2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben cuma gunu ıstanbula geldıgımde ugramayı dusunuyorum acıkcası...ama soyledıgınde guzel bır fıkır yenıden denıyım sansımı.gercı sehır dısından gelecegım dıye yalvar yakarda oldum telefonda ama ımkansız yanıtını aldım...
tesekkurler onerı ıcınnnn

bu arada evrım hanımda yogun bır doktor gercı leyla hanım gıbı aylarrr sonraya randevu vermıyorlar ama ne zaman arasam ya muayenede ya dogumda...mesela bugun sezeryanda 2 gıbı arayın dediler 2 gıbı aradım muayenede dedıler bız sıze donerız dedıler saat 4 hala beklıyorum...burada doguruyor olsam ulasmak cok zor :umursamaz:

ayy çok güzelmişşş güle güle kullansın bebişinnn

sağol canım

Stella bacım bu beşik yerine park yatak almak daha makbul değilmi?
Bunun görünümü çok cici ama hani kullanışı açısından diyom :uhm:
cosmom ben sadece 3 ay yanımda yatıracam
park yatak bence daha uzun süreli kullananlar için uygun
iyi bir park yatakda 150-200 civarı
en az paraya ne alabilirim diye araştırdım ben
o nedenle bunu seçtim

ıZMıRDE HAVA ÇOK ENTERESAN BUGÜN BıRDEN KARARIP YAĞMUR YAĞIYOR HEMDE ÖYLE BÖYLE DEĞıL 10 DK SONRADA GÜNLÜK GÜNEŞLıKKK HANı DERLER YAA ıZMıRıN Bı HAVASINA BıRDE KIZLARINA GÜVENıLMEZ DıYEE kaydirigubbakcemile3

slm arkadaslar.moralim cok bozuk.seker yüklemesi yaptirdim.ikinci kez yüksek cikti.birincisinden emin degildim ama simdi kesin belli oldu.dr cuma günü seker ölcme cihazi verdi aclik ve tokluk olarak ölctüm.sonuclar 65 72 75 en fazlasi 105 cikti.bugün yüklemeden önce 63,100 lük yüklemede sonra 215 cikti.birer saat araliklarla kandan bakildi ve ikinci saatte 150 cikti.sürekli agladim.dr.dikkat etmen gerekli suanda sinirdasin dedi.ve bana yemek programi verdi.

Hımmmm doğru ozman tabi kendi odasında karyolası var dimi bebişin sabit olan

aynen öle cnm hava dengesizleşti yaaa

canım benim geçmiş olsun ya
biraz dikkat edersin bişi olmaz korkma

Geçmiş olsun cnm. Zor biliyorum ama en azından çözümü var. Uyarsın yeme programına bişeycik olmaz. Hem ne kaldı şunun şurasında bu haftalarda hepimiz yememize dikkat etcez kilo için . Senin liste biraz can sıkıcıdır ama üzülme. Stres yapma. Bebişini de kendini de üzme.

Kanaryacım geçmiş olsunnn dert etmesakın kendine
Biraz dikkat etcen zaten şurda kaç ayımız kaldıki

çok geçmiş olsun strese sokma kendni doktorun programına uyy inş rabbim şia verir sanaaf

geçmiş olsun canım
mecbur dikkat edeceksin herşey bebişlerimiz için
sıkma canını :teselli:

Hımmmm doğru ozman tabi kendi odasında karyolası var dimi bebişin sabit olan

evet canım var
4. aydan itibaren orda yatıracam zaten a.s

kanaryacım geççmiş olsun dikkat edersin olur biter az kaldı sabret cnm hersey bebiklerimiz içinnn

Kuşum sen ağlayıp üzülünce düşmeyecek ki şekerin... Üstelik kendini de bebişini de huzursuz ediyorsun.. Sınırdasın dikkat et demiş doktorum kötü bişey dememiş ki canım... Hamilelik hormonları hep bizi böyle yapan sanırım, hemen moralimiz bozuluyo ama sen sıkma canını canım.. Biraz dikkat edersen herşey yoluna girer diye tahmin ediyorum ben...

gecmıs olsunnn...ama uzdukce kendını sekerını yukseltırsın...dusunmemeye calıs...benım tansıyonum ıcın yaptıgım gıbı...dusundukce uzuldukce yukselıyor sekerde oyle sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…