2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah canını almasın ben de tam aldım yazcaktım. Benden uzun mu yaşıycan ne ?

Bu arada selam talarrr
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

neyse kıslar ben kaçar arkadaşlar kahve içmeye gelecekler buyurun sizide beklerüm kahve içmeye allaha emanetsiniz byy

ooohoooo
1 dk.lıgına geldiysen geri ver selamımı

bende cok icmek istiyorumda,icim el vermiyor ama esim kahve icerken 1-2 yudum aliyorum.hamileyken türk kahvesi icenlerin, cocuklari cok zeki oluyormus diye duydum ne kadar dogru bilemem.

hadı yaaa inşallh yetrnce ıctm zekı olsn cocukkk zatn baba tarafına cekrse halada iş yok amcada hıc iş yok babası azck okums ama ana tarafına cekrse zekılk olr accksempatiksalakcinni
cam alma, silikon al

yaaa cam iyi dedıler sılıkonmu daha ıyı
kumbara seti nedir ya bilmiyorumkismile

kız böle kocaman kumbara bıberon var ıcndede set 2 bıberon temızleyıcı dıs kasıyıcı cıngırak onluk suluk vs var

haklısn cnm aynen öleee

Benim ilk oglusumda 4.040 gr dogmustu.iri bebek dogumda zorluyo insani gercekten ki ben normal digum yapamadim ve sezeryan oldum.Ayrica normalde 15 tane olan dikis oglum iri dogdugu icin bende 20 tane atildisempatiksalakcinni
Ben 6 inci aydan sonra vitamin hapini kestim almiyorum artik.Sadece demir hapi aliyorum 2 gunde bir.Ve inanin vitaminler insani cok sisiriyo.Önceden ayda 4-5 kilo alirken vitamini birakali ayda 1-2 kilo arasi alir oldum.

aynen öyle canim,inan bende ögrendim artik.saka maka,7 aydir bu topikdeyiz,her zaman olmasa bile.bazen gözdende kacabiliyor canim.ama ben simdi geriye dönüp tekrar okumaya basladim,gözden kacirdigim arkadaslar olmasin diye.elimden geldigince cevap vermeye calisirim.biberon olarak trde varmi bilmiyorum canim.avent biberonlari var.biberon olarak cok iyi.emerken hava almiyor tipki anne memesi gibi.

ben vitamini doğru düzgün hiç içmedim zaten bide onu içsem kapılardan sığmazdım valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…