:roflol: :roflol: :roflol:eğer sevseydin kendin döverdin
insan sevdiğini hem döver hem sever
ama bizzat kendisi döferrr sempatiksalakcinni
ben gıcıklık yapıyom dimi sempatiksalakcinni
Güneşim cam değilmiş. Kolik önleyici biberonmuş aventin
Heeeee bence de. Hem dabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş.
Its meaning o dabak : Ham deriyi işleyen (kimse). kaydirigubbakcemile3
ben vitamini doğru düzgün hiç içmedim zaten bide onu içsem kapılardan sığmazdım valla
offf bugün site süper hiç bırakasım yok keşke elhamrada olsaydı. ben azcık çalışayım gelicem birazdan
evet bu özge cok gicikdir mesela,o yüzden kendisini pek severimŞeniz
ya melmacim 100 gr yüklemede 201 cikti.ama icime sinmedi tekrar baktiracagim.cünkü gece birseyler yemistim meyve falan.acaba ondanmi yoksa gercekten sekermi ikilemede kaldim.ama yürüken falan bazen gözlerim kararir gibi oluyor,sekerli birsey yiyince kendime geliyorum,normaldede kan sekerim hep düsüktü,calisirken falan cok düserdi hemen sekerli su icince düzelirdim tabiki bu hamilelikte farkli.tekrar baktirinca haber veririm.Canım 3-4 sayfa önce zaman olarak muhabbeti yapıldı, içerik geçmedi.
maşallah kızına, İzmire mi gidiyosun?
sempatiksalakcinni
aa ben onu da görmemişim, noldu şekerin?
Kizlar bu biberon meselesinde arkadasim anlatti mesela ilk gun bebek emmedi klasik biberon verme dedi, bebekler onu kolay emdikleri icin memeye donmuyomus onun icin kasik biberon diye bisey varmis onu onerdi...biraz pahali biseymis sanirim daha bakmadim ben de.
aynen öyle silacim bazen alinganligimiz tutuyor.silacim bende yurt disindayim ve ayni ülkedeyiz.ama ben yaptirdim.yükleme yaptilar.kendi drum gerek duymadi aslinda.kanda ve idrar testinde hep temizdi.ben icime sinsin diye yükleme yaptirdim hatta tekrar yaptiracagim kesin sonucu almak icinOyy canim hamilelikte insan 3 kat alingan ve kirilgan oluyo zaten.Ben yazilanlari bile tam okuyamiyorum öyle hizli ilerliyoki konular ortasindan da dalinmiyo geldikce okuyup cikiyorum.
Seker yuklemesi herkes yaptiriyo ya ben yurtdisinda yasiyorum burda öyle bisey yok o kadar farkliki uygulamalar turkiyeylen bende sasirdim artikboshayallersmile
Kızlar ben de mi küssem size yaww.. alsanaalsanasmile
Bişi sordum bi cevap vermediniz ama... ağlamak istiyorum ama ya...
Herkes pompa aldı mı....
maşallah diyen herkese teşekkürler kızlar
kiloları çok sorun değil bence.
sağlıkla gelsin hepsi de önemli olan o.
biz zaten 1 hafta gibi geriden geliyoruz.
suyunu da sütten alır ki o bilmiyorumkismilekızlar ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar ya
su bile içirmeyin diyorlar
nasıl olacak yazın sıcakta, sadece süt yetecek mi bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?