2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba,
O kişiye haklı dediğimizi hatırlamıyorum, (size cevaben yazmadım bunu) lakin arkadaşlarınız nedense bu kişiyi sürekli kolladığımızı iddia ediyorlar ki bakmıyorlar profiline ilk silinen kişi odur. Bir kişi karışıklık yaratıyor veya rahatsızlık veriyor ise bölüm sorumlusuna bu şikayet edilir ve o kişi bizim tarafımızdan uyarılır. Lakin bu kişinin kişilik haklarına yok seks hikayesi yok zengin gibi kelimeleri açıktan söylemek ne kadar etik. Sitenin bir yönetimi var bu kişiyi hiç şikayet etmişler mi ? Bölüm sorumlusuna konu iletilmiş mi ? HAYIR

Gerginlikle söylnen sözlerin telafisi malesef mümkün değil, zira ciddi hakaretler var tarafımıza edilmiş ve bunların hesabını verecekler. Bu konuda lütfen bizi anlayışla karşılayın.

inanamıyorum yaaaaaaaherşey bi anda allak bullak oldu eeeeee şimdi nolucak kim sahiplenicek

Hoş olmayan şeyler yaşanmış anladığım kadarıyla bir kişi tarafından,emek verip her gün zamanından ayırıp buraya yazan arkadaşlar burayı karıştıran insanın amacına ulaşmasına izin vermeyin daha çok güçlenelim

selam arkadaşlar
ne olmuş ya bu topiğe
8.8 şiddetinde bir deprem yaşanmış
ne olacak şimdi 1 kişi için 100 kişi hebamı olacak bu güzel annelik muhabbetinden
herkes silkilinsin ve topiğe geri dönsun yaffmafoldumben

dönemezler çünkü üyelik iptalini onlar istedi

şimdi biz napıcaz burda böyle hiç tad tuz kalmadı

haklısın bende üyeliğimin iptalini istiyeyim
belki başka bir çatı altında toplanırız herkese iyi muhabettler bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle mutlu yarınlar bye:gitme:

haklısın bende üyeliğimin iptalini istiyeyim
belki başka bir çatı altında toplanırız herkese iyi muhabettler bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle mutlu yarınlar bye:gitme:

ya nereye gidiyosunuz hepiniz banada söyleyin bende geliym :gitme:

kıslar ya bnm bebiş ters dönmüş doktor sürekli sola yatarsam dönebilecegini söyledi bu durumla karsılasanınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…