kızlar kendiniz için nevresim takımı alıcakmısınız?
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni olumunekankayizsmileAllah canını almasın ben de tam aldım yazcaktım. Benden uzun mu yaşıycan ne ?
Bu arada selam talarrr
neyse kıslar ben kaçar arkadaşlar kahve içmeye gelecekler buyurun sizide beklerüm kahve içmeye allaha emanetsiniz byy
bende cok icmek istiyorumda,icim el vermiyor ama esim kahve icerken 1-2 yudum aliyorum.hamileyken türk kahvesi icenlerin, cocuklari cok zeki oluyormus diye duydum ne kadar dogru bilemem.
cam alma, silikon al
kumbara seti nedir ya bilmiyorumkismile
canim bende öyle yapiyorum zaten,biliyorum haklisiniz günescim.hem ben her zaman gelemiyorum arada böyle daliyorum ama o zamanda sizle muhabbet etmek istiyorum tabi.cünkü bu topikde daha cok vakit gecirecegiz.bebeklerimiz olduktan sonra bile bu topikimiz devam edecek.cünkü beraber ögrenecegimiz,yardimlasacagimiz,paylasacagimiz cok konumuz olacak.
neyse kıslar ben kaçar arkadaşlar kahve içmeye gelecekler buyurun sizide beklerüm kahve içmeye allaha emanetsiniz byy
valla korkumdan yemek yemicem nerdeyse iri bebek iyi değil sonuçta ama bizimkisi yapısalmış doktorum senin yediğinle içtiğinle alakası yok sen normal beslenmene devam et dedi. Ama ekstra takvi şeyler yemiyorm süttü pekmezdi muzdu falan hiç tükeetmedim ben.
aynen öyle canim,inan bende ögrendim artik.saka maka,7 aydir bu topikdeyiz,her zaman olmasa bile.bazen gözdende kacabiliyor canim.ama ben simdi geriye dönüp tekrar okumaya basladim,gözden kacirdigim arkadaslar olmasin diye.elimden geldigince cevap vermeye calisirim.biberon olarak trde varmi bilmiyorum canim.avent biberonlari var.biberon olarak cok iyi.emerken hava almiyor tipki anne memesi gibi.Olsun canım kaldığın yerden devam et.Bende işlerin younluğundan dalamıyom ama okuyom yada arada yazıyom.Valla artık birbirimizin karekterini bıle tanı olduk ya.Kım gıcıklık yapıyo,kim iyimser,kim kotumser,kim şakacı ben kendımce bılıyorum.Ben kaç gun once bıberon emzık sordum cevap gelmedı.Gelmesın canları saolsun okumadılar belkı gormedıler.Yada bende mıllete cevap yazamıyorum mesela herzaman kızamam o yuzden.Ama sağolsun sureklı cevap yazabılen arkadaşlar var.Çok sevaba gırıyolar bence:enbuyukkklumunekankayizsmile
ama niden bilmiyorumkismileösgeeeeee sen beni sevmiyon ben anladım:gitme:
cam alma, silikon al
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
ooohoooo
1 dk.lıgına geldiysen geri ver selamımı
ama niden bilmiyorumkismile
dövdürmek sevmemek deildir ki sempatiksalakcinni
Haydaaaa hazır farkedilmişken 2 muhabbet edeydin fırsat bu fırsat. :1hug:
ooohoooo
1 dk.lıgına geldiysen geri ver selamımı
aklinialirimsmile:roflol::roflol:
tamam o zaman gel yiurum olumunekankayizsmileama ben hastayım zaten sağ yanım dayak yemiş gibi acıyor ya ekstra birdaha dödürmene gerek yokkimirmirmirmir
Benim ilk oglusumda 4.040 gr dogmustu.iri bebek dogumda zorluyo insani gercekten ki ben normal digum yapamadim ve sezeryan oldum.Ayrica normalde 15 tane olan dikis oglum iri dogdugu icin bende 20 tane atildisempatiksalakcinni
Ben 6 inci aydan sonra vitamin hapini kestim almiyorum artik.Sadece demir hapi aliyorum 2 gunde bir.Ve inanin vitaminler insani cok sisiriyo.Önceden ayda 4-5 kilo alirken vitamini birakali ayda 1-2 kilo arasi alir oldum.
burda hanifecimya kızlar ben çoktandır giremiyorum yaa.byada geçmiş muhabbet birikmiş yani.okumak zor geldii.sizin çanta mubbetiniz filan oldumu.olduysa hangi sayfalarda hatırlayan varmı.bende ufaktan başladımda hazırlıklara.neler koydunuz okuyum bii
aklinialirimsmile
tamam o zaman gel yiurum olumunekankayizsmile
sırnaşık şeySlm istedi herkes slm verdi ikinci mesajda cikiyom dedii hay tatar güldürdün beni kisss :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?