MERHABA ARKADAŞLAR
aranıza yeni katılıyorum tabi izin verirsenin 10+6 hamileyim 16 hazirangibi doğum gözüküyor. izmirliyim bende böyle benimle aynı durumda olan arkadaşları arıyordum forumu tam olarak kullanmayı anlamadım ama halledicem
hepinizi sağlıklı doğumlar diliyorum
ooo esmerciimm maaşallahh
çok sevindim ense kalınlıgı güsel çıkmış.. kan tahlillerinde iyi çıkacaktır mutlakaa
MERHABA ARKADAŞLAR
aranıza yeni katılıyorum tabi izin verirsenin 10+6 hamileyim 16 hazirangibi doğum gözüküyor. izmirliyim bende böyle benimle aynı durumda olan arkadaşları arıyordum forumu tam olarak kullanmayı anlamadım ama halledicem
MERHABA ARKADAŞLAR
ben sütlaç yedimm fırın sütlaç ayıp söylemesi..
cokacimcoook
yaw kızlar bazılarınız iştahım yok diye şikayetçi ben de iştahım aşırı açık diye.. ben hiç öyle fazla kilo fln bilmezdim yaa, çok zayıf değildim ama tamdım yani.. şimdi açlıga dayanamıyorum yedikçe yiyorum şimdiden 3,5 kilo aldım hatta belki 4 olmustur, ay ben 30 kiloyla kaparım bu hamileliği herhalde, çok korkuyorum duba olacam ayol
MAŞALLAH AFİYET BAL ŞEKER OLSUN...
GÖBÜŞLERİN FOTOLARI TOPİĞİNE FOTO KOY BE KUZU HADİ BE delikafadulden
herkese merhaba,
faranjitten 3-4 gündür yatıyoruz bebeğimle birlikte.
Nihayet bugün biraz iyi hissedince kalktık, işe geldik.
Bişey sorucam kızlar, 2'li testleri yapılan birsürü arkadaş var.
Birtek bana söylemediler ya cinsiyeti tabloda neden sadece benim kızım var?
Kesin değil diyorsanız, benimki de değil tabi ki, şimdilik doktorun tahmini bu yönde.
16. hafta net belli olur, 12 haftada gördüğümüz fal gibi bişey kesin değil dedi zaten, ama ben yine de sizlerle paylaşmak istedi.
Başka paylaşmak isteyen yok mu, kendimi tuhaf hissettim böyle olunca da...
bayramda cici elbisemle çekip koycaamm.. :)))
ben sütlaç yedimm fırın sütlaç ayıp söylemesi.. cokacimcoook
yaw kızlar bazılarınız iştahım yok diye şikayetçi ben de iştahım aşırı açık diye.. ben hiç öyle fazla kilo fln bilmezdim yaa, çok zayıf değildim ama tamdım yani.. şimdi açlıga dayanamıyorum yedikçe yiyorum şimdiden 3,5 kilo aldım hatta belki 4 olmustur, ay ben 30 kiloyla kaparım bu hamileliği herhalde, çok korkuyorum duba olacam ayol
Gülkurusu sen yenimisin arkadaşım burda? :hulya:
Gerçi ben ha deyince giremiyom foruma ama hoşgeldin sende aramıza Şeniz
ayyyyyyyyyy çok heycanlı ya :CüvCüv: :CüvCüv:
Ulen benm karnım niye yok beh kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?