- Konu Sahibi daemon
-
- #7.761
teşk ederim canm ama bi noktada takıldım bi hemşirenin epidural yapma yetkisi varmı ki? anestezi dr u yapıyor bunu.arkadasının ki farklı bişeydir o zmn.sen ne düşünüyorsun epidural yaptırcakmısın ?
bırde kan verınce anında tansıyonum dusuyo napıcam bılmıyorum. kac tup alıyolar kanı..
:S
gEÇMİŞ OLSUN DÜNÜRÜMMMM :teselli:
kızımız iyi inşallah ..:Saruboceq:
İyi bakın kendnize dikkat edin :teselli:
geçmiş olsun simnilcim..
kız niye kendini kötü hissediyon.. hem ikili testi yapılan 2-3 kişi var ya çok da yok ki öyle çok mu var CADIARZU
kızlar dün gece ilk defa benim midem bulandı bayagı.. çıkarmadım ama rahatsız oldum.. şimdi de yemek sonrası böyle bulanır gibi oluyo sanki..
10 haftadır bulantı bilmiyom ben 10. hafta bulantı baslar mı yahu akannehir
kızlar dün gece ilk defa benim midem bulandı bayagı.. çıkarmadım ama rahatsız oldum.. şimdi de yemek sonrası böyle bulanır gibi oluyo sanki..
10 haftadır bulantı bilmiyom ben 10. hafta bulantı baslar mı yahu akannehir
yaa biz seninle çok aynı gidiyoruz... aynen benimde son zamanlarda bi rahatsızlık oldu midemde, kusmuyorum ama bi garip işte. acıkınca ise ööle bulantı felan kalmıyor dalıyorum direkt :)
yok şu an kusacak gibi değil ama bakalım hayırlısı olsun.. belki de devam etmezbenim de 10. hafta başladı şeker.
Olur o kadar, idare edicez artık.
Kusmamaya çalışsan dahi iyi olur dedi doktorum, çünkü bünyen alışıyormuş, hep kusmak zorunda kalıyormuşsun. O da seni yorar.
Teşekkürler canım,
yalnız dünür olmak için senin de tescillemen lazım, gümbürtüye olmaz bu işler heeee :roflol:
kıss napiyim sizin patronlara söleyin sizi de tatil yapsınlarsen yarın tam gün tatilsin diye sana küstük kaydirigubbakcemile3
Banana kerttik bile kızım biz hatrlasana ya :sm_cool:
4 Aralıkda 2li test için randevum var ozaman belki söyler cinsiyetini doktor kaydirigubbakcemile2
selam hanımlarrrrrrrrrrr ben geld,mmmm
nasılsınız, ayyy ne çok çeneniz varya 2 gündür giremedim oku oku bitmiyo sayfalarr yordunuz bizi valla...
p.tesi fenaydım midemden birde migrenim tuttu gece bile mide bulantısıyla uyandım
dün 2 li test için dr a gittik ama bebişimin 4,3 cm olduğu için ölçüm yapmadı 1 aralıkta tekrar gidicez en az 5 cm olması gerekli, daha iyi sonuçlar alırız dedi drumuz..birde bebişimizin renkli ulturason görüntülerini hareketlerini cd ye çekti bize verdi ayy çok değişik bişiy yaaa..
bu arada yarın bize tüm gün tatilmiş çok mutluyum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?