2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar ne oldu anamadım ama ben neyse hayırlısı olsunn bakalım
bebek karnımızda çok hareketli tubicikbence döner sen fazla yorma kendini yeter sanırım
banada bu aralar menepozlu gibi bi sıkıntı basıyoki sormayın bi üşüyom bi terliyom

nursena bu menopozlu haller bendede var havalardandır sanırım

kıslar ya bnm bebiş ters dönmüş doktor sürekli sola yatarsam dönebilecegini söyledi bu durumla karsılasanınız var mı

öneğin doktorlar 20-25 hafta sıralarında bebeğin başı doğum kanalına girmiş ya da benzer şeyler söyleyebilirler. bu bebeğin erken doğacağı anlamına gelmiyor. doktorlar da bunu belirtiyor. üzülme daha kaç kere dönecek. ters düz yan... bunu stres etme kendine. keşke heran görebilsek ama ayda bir oluyor genelde. sağlıklı olsun yeter.yerimseniben

bende geçen hafta gittiğimde nasıl duruyor diye sordum doktora
başı aşağıda şu anda dedi.ama şu an için duruşunun bir önemi yok,yer değiştirir daha dedi.

yesica haklısın cnm ama annelik iç güdüsü işte..heran panikteyiz bebişimizin rahatı kacıcak diye...

hhaaa bu arada sanırım yavas yavas anne olmayı ögreniyorum..hamileligimin ilk baslarında hiç birsey hissetmiyordum şimdi ise.......

ne güzel birseymiş

bu arada minervabs a noldu rengi degişmiş

aysey evet suan için problem degil..sanırım 32. haftadan sonra bu durum ciddiyet kazanıyor..işallah kucagımıza saglıkla alırız bebişlerimizi

aysey evet suan için problem degil..sanırım 32. haftadan sonra bu durum ciddiyet kazanıyor..işallah kucagımıza saglıkla alırız bebişlerimizi

inşallah canım.kendim ve herkes için tek duam o.
zaman azaldıkça panik artıyo gibi sanki bende eyvahedigeldismile

kıslar daha yeni gerileri okudum topikte neler oluyor..kim karıstırıyor ortalıgııııı

inşallah canım.kendim ve herkes için tek duam o.
zaman azaldıkça panik artıyo gibi sanki bende eyvahedigeldismile

ama yinede güzel heyecanlar yasıyoruz.bu aralar fazla hayaller alemine dalıyorumki sorma..kucagıma aldıgımı bana arkadas oldugunu düşünüyorum öyle mutlu oluyorumkiii...sizlerdede varmı düşler alemi:)

yaaaaa dün ne olduuuuu biri beni özelden yazıp adınlatabilir mi.....kıs cosmoo sen biliyosundurrrrrr de hadi anlatttt

kıslar daha yeni gerileri okudum topikte neler oluyor..kim karıstırıyor ortalıgııııı

selam kızlar bende yenı ınceledım gecmısı iş yogunlugu v.s. gibi nedenlerden pek gıremesemde hemen hemen her aksam gırip bakmaya calısırdım ve burdakı sohbet muhabbet cok guzeldı neler olmus yaaaa offfff cok uzuldum burda ınsanların bırbırleriye sohbet edıp gunun stresını atmasında ne sakınca varkı bunca ınsan haksızmı ? cok sasırdım :gitme:

kızlar geçmişi gözden geçirin. keşke küçücük bi sorun bu boyutlara ulaşmasaydı bilmiyorumkismile

sanırım silinmiş

kızlar 7849 dan başladım bu sabahtan yani. buralardaydım bilg açık ama hep karşısında olamadım olayı tam olarak bilmiyorum. geçtiğimiz hafta bir arkadaşımız ile diğer arkadaşlar arasında bi sorun yaşanmış. belki biliyorsunuzdur. maalesef sonuçta şikayetler olduğu söylendi, istenmeyen şeyler yazıldı, gönderilenler ve kendi isteğiyle gidenler oldu. dediğim gibi sorun çok ciddi bişey değildi sanırım. keşke böyle olmasaydı.

Tekrar açılmış konuları burdan bildirelim) adresine aynı konuların tekrarı yapılıyor diye bildirimde bulunulmuş. ama baktım şimdi silinmiş. sanırım konuyla bu durumun alakası var. ama dediğim gibi ben de merak ettim asıl sorun ne diye. yani bu bildirim artık son nokta olmuş.

Herkese selamlar bayanlar bugun nasılsınızzzzz Bebişleriniz nasıllll.. Bugun tembellik yaptım yattım butun gün anca girebildim nete.

Herkese selamlar bayanlar bugun nasılsınızzzzz Bebişleriniz nasıllll.. Bugun tembellik yaptım yattım butun gün anca girebildim nete.

canım senin olaylardan haberin yok galiba burda senden benden vede bikaç kişiden başka kimse kalmadı hepsi küstü gitti burası sahra çölleri kadar ıssız artık muhabbet arıyoruz ama yok:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…