2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
afiyet olsun cnm bizim yerimizede ye cokacimcoook

ye özgeciğim benim yerimede ye yiyebilmek çok güzel bir duygu olsa gerek

off canım sütlaç istedi. bende akşam eve gidince aşure yiyim bari eşimin teyzesi ben seviyorum diye yapmış gönderdi sağolsun.

yaa sorma evın halı perısan bızımde... Napıcam bılmıyorum.. Bayramda geldii:bbo:

halıları geçen koslayla sildim köpüğünü sür bişi kalmıo çok yorucu değil canm.baya temizledi benimkileri

teşk ederim canm ama bi noktada takıldım bi hemşirenin epidural yapma yetkisi varmı ki? anestezi dr u yapıyor bunu.arkadasının ki farklı bişeydir o zmn.sen ne düşünüyorsun epidural yaptırcakmısın ?

meliscim spinal epidural yada geneltüm anestazi çeşitlerini anestazi uzmanı yapar bazı durumlarda genel anesteziyi anestezi teknisyenide yapıyor özel bir durum varsa aciliyetle uyutulması gerekiyorsa.spinal anestezide işlem tek seferde yapılabilirse ne ala ama tek seferde girilemeyipte tekrar tekrar denenirse hoş olmuyor tabi buda yine anestezi uzmanının pratiğine bağlı bence.yani abartılı bir ağrı olmuyor ama unda iyi olması lazım

Benim evde aldı başını gidiyor. Kendimi uykudan alamadığım için ipin ucu iyice kaçtı. Bu akşam ve yarın iş çıkışı yapabildiğim kadar yapıcam. Sonra yola çıkıcaz zaten bayramda yokuz. Ama benim korkum döünüşte annemde bizimle gelicek evin halini görünce beni kesin çiğ çiğ yer. Sanırım içinizde bu konuda annesinden tırsan benden başka kimse yoktur :)

kızlar doktordan geliyorum ikili testimi yapıldı
sıpam 55,7 mm olmuş ense kalınlığı 1,8 mm herşey yolunda yani
kan sonucunu 1 hafta sonra alıcam
darısı sizlerin başına inşallah

Ya yemek yeim geldim bu arada ama bulantılar anında başladı :bbo:
Allahımmmmmmmmmmm Yarabbimmmmmmmmmmmmm bitsin artık bu bulantı yaaaa

kızlar doktordan geliyorum ikili testimi yapıldı
sıpam 55,7 mm olmuş ense kalınlığı 1,8 mm herşey yolunda yani
kan sonucunu 1 hafta sonra alıcam
darısı sizlerin başına inşallah

gözün aydın canım inşallah hep böyle sağlıklı sorunsuz devam eder

esmercım gozunaydın buyumus he senınki ayy bızımkıde yarın.. cok korkuyorum nedense..

bırde kan verınce anında tansıyonum dusuyo napıcam bılmıyorum. kac tup alıyolar kanı..

melıscın guzel tarıf etmıssın sur koslayaı sıl dıye ama sor bı ee gıdınce yerınden kalkıyomusun dıye. her sabah esım topluyo yatagımızı bıle.. ben cok berbat oldum ya.. bu aksam bıseyler yapayım dıyorum ama bende ısı yarım bırakamayan bırıyım. ya hep ya hıc durumundayım:S

ya kızlar ya valla böyle spinal genel falan derken ben iyice korkuyorum doğumdan.genel den zaten korkuyorum e diğerlerindede hem belden yapılacak iğne korkutuyo hemde o aksiyona gelemem diye düşünüyorum yani orda ne yaptıklarını bilcem sonuçta.hamile kalmak için uğraşıp dr dr gezerken bu tarafını hiç düşünmemeiştim şimdiden ödüm kopuyo

gözün aydın canım inşallah hep böyle sağlıklı sorunsuz devam eder
sağol canım inşallah

sağol teyzesi evet büyümüş valla darısı senin başına
hem korkmana gerek yok kız bir tüp alıyorlar sadece

Büyüüsn annesi büyüsün maşllah 41 kere

hepimizinkilere maşallahhhh

ne yapim tatlım en basit bunu buldum sildim ben de .zaten hamilelikten beri bende cok halsizim sürünerek yapıorum nerdeyse işleri.evim bu günleri zor görür bi daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…