yaa sorma evın halı perısan bızımde... Napıcam bılmıyorum.. Bayramda geldii:bbo:
teşk ederim canm ama bi noktada takıldım bi hemşirenin epidural yapma yetkisi varmı ki? anestezi dr u yapıyor bunu.arkadasının ki farklı bişeydir o zmn.sen ne düşünüyorsun epidural yaptırcakmısın ?
kızlar doktordan geliyorum ikili testimi yapıldı
sıpam 55,7 mm olmuş ense kalınlığı 1,8 mm herşey yolunda yani
kan sonucunu 1 hafta sonra alıcam
darısı sizlerin başına inşallah
gözün aydın esmercim umarım tahlil sonuçlarıda iyi çıkar
Maşallahhh sıpamıza maşallahhhhh
kızlar doktordan geliyorum ikili testimi yapıldı
sıpam 55,7 mm olmuş ense kalınlığı 1,8 mm herşey yolunda yani
kan sonucunu 1 hafta sonra alıcam
darısı sizlerin başına inşallah
sağol canım ya çok çabuk büyüyorlar
ayın 16 sında 42,60 mm idi
9 gün içinde 55,7 mm olmuş
meliscim spinal epidural yada geneltüm anestazi çeşitlerini anestazi uzmanı yapar bazı durumlarda genel anesteziyi anestezi teknisyenide yapıyor özel bir durum varsa aciliyetle uyutulması gerekiyorsa.spinal anestezide işlem tek seferde yapılabilirse ne ala ama tek seferde girilemeyipte tekrar tekrar denenirse hoş olmuyor tabi buda yine anestezi uzmanının pratiğine bağlı bence.yani abartılı bir ağrı olmuyor ama unda iyi olması lazım[/Q
TEŞK CANM GENEL OLARAK EPİDURAL HAKKINDA NETTE ARAŞTIRMA YAPTIM FAKAT BUNU BİREBİR YAŞAMIŞ BİR ARKADAŞ BANA ANLATIRSA DAHA RAHATLICAM GİBİİLK DOGUMUM COK ZOR OLDU BUNDA DA KARARSIZIM.DESENİZE ŞANSA KALDI İŞİMİZ ANESTEZİ UZMNININ DENEYİMİNE BAĞLI ACIMIZ :)
sağol canım inşallahgözün aydın canım inşallah hep böyle sağlıklı sorunsuz devam eder
esmercım gozunaydın buyumus he senınki ayy bızımkıde yarın.. cok korkuyorum nedense..
bırde kan verınce anında tansıyonum dusuyo napıcam bılmıyorum. kac tup alıyolar kanı..
melıscın guzel tarıf etmıssın sur koslayaı sıl dıye ama sor bı ee gıdınce yerınden kalkıyomusun dıye. her sabah esım topluyo yatagımızı bıle.. ben cok berbat oldum ya.. bu aksam bıseyler yapayım dıyorum ama bende ısı yarım bırakamayan bırıyım. ya hep ya hıc durumundayım:S
Büyüüsn annesi büyüsün maşllah 41 kere
esmercım gozunaydın buyumus he senınki ayy bızımkıde yarın.. cok korkuyorum nedense..
bırde kan verınce anında tansıyonum dusuyo napıcam bılmıyorum. kac tup alıyolar kanı..
melıscın guzel tarıf etmıssın sur koslayaı sıl dıye ama sor bı ee gıdınce yerınden kalkıyomusun dıye. her sabah esım topluyo yatagımızı bıle.. ben cok berbat oldum ya.. bu aksam bıseyler yapayım dıyorum ama bende ısı yarım bırakamayan bırıyım. ya hep ya hıc durumundayım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?