bide birşey sorucam bayramdan sonra ki hafta iş için fransaya gıdıcem, acaba izin falan almak gerkıyor mu uçak için. öfff herşey ters gıdıyor, çok korkuyorum. hem çok yorulcam,hem hastalıktan korkuyorum ama hamıle oldugumu işyerınde söyleyemem hemen şutlarlar benı. kadın olmak daha da zorlaşmaya başladı annelıkle beraber.
Sensicim bence sen değiştir o doktoru hamilelik dediğin şey biraz ilgi ister. Benim doktorumda en az 3 haftada bir geliceksin dedi ilk 3 ay sonra ayda bire geçicez dedi ama sen bana bakma canın nezaman istiyosa gel bebişi göstereyim dedi. Hadi dicem özel para kazansın diye yapıyo ama 1 ay içinde kaç defa gidersem gideyim para almıyor.
rekor bende sanırım hamile kaldığımdan beri 9 kere doktora gittim
artık hastaneden doktordan gına geldi. adam da bıktı benden ama her hafta çağırmaya devam ediyor benneyaptımki
kızlar epidural hakkında bilginiz varmı? belden yapılan iğne çok acıtıyormu ?
nasıl yani canım hamile olduğunu iş yerinde söylemen neden suratlarını düşürsün?kimene kimse bilmıyormu şimdi iş yerinden hamile oldugunu?
kızlar epidural hakkında bilginiz varmı? belden yapılan iğne çok acıtıyormu ?
Gülkurusu 7. ayda öğrenip tamamen işten çıkarırlarsa daha kötü olmazmı. Sonuçta şimdi söylesen şefliğimi alıcaklar diyosun ama sonrasında tamamen işsiz kalma ihtimalin var daha kötü değil mi??
canım 7. ayda işten çıkaramazlar gizlıden araştırdım. dav açarsam kesın kazanırım. daha önce ışten atılan arkadaş 4.ayda atıldı hakkını savunamadı. ben o zaman çok araştırdım tum açık kapıları buldum. şimdı söylememın nedenı şeflıgımı kaybetmek ıkstemıyorum, çunku maaşım yarısından fazla duşecek. saklamamın nedenı bu. 7. ayda işten atarlarsa da hem davamı kazanıcam hem birıken yuklu tazmınatımı alabılıcem. bu da bızım kredımıze ılaç gıbı gelır.
Doğru canım haklısın. Zaten bende sana en iyisini sen bilirsin yazıyodum sen cevap yazmışsın. O zaman şu yurt dışı meselesini takma kafana. Ama fıransada gümrükte bi iğne durumu olup olmadığını araştır için rahatlasın.
acıyıp acıması yapan kışıye baglıymış canım. bir arkadaşım ılk gebelıgınde öldum acıdan demıştı,2. gebelıgınde yaşlı bır hemşıre yapmış tecrubesını konuşturmuş anlamadım ıgen oldugumu bıle demışti. bende belden ıgnenın tecrube ışı oldugunu bılen bırı yaparsa hıç acımadıgını çok ınsandan duydum.
cevap yazamadım kusura bakma tatlım. kımse bılmıyor, bılmelerını de ıstemıyorum. ev kredım var şimdı işsiz kalmak ıstemıyorum. ne yazık kı hamılelerın kaderi bu. hemen ilk göderılenler onlar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?