bana en son gittiğimde sıralı randevularımı verdi temmuza kadar olan hepsini Leyla hanım çok tatlı ben hiç çekinmiyorum hatta hastane işime çok yakın bişey kafama takılsa yanına gidip soruyorm randevu felan almadan telefondada cevaplıyo her sorumu.
Sen aradığında biraz ısrar etsen genelde arada boşluklar oluyo kendi hastaları için belki yakın bi tarihe verirler ben ilk ona gittiğimde banada çok uzak bi tarihe vermişlerdi ben hastasıyım dedim eski hamileyim öne alamazmıyız dedim öyle deyince öne aldılar aklinialirimsmile bi dene
bu arada evrım hanımda yogun bır doktor gercı leyla hanım gıbı aylarrr sonraya randevu vermıyorlar ama ne zaman arasam ya muayenede ya dogumda...mesela bugun sezeryanda 2 gıbı arayın dediler 2 gıbı aradım muayenede dedıler bız sıze donerız dedıler saat 4 hala beklıyorum...burada doguruyor olsam ulasmak cok zor :umursamaz:bana en son gittiğimde sıralı randevularımı verdi temmuza kadar olan hepsini Leyla hanım çok tatlı ben hiç çekinmiyorum hatta hastane işime çok yakın bişey kafama takılsa yanına gidip soruyorm randevu felan almadan telefondada cevaplıyo her sorumu.
Sen aradığında biraz ısrar etsen genelde arada boşluklar oluyo kendi hastaları için belki yakın bi tarihe verirler ben ilk ona gittiğimde banada çok uzak bi tarihe vermişlerdi ben hastasıyım dedim eski hamileyim öne alamazmıyız dedim öyle deyince öne aldılar aklinialirimsmile bi dene
TÖTÜMMMMMmafoldumben
ayy çok güzelmişşş güle güle kullansın bebişinnn
cosmom ben sadece 3 ay yanımda yatıracamStella bacım bu beşik yerine park yatak almak daha makbul değilmi?
Bunun görünümü çok cici ama hani kullanışı açısından diyom :uhm:
totosu çatlamıştr sempatiksalakcinni
TÖTÜMMMMMmafoldumben
sağol canım
cosmom ben sadece 3 ay yanımda yatıracam
park yatak bence daha uzun süreli kullananlar için uygun
iyi bir park yatakda 150-200 civarı
en az paraya ne alabilirim diye araştırdım ben
o nedenle bunu seçtim
İZMİRDE HAVA ÇOK ENTERESAN BUGÜN BİRDEN KARARIP YAĞMUR YAĞIYOR HEMDE ÖYLE BÖYLE DEĞİL 10 DK SONRADA GÜNLÜK GÜNEŞLİKKK HANİ DERLER YAA İZMİRİN Bİ HAVASINA BİRDE KIZLARINA GÜVENİLMEZ DİYEE kaydirigubbakcemile3
canım benim geçmiş olsun yaslm arkadaslar.moralim cok bozuk.seker yüklemesi yaptirdim.ikinci kez yüksek cikti.birincisinden emin degildim ama simdi kesin belli oldu.dr cuma günü seker ölcme cihazi verdi aclik ve tokluk olarak ölctüm.sonuclar 65 72 75 en fazlasi 105 cikti.bugün yüklemeden önce 63,100 lük yüklemede sonra 215 cikti.birer saat araliklarla kandan bakildi ve ikinci saatte 150 cikti.sürekli agladim.dr.dikkat etmen gerekli suanda sinirdasin dedi.ve bana yemek programi verdi.
slm arkadaslar.moralim cok bozuk.seker yüklemesi yaptirdim.ikinci kez yüksek cikti.birincisinden emin degildim ama simdi kesin belli oldu.dr cuma günü seker ölcme cihazi verdi aclik ve tokluk olarak ölctüm.sonuclar 65 72 75 en fazlasi 105 cikti.bugün yüklemeden önce 63,100 lük yüklemede sonra 215 cikti.birer saat araliklarla kandan bakildi ve ikinci saatte 150 cikti.sürekli agladim.dr.dikkat etmen gerekli suanda sinirdasin dedi.ve bana yemek programi verdi.
slm arkadaslar.moralim cok bozuk.seker yüklemesi yaptirdim.ikinci kez yüksek cikti.birincisinden emin degildim ama simdi kesin belli oldu.dr cuma günü seker ölcme cihazi verdi aclik ve tokluk olarak ölctüm.sonuclar 65 72 75 en fazlasi 105 cikti.bugün yüklemeden önce 63,100 lük yüklemede sonra 215 cikti.birer saat araliklarla kandan bakildi ve ikinci saatte 150 cikti.sürekli agladim.dr.dikkat etmen gerekli suanda sinirdasin dedi.ve bana yemek programi verdi.
Hımmmm doğru ozman tabi kendi odasında karyolası var dimi bebişin sabit olan
gecmıs olsunnn...ama uzdukce kendını sekerını yukseltırsın...dusunmemeye calıs...benım tansıyonum ıcın yaptıgım gıbı...dusundukce uzuldukce yukselıyor sekerde oyleslm arkadaslar.moralim cok bozuk.seker yüklemesi yaptirdim.ikinci kez yüksek cikti.birincisinden emin degildim ama simdi kesin belli oldu.dr cuma günü seker ölcme cihazi verdi aclik ve tokluk olarak ölctüm.sonuclar 65 72 75 en fazlasi 105 cikti.bugün yüklemeden önce 63,100 lük yüklemede sonra 215 cikti.birer saat araliklarla kandan bakildi ve ikinci saatte 150 cikti.sürekli agladim.dr.dikkat etmen gerekli suanda sinirdasin dedi.ve bana yemek programi verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?