canım olay idareden çıktı artıkuklacım bir kere dinlemedıler bızı, çok yazık. aldıgım cezalar komedı gibi, bu kadar mı zor ıdare yetenegı.
alıntıları da sılın kızlar lutfen, sadece ceza almakla kalmazsını şu hamıle halınızle bır de partılerle davalarla uğraşmayın. hadı uzmeyın beni
maryam ben çok çok aç kalmadığım yada yorulmadığım sürece söylediğin belirtileri yaşamıyorum
evet ortada hakaaret dalga gecme vs. o kadar cok bılmedıgınız sey varkıMerhaba,
Yazılanları hayretle okudum ne faşistliğimiz kalmış ne siyasi görüşlerimiz. Kimse bizi dinlemedi gibi cümleler sarfedilmiş, nereye yazdınız da çözüm üretilmedi ? Size öncesinde açıklama yapılmadı mı ? Bölüm sorumlusu arkadaşa bu konuyu getirdiniz de bizimle paylaşmayıp çözüm mü üretmedik. Yapılan hakaretler için yasal prosedür hafta içi başlatılacaktır. Özgürlük ağzınıza gelen kelimeleri düşünmeden sarfetmek değildir. Bir küfür edilmediği kalmış daha da özgürlük mü ?
evet ortada hakaaret dalga gecme vs. O kadar cok bılmedıgınız sey varkı
ama bunun tek sebebı cleopatra ısımlı uyenız..
Yapıcagını yaptı
yasayamadıgı hayatı burda yasıyomus gıbı anlattı ve daha fazla cekemedık..
Mılletın seks hıkayelerını dınlemek ıcın degıl
aynı durumu yasayan 100un uzerınde hamıle ıcın actık bı topıgı.
Ama goruyorumkı bır kısının ozel hayalı hayatını dınlemek ıstemedıgımız onun bızı aptal yerıne koymasına meydan vermedıgımız ıcın ne duruma geldık..
Ustelık sıte yonetıcısı olarak bıze bu kadar hamıle ınsana son uc ayında bunu yasatmaya hakkınız var mı?? Sıze soruyorum.. Bu kadar bebegın bugunkı stresının gunahını cekebılcekmısınız merak edıyorum..
evet ortada hakaaret dalga gecme vs. o kadar cok bılmedıgınız sey varkı
ama bunun tek sebebı cleopatra ısımlı uyenız..
yapıcagını yaptı
yasayamadıgı hayatı burda yasıyomus gıbı anlattı ve daha fazla cekemedık..
mılletın seks hıkayelerını dınlemek ıcın degıl
aynı durumu yasayan 100un uzerınde hamıle ıcın actık bı topıgı.
ama goruyorumkı bır kısının ozel hayalı hayatını dınlemek ıstemedıgımız onun bızı aptal yerıne koymasına meydan vermedıgımız ıcın ne duruma geldık..
ustelık sıte yonetıcısı olarak bıze bu kadar hamıle ınsana son uc ayında bunu yasatmaya hakkınız var mı?? sıze soruyorum.. bu kadar bebegın bugunkı stresının gunahını cekebılcekmısınız merak edıyorum..
sadece cleopatra haklı görülüpte bu kadar insan gözardı edildiğine göre var bu iştede bu iş...
O zenginya bilmiyorum artık neler oldu aralarında bizim dışımızda
silin benide
yeter ya bu ne
ben artık bu sitenn trajını yükseltme taraftarı değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?