2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf bugün site süper hiç bırakasım yok keşke elhamrada olsaydı. ben azcık çalışayım gelicem birazdan

Heeeee bence de. Hem dabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş.
Its meaning o dabak : Ham deriyi işleyen (kimse). kaydirigubbakcemile3

ahahahahha :roflol: :roflol: :roflol:
işte kanıtım da geldi :roflol:

ben vitamini doğru düzgün hiç içmedim zaten bide onu içsem kapılardan sığmazdım valla

Valla ben 4 ay ictim yetti 4 ayda 12 kilo aldirdi vitamin.1 bucuk aydir icmiyorum ustune daha 2 kilo anca alabildimm demekki neymis vitamin sisiriyomus sempatiksalakcinni

Kizlar bu biberon meselesinde arkadasim anlatti mesela ilk gun bebek emmedi klasik biberon verme dedi, bebekler onu kolay emdikleri icin memeye donmuyomus onun icin kasik biberon diye bisey varmis onu onerdi...biraz pahali biseymis sanirim daha bakmadim ben de.

maşallah diyen herkese teşekkürler kızlar
kiloları çok sorun değil bence.
sağlıkla gelsin hepsi de önemli olan o.
biz zaten 1 hafta gibi geriden geliyoruz.

Canım 3-4 sayfa önce zaman olarak muhabbeti yapıldı, içerik geçmedi.

maşallah kızına , İzmire mi gidiyosun?

sempatiksalakcinni

aa ben onu da görmemişim, noldu şekerin?
ya melmacim 100 gr yüklemede 201 cikti.ama icime sinmedi tekrar baktiracagim.cünkü gece birseyler yemistim meyve falan.acaba ondanmi yoksa gercekten sekermi ikilemede kaldim.ama yürüken falan bazen gözlerim kararir gibi oluyor,sekerli birsey yiyince kendime geliyorum,normaldede kan sekerim hep düsüktü,calisirken falan cok düserdi hemen sekerli su icince düzelirdim tabiki bu hamilelikte farkli.tekrar baktirinca haber veririm.

Bence biberon hep son planda olsun son ana kadar emzirmek icin elinizden geleni yapin.Benim ilk oglum kucagima alir almaz sapur supur emmeye baslamisti o ani asla unutmam.Emzirmek ve yavrunla bi butun olmak gibisi yok opuyorumnanaktan
Cayinida anne gögüs ucu seklinde silkonlu biberonlar var ondan kullanmistim o yuzden oglum biberona da cok kolay alisti.Öyle yapmislarki sanki gögüs ucu kaydirigubbakcemile3

Güneşim sankim sen bana kaç bardak içtin diye sordum di mi şekerli suyu?
valla kakavan bi hemşire var orda bana koca bi sürahi verdi. Sanırım 4 bardağa falan denk gelmiştir. Çünkü ben yarım yarım içip üstünü tamamladım hep. ışte 3 veya 4 bardak.

Kızlar ben de mi küssem size yaww.. alsanaalsanasmile
Bişi sordum bi cevap vermediniz ama... ağlamak istiyorum ama ya...
Herkes pompa aldı mı....

kızlar ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar ya
su bile içirmeyin diyorlar
nasıl olacak yazın sıcakta, sadece süt yetecek mi bilmiyorumkismile

aynen öyle silacim bazen alinganligimiz tutuyor.silacim bende yurt disindayim ve ayni ülkedeyiz.ama ben yaptirdim.yükleme yaptilar.kendi drum gerek duymadi aslinda.kanda ve idrar testinde hep temizdi.ben icime sinsin diye yükleme yaptirdim hatta tekrar yaptiracagim kesin sonucu almak icin

Kızlar bişi sorucam, benim doğum 9 Haziran gibi.Ama sezeryan olsursa Haziran başı olcak. Hastane için gecelik alcamda,sizce uzun kollu mu almalıyım kısa mı? Acaba üşürmüyüm, doğumdan sonra vücut direnci düşüyor ya, bi de havalar serin olursa, üşünür heralde.. Üfff, naapmak lazım acepbilmiyorumkismile

maşallah diyen herkese teşekkürler kızlar
kiloları çok sorun değil bence.
sağlıkla gelsin hepsi de önemli olan o.
biz zaten 1 hafta gibi geriden geliyoruz.

Canim geriden geldiginizi doktormu söyledi.
Kilosuyle ilgisi sanmiyorum ya geriden gelmesinin.
Benim eltimin bebegi oldu 3 ay önce 3 kilo dogdu ve gununde dogdu senin kizinda en az 3 kilo olur hatta bence gecer bile canim.
Bende gecen hafta doktordaydim 28+5 te 1100 gr di oglum doktorum normal kiloda oldugunu söyledi.
Ayrica ilk oglumda 29 haftalikken 1300 gr di ve 4 kilo dogdu.Bebekler son aylarda kilo aliyo.Simdi bi baslicaklar kilo almaya doguma kadar kocaman olcaklar insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…