cık dömem, yalan etme demedi öle bisi
ben avent aldım bilmiyorumkismile
benim kızımıda koca dana diye seversiniz artık 2 kilo oldu benim toraman
ben görmedim canım sorduklarını ben birtane dr. braunun biberonundan aldım gaz yapmayan yeni doğan için uygun . Birtenede avent alıcam ama küçük boyu yoktu daha alamadım. Nuk için iyi diyorlar cammış bide emzikte kesinlikle nuk al diyorlar tecrübeli arkadaşlar ama ben avent almış bulundum
Kız sen strese girme eşini önceden uyarda vıdı vıdı yapmasın diye diyorm benimki beynimi yedide seninkide öyle yapmasın diye dedim
maaşallah kızına
ben görmedin ne çıktı sonuçlar birdaha yazsana kuşum
benim kızımıda koca dana diye seversiniz artık 2 kilo oldu benim toraman
sempatiksalakcinniştella dövme beni kötü amaçla söylemedimki uyarmak için söyledim :eyvahedigeldismile
bende biberon olarak onu almayı düşünüyordum
sonra archi Nuby silikon biberon dedi benim kafam karıştı
hangisi daha iyidir acaba:uhm:
bende cok icmek istiyorumda,icim el vermiyor ama esim kahve icerken 1-2 yudum aliyorum.hamileyken türk kahvesi icenlerin, cocuklari cok zeki oluyormus diye duydum ne kadar dogru bilemem.
ya bende bebedorun kumbara setını sırf heves ıcın aldım hanı set dıye ama aventın bıtane almak ıstyrm ehrkes onu öneriyor cam alaym dimi
slm kıslar ben geldim muhabbet koyu sanırım
bi slm verdik alan yokmu ya?
kumbara seti nedir ya bilmiyorumkismilecam alma, silikon al
canim bende öyle yapiyorum zaten,biliyorum haklisiniz günescim.hem ben her zaman gelemiyorum arada böyle daliyorum ama o zamanda sizle muhabbet etmek istiyorum tabi.cünkü bu topikde daha cok vakit gecirecegiz.bebeklerimiz olduktan sonra bile bu topikimiz devam edecek.cünkü beraber ögrenecegimiz,yardimlasacagimiz,paylasacagimiz cok konumuz olacak.olsun kızz bende koyulaşmış muhabbete dalıyommmm iştee yoksa konyla baglantım bile olmyr cogu zamannnnnn cunku yazılanları kacırabılyrz cogu zamn slm bıle vermeyı unttgmz kıslr oluyr olck okaaaaa
ya bende bebedorun kumbara setını sırf heves ıcın aldım hanı set dıye ama aventın bıtane almak ıstyrm ehrkes onu öneriyor cam alaym dimi
bi slm verdik alan yokmu ya?
aldım
ver
Ciddimisin canim sen satdasiz senle 28+5 te 1100 gr di oglumm.
Masallah valla 41 kere masallah neyle beslenion canim sen bilmiyorumkismile
sempatiksalakcinni
bak itiraf etti
döv döv döv sempatiksalakcinni
maasallah,boyu kac silacim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?