2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de diyorum ki bundan sonra asla tanga giyemeceğim... :çok üzgünüm:

EFET YA İĞRENÇÇÇÇÇ NİYE ORASI HALA ANLAYAMADIM AMA KIRMIZI KIRMIZI ÇİZGİİLER VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SANIRIM OLUŞMUŞ ARTIKKKKKbilmiyorumkismile

kanarya geçmiş olsun üzülme yediklerine dikkat et birşeyin kalmaz.

Hımmmm doğru ozman tabi kendi odasında karyolası var dimi bebişin sabit olan

aynen öle cnm hava dengesizleşti yaaa

canım benim geçmiş olsun ya
biraz dikkat edersin bişi olmaz korkma

Kanaryacım geçmiş olsunnn dert etmesakın kendine
Biraz dikkat etcen zaten şurda kaç ayımız kaldıki

çok geçmiş olsun strese sokma kendni doktorun programına uyy inş rabbim şia verir sanaaf

geçmiş olsun canım
mecbur dikkat edeceksin herşey bebişlerimiz için
sıkma canını :teselli:

evet canım var
4. aydan itibaren orda yatıracam zaten a.s

kanaryacım geççmiş olsun dikkat edersin olur biter az kaldı sabret cnm hersey bebiklerimiz içinnn

gecmıs olsunnn...ama uzdukce kendını sekerını yukseltırsın...dusunmemeye calıs...benım tansıyonum ıcın yaptıgım gıbı...dusundukce uzuldukce yukselıyor sekerde oyle sositososito
cok sagolun arkadaslar.iyiki varsiniz.dikkat ederim o konuda iradeliyimdir,bebegim iyi olsun yeterki.su anki ölcümlerim gayet iyi.ama dr 31.haftadan sonra bebek hizla gelisiyor ve sen kendini tutmak zorundasin dedi.bende öyle yapicam.evet az bir zamanimiz kaldi moralimi yüksek tutmam lazim haklisiniz.tekrar destiginiz icin cok sagolun arkadaslar.

EFET YA İĞRENÇÇÇÇÇ NİYE ORASI HALA ANLAYAMADIM AMA KIRMIZI KIRMIZI ÇİZGİİLER VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SANIRIM OLUŞMUŞ ARTIKKKKKbilmiyorumkismile

Ay aynısı valla! Yoksa biz senlen kardeş miyiz... Şeniz

Kanarya ÜsÜlme cnmmmm geÇmıŞ olsun dıkkat et bırass ınŞallahhhh geÇer cnmmmmmmmmmmm

Canim benim yaa cok gecmis olsun, doktorun verdigi yemek listesine uy umarim o sekilde az da olsa duser sekerin. :çok üzgünüm:

Bu arada geçen haftalarda beni dövmek isteyen arkadaşlar!!! Bakın hala burdayım.. Cuma günü bu saatte çıkmış oluyodum çoktan.. Şimdi daha çıkmamıza yarım saat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…