herzaman kızamam o yuzden.Ama sağolsun sureklı cevap yazabılen arkadaşlar var.Çok sevaba gırıyolar bence:enbuyukkklumunekankayizsmile
ya kızlar ben çoktandır giremiyorum yaa.byada geçmiş muhabbet birikmiş yani.okumak zor geldii.sizin çanta mubbetiniz filan oldumu.olduysa hangi sayfalarda hatırlayan varmı.bende ufaktan başladımda hazırlıklara.neler koydunuz okuyum bii
ahahahaahahahh ay çok güldüm valla kız :roflol:tııısssssssssssssss sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?