2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NE KADAR DOĞRU YAZMIŞSINN vereliniortak

herkese merhabalar.......
ben yine fransız kaldım..geçmişe bakayım neler oluyor....

bu gece rüyamda burayla boguştum durdum boşuna boğuşmamışım banada uyarı mesajı gelmiş ay cokkkkkkkkkkkkkkkk tırstım banlarsa ne yazar ohaoldumsmile

bu demokrasi anlayışı bana sanki birilerini hatırlattı.
AKP li bunların hepsi galiba. demokrasi adı altında tam bir faşizm...

Öskeee
gÜneŞımmmmmmmmmmm offf ne kadar sıkıcı olduuu yaaaaaa

şimd, ben mail gurupuna üye oldum nasıl kullancam napcamm bilmiyorum

leanc yazını sil lutfen ceza almakla kalmaz bırılerının ekmegıne yag surersın canım

...................................................................

Son düzenleme:
yÜzsÜzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sana katılıyorum Gül Kurusu.. Sanırım bu ülkenin sorunu zaten, bu yaşadığımız... Demokrasi diye bağrıyor herkes ama kendine istiyor demokrasiyi..
Hep susmak, hep konuşmamak, hep onaylamak, hep kabul etmek gerekiyor.. Yoookk.. eğer yapmıyorsan bunları, senden kötüsü yok...
Bunu bi kere daha hemde bi paylaşım sitesinde yaşamış olmak çok tuhaf gerçekten..
Sanırım işte sözün bittiği yer burası...

yÜzsÜz gıtmıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Kızlar mail grubuna üye oldunuz ama bazı mailler gereksiz postalar kısmına gelebiliyor orayıda kontrol edin.

Duyfer öğrencek bişey yok bebeğim bildiğin mailleşme durumu

yemin ederim aynı seyi ben de düşünmedim değil heee.kesin var bişey bu olanlaarın altında öyle bir şahsiyet için birçok insan gözardı ediliyor var yani bir sebebi...

ceza almak kimin umurunda bu saatten sonra silsinler üyeliğimi

alıntıları da sılın kızlar lutfen, sadece ceza almakla kalmazsını şu hamıle halınızle bır de partılerle davalarla uğraşmayın. hadı uzmeyın beni

KK yı demokratik bir ortam zannederek bir sürü yorum yapmıştım bir anlayan çıkar yardımcı olur diye ama maalesef yanılmışım. TC vatandaşı olduğumu birkez daha hissettim

yüzsüz yine burda kızım oralarda sinsice seyredip gitme birazcık da olsa tırsmıyorsan konuşda acıkla derdin ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…