- Konu Sahibi daemon
-
- #78.101
malesef sansımı oldukca zorladım...mumessıl arkadasımı bıle ıcerden randevu ayarlarmısın dıye durttum ama olmadı...hakan bey ıcınde olumlu seyler duydum okudum ama o da malesef dolu...ben de yıne kendı doktorumdan randevu aldım bu cuma yıne kontrole gııyoruz..
ben de senın aksıne normal dogumdan daha cok urkuyorum tum gece ruyamda doktorlarla bogustum o yuzden bilmiyorumkismile
kaşımıyorum zaten. arada bir kaşınma atağı geliyor kıvrandırıyor beni
gel buraya sarılarak ağlıyalımmm :teselli:
yaw onları yıkayıp yerleştirince kirlensinler istemiyom
nisan sonunda fln yapmayı düşünüyom o nedenle
kızlar göbeğim çok fena kaşınmaya başladı 2 gündür. yağlıyorum da ama inşallah çatlamam
çatlamam dıye birşey yok hepimz birgun çatlıcazsempatiksalakcinni
ne kadara aldımm bende şöyle ucuz yollu alayım diyorumm yanımda uyusun diyee gündüzleri odasında geceleri yanımda uyur
yaw onları yıkayıp yerleştirince kirlensinler istemiyom
nisan sonunda fln yapmayı düşünüyom o nedenle
ne kadara aldımm bende şöyle ucuz yollu alayım diyorumm yanımda uyusun diyee gündüzleri odasında geceleri yanımda uyur
aynen bizimde odalarımız çok yakın olacakbende çok yatırmayı düşünmüyorum odalarımız yakın zaten
senin doktorun kim canım hakan bey muhteşem bi adam zaten bende çok istedim kendisini ama olmadı Leyla hanımda iyi ama ben en son gittiğimde konuştum biraz 2 hafta evvel mayıs sonuna kadar yeni hasta kabul etmiyorum artık o derece yoğunum doğumlara yetişememekten korkuyorum diyodu bilmiyorumkismile doğumhane 2 kişilk şu an orda 3 tane hastam var düşün halimi diyodu
BEN ÇATLADIM BİLEMMMMMMMMMMMMMM mafoldumben
AMA Bİ DESEM NERESİ ŞAŞAR KALIRSINIZ NEREYİ BEKLERKEN NERESİ ÇATLADIIIIIIIIIIIIIIIIIII OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:gitme:
BEN ÇATLADIM BİLEMMMMMMMMMMMMMM mafoldumben
AMA Bİ DESEM NERESİ ŞAŞAR KALIRSINIZ NEREYİ BEKLERKEN NERESİ ÇATLADIIIIIIIIIIIIIIIIIII OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:gitme:
Ben de öyle düşünmüştüm, üç ay yanımda yatması için bişey alayım diye gittim haşim işcana park yatak aldım geldim .. kaydirigubbakcemile3
Ama dar bi park yatak aldım, odanın kapısından sığacak biçimde... Akşamları odaya çeker yanıma yatırırım.. Gündüz de odasına koyarım herhalde... Bakalım neler yapacağız.. bilmiyorumkismile
neresi neresiiiiiaklinialirimsmilesempatiksalakcinni
ben sıfa ya gıdıyorum kadıkoyde...evrım hanım ve tanju bey ...ıkısıde koordınelı bır sekılde takıp edıyorlar.aslında sıfada dogum yapmayı cok ıstıyorum ama ssk vs orada gecmıyor
5 mılyara yakın dogum ucretı cıkardılar gecen gıdısımde...bır de evrım hanım yanındayken ok cok sırın bırı ama ulasamıyorum bırsey sormaya cekınıyorum telefon acıp vs..oyle bır sıcaklık malesef yakalayamadım.
ben aradıgımda 27 mayıs demıslerdı bugun aradım hala mayıs sonu denıyor ve bahar hanıma falan yonlendırılıyor..
dogum yapacagın tarıh hakkında bırsey soyledımı sana peki leyla hanım...
129 tl canım
en ucuz 100 e buldum oda çok dandikti
bunun sarısını sipariş ettim bende
https://www.sevimlibebek.com/productDetail.aspx?lngProductID=95&lngCategoryID=4&name=Pierre+Cardin+Portbebeli+Be%C5%9Fik+
aynen bizimde odalarımız çok yakın olacak
129 tl canım
en ucuz 100 e buldum oda çok dandikti
bunun sarısını sipariş ettim bende
https://www.sevimlibebek.com/productDetail.aspx?lngProductID=95&lngCategoryID=4&name=Pierre+Cardin+Portbebeli+Be%C5%9Fik+
aynen bizimde odalarımız çok yakın olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?