2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uklacım bir kere dinlemedıler bızı, çok yazık. aldıgım cezalar komedı gibi, bu kadar mı zor ıdare yetenegı.
canım olay idareden çıktı artık
ben şu halimle yoruldummm
kızla uğraşmak istemiyorum
ağzımı açmak istemiyorummmm
susuyorummmmmmmmmmmmmmm
nereye kadar dayanırsam artıkkkkkkk

Kızlar ayakta iki dakika bile duramıyorum artık. Tansiyonum düşüyor sürekli. Doktoru arayacam aramadan önce bi sorayım dedim aynı şeyleri yaşayan var mı? Çok da aç bırakmıyorum kendimi. Bi de sadece sabahları da değişl her zaman oluyo...

Bravoo yani. En keyifli zamanlarımızda bir kişi nasıl da olayları rayından çıkartabildi. Bu mudur yani?
Koca topik haksız 1 kişi haklı.

maryam ben çok çok aç kalmadığım yada yorulmadığım sürece söylediğin belirtileri yaşamıyorum

kızlar neden herkes kendini kapsama alanı dışında tutuyor anlamadım protestomu ediyorsunuz

Merhaba,
Yazılanları hayretle okudum ne faşistliğimiz kalmış ne siyasi görüşlerimiz. Kimse bizi dinlemedi gibi cümleler sarfedilmiş, nereye yazdınız da çözüm üretilmedi ? Size öncesinde açıklama yapılmadı mı ? Bölüm sorumlusu arkadaşa bu konuyu getirdiniz de bizimle paylaşmayıp çözüm mü üretmedik. Yapılan hakaretler için yasal prosedür hafta içi başlatılacaktır. Özgürlük ağzınıza gelen kelimeleri düşünmeden sarfetmek değildir. Bir küfür edilmediği kalmış daha da özgürlük mü ?

maryam ben çok çok aç kalmadığım yada yorulmadığım sürece söylediğin belirtileri yaşamıyorum

İki bina ötede eczane var gidip ölçtüreyim diyorum tansiyonumu inan onu bile gözüm kesmiyor bayılırsam diye. Ben en iyisi arayayım doktorumu nemiş bakalım...

aman canım yanlız çıkma ara doktorunu gel dersede kapıya taksi çağır yada yanına birin al öyle git

Arkadaşlar.. Olay iyice kötü bir hal aldı bence... Ben rahatsız oldum... Ve çıkıp gitmek istiyorum artık... Demokrasi ve Özgürlük dersi almaya ihtiyacım yok benim... Hoşçakalın arkadaşlar...

gerçektende burası iyice çığrığından çıktı dünden beri gerilim okumaktan gerildim bu kadar polemik biraz fazla galiba

evet ortada hakaaret dalga gecme vs. o kadar cok bılmedıgınız sey varkı
ama bunun tek sebebı cleopatra ısımlı uyenız..
yapıcagını yaptı
yasayamadıgı hayatı burda yasıyomus gıbı anlattı ve daha fazla cekemedık..
mılletın seks hıkayelerını dınlemek ıcın degıl
aynı durumu yasayan 100un uzerınde hamıle ıcın actık bı topıgı.
ama goruyorumkı bır kısının ozel hayalı hayatını dınlemek ıstemedıgımız onun bızı aptal yerıne koymasına meydan vermedıgımız ıcın ne duruma geldık..
ustelık sıte yonetıcısı olarak bıze bu kadar hamıle ınsana son uc ayında bunu yasatmaya hakkınız var mı?? sıze soruyorum.. bu kadar bebegın bugunkı stresının gunahını cekebılcekmısınız merak edıyorum..

evet aynı şekilde daecim sana katılıyorummmm bugünki stresimizi anlatamammmmm
bu şekilde seks hikayesiii dinlemektense topicimizden vazgeçeriz daha iyiiiiiiii

sadece cleopatra haklı görülüpte bu kadar insan gözardı edildiğine göre var bu iştede bu iş...
o zenginya bilmiyorum artık neler oldu aralarında bizim dışımızda
silin benide
yeter ya bu ne
ben artık bu sitenn trajını yükseltme taraftarı değilim...

helalll elhhhh
aynı şekilde elhamrayı silerken benşide siliverinnnnnnn lütfennnn
bu şekildeee devam edilemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sayin site editoru size tek sorum acemi bir KK uyesi olarak, topicteki herkes tarafindan haksiz gorulen bir kisinin, bu topici takip etmesini engellemenin bir yolu var mi? gordugunuz gibi bu basligi takip eden herkes bu kisinin yarattigi gerilimden rahatsiz... insanlari muhatap olmak istemedikleri bir kisinin bulundugu yerde ozel hayatlarini duygu ve dusuncelerini paylasmalarini beklemek haksizlik degil mi..gerginlikle soylenen bazi sozleri anlayisla karsilamanizi rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…