2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senin doktorun kim canım hakan bey muhteşem bi adam zaten bende çok istedim kendisini ama olmadı Leyla hanımda iyi ama ben en son gittiğimde konuştum biraz 2 hafta evvel mayıs sonuna kadar yeni hasta kabul etmiyorum artık o derece yoğunum doğumlara yetişememekten korkuyorum diyodu bilmiyorumkismile doğumhane 2 kişilk şu an orda 3 tane hastam var düşün halimi diyodu

çatlamam dıye birşey yok hepimz birgun çatlıcazsempatiksalakcinni

BEN ÇATLADIM BİLEMMMMMMMMMMMMMM mafoldumben
AMA Bİ DESEM NERESİ ŞAŞAR KALIRSINIZ NEREYİ BEKLERKEN NERESİ ÇATLADIIIIIIIIIIIIIIIIIII OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:gitme:

ne kadara aldımm bende şöyle ucuz yollu alayım diyorumm yanımda uyusun diyee gündüzleri odasında geceleri yanımda uyur

Ben de öyle düşünmüştüm, üç ay yanımda yatması için bişey alayım diye gittim haşim işcana park yatak aldım geldim .. kaydirigubbakcemile3
Ama dar bi park yatak aldım, odanın kapısından sığacak biçimde... Akşamları odaya çeker yanıma yatırırım.. Gündüz de odasına koyarım herhalde... Bakalım neler yapacağız.. bilmiyorumkismile

ya kırmızı kurdale alan varmı eminönünde unuttum o gün gözümede çarpmadı ben ince tac şeklinde istiyorum. Buarada ümraniye LCW dan da kendime çok güzel bluzler aldım orda var güzel hamile kıyafeti aklınızda olsun ama kotları hoşuma gitmedi fiyatı uygun ama model kötü

ne kadara aldımm bende şöyle ucuz yollu alayım diyorumm yanımda uyusun diyee gündüzleri odasında geceleri yanımda uyur

129 tl canım
en ucuz 100 e buldum oda çok dandikti
bunun sarısını sipariş ettim bende
https://www.sevimlibebek.com/productDetail.aspx?lngProductID=95&lngCategoryID=4&name=Pierre+Cardin+Portbebeli+Be%C5%9Fik+

bende çok yatırmayı düşünmüyorum odalarımız yakın zaten
aynen bizimde odalarımız çok yakın olacak

ben sıfa ya gıdıyorum kadıkoyde...evrım hanım ve tanju bey ...ıkısıde koordınelı bır sekılde takıp edıyorlar.aslında sıfada dogum yapmayı cok ıstıyorum ama ssk vs orada gecmıyor
5 mılyara yakın dogum ucretı cıkardılar gecen gıdısımde...bır de evrım hanım yanındayken ok cok sırın bırı ama ulasamıyorum bırsey sormaya cekınıyorum telefon acıp vs..oyle bır sıcaklık malesef yakalayamadım.
ben aradıgımda 27 mayıs demıslerdı bugun aradım hala mayıs sonu denıyor ve bahar hanıma falan yonlendırılıyor..
dogum yapacagın tarıh hakkında bırsey soyledımı sana peki leyla hanım...

AMA Bİ DESEM NERESİ ŞAŞAR KALIRSINIZ NEREYİ BEKLERKEN NERESİ ÇATLADIIIIIIIIIIIIIIIIIII OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:gitme:

Ayy seninde mi yoksa... Benimle aynı mı... Ben de gıcık oldum gördüğümde... :çok üzgünüm:

neresi neresiiiiiaklinialirimsmilesempatiksalakcinni

olumunekankayizsmile

bana en son gittiğimde sıralı randevularımı verdi temmuza kadar olan hepsini Leyla hanım çok tatlı ben hiç çekinmiyorum hatta hastane işime çok yakın bişey kafama takılsa yanına gidip soruyorm randevu felan almadan telefondada cevaplıyo her sorumu.
Sen aradığında biraz ısrar etsen genelde arada boşluklar oluyo kendi hastaları için belki yakın bi tarihe verirler ben ilk ona gittiğimde banada çok uzak bi tarihe vermişlerdi ben hastasıyım dedim eski hamileyim öne alamazmıyız dedim öyle deyince öne aldılar aklinialirimsmile bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…