2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım senin olaylardan haberin yok galiba burda senden benden vede bikaç kişiden başka kimse kalmadı hepsi küstü gitti burası sahra çölleri kadar ıssız artık muhabbet arıyoruz ama yok:gitme:

AAAAAAAAAAAAA aaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne oldu ki ben saf zaten hep herşeyin dısında kalırım hayordır insallah ne oldu ki ayy çok teşekkür ederim haber verdiğin için.

Ay çok üzüldüm ya neler olmusssss yazık oldu arkadaşlar keşke o arkadasa hıc cvp vermeden görmemezliğe gelseydiniz.. Akıl vermek gıbı olmasın ama ona en ıyı cevap suskunlugunuz olurdu ki önemsenmediğini anlardı. (ki haksızsa) olayı tam bilmediğimden fazla yorumlayamıyorum. Neyse hepinizle tanısıklıgım az da olsa kısa da olsa iyi idi.. ınş. başka bir yerde daha karşılaşırız.

böyle bir mesajı kime yazmış anlayamadım. bilen var mı

ya arkadaşlar noldu ne kadar gereksiz polemikler,heleki son zamanlarımıza gelmişken..neyse artık,olana çare yok,bişey sormak istiyorum 31. haftam bitmek üzere midem çok bulanıyor,doktorum normal dedi ama aranızda aynı sorunu yaşayan varmı?

böyle bir mesajı kime yazmış anlayamadım. bilen var mı

mesaj silinmiş. Mesajı silen arkadasa yollamıs özelden anladıgım kadarıyla.. Herkesten bahsederek tabi.. Bende hala geçmişi okumaya çalısıyorum çok üzüldüm.

Canım benimde özellikle sabahları tekrar bulanmaya başladı 28. yada 29. haftadayım bende.. AmA dr um eğer kusma ve ishal olursa hemen bana gel demişti. Eğer kusma ve ishalin yoksa meraklanma normal.

oofffffffffff ne kadar ayıp ya çok kızgınım şimdi şurda ne güzel birbirimize yardım ediyorduk keşke yine burda olsalar

kızlar nazar değmiş sanırım,geçmişe baktım,pek birşey anlamadım ama anlaşılan bir münasebetsiz ortalığı karıştırmış..
bende de ne şans var,40yılda bir sohbete geldim,ortalık toz duman..

Canım benimde özellikle sabahları tekrar bulanmaya başladı 28. yada 29. haftadayım bende.. AmA dr um eğer kusma ve ishal olursa hemen bana gel demişti. Eğer kusma ve ishalin yoksa meraklanma normal.

sağol canım.evet o şikayetlerim yok ama insan korkuyor işte.

canım çok şiddetli olmamakla birlikte sabahları oluyor benim. bi de ekşimeler var üstelik ülserim de var. ama sen benden daha ilerdesin ve bulantıların bebişin midene yaptığı baskıdan yani reflü sonucunda oluşuyor. doktorunun dediği gibi normal.

mesaj silinmiş. Mesajı silen arkadasa yollamıs özelden anladıgım kadarıyla.. Herkesten bahsederek tabi.. Bende hala geçmişi okumaya çalısıyorum çok üzüldüm.

şaşkınım bilmiyorumkismile şu olayı bi çözemedim dallas oldu ya

baştan aşağıya çocukça bir mesaj bu,kızıp moralini bozan arkadaşlar boşa sıkmışlar canlarını..

Offf nolmus burda ya.Inanamiyorum yani böyle guzel bi topik bile bu hale getirilebiliyosa vay halimize.Artik hicbiyerlere bisey yazmayalim en iyisi.Sorun ne konu ne hale cözebilmis degilim.Insanlarin birbirleri arasindaki sahsi sorunlari yuzunden butun haziran annesi topik uyelerinin huzuru kacti.
Surda 2 ayimiz kalmisken olucak ismi yani bu cok uzgunum :kedi:

Canim son 2 gundur bendede acayip bi mide yanmasi var özellikle geceleri ama bu haftalarda normalmis mide yanmasi okudugum kadariyla...
Alinti
Mideden yemek borusuna asit kaçağı ("reflü") nedeniyle mide yanması sorunu olan anne adayları yemekten hemen sonra uzanmaktan kaçınmalıdırlar. Simit, poğaça, asitli içecekler, midenin aşırı doldurulması ve bazı durumlarda yenilen herşey yanma sorunu ortaya çıkarabilir. Yatarken vücudun üst kısmının alt kısma göre hafifçe yüksekte tutulması (başın altına konan ek yastıklarla) mide asidinin yemek borusuna kaçmasını engellemede faydalı olabilir. Yemek borusu ile mide arasında bulunan kapak normalde tek yönlü çalışır. Mide yanması yaşıyorsanız bu sizin mide asidinizin yemek borunuzu tahriş ettiğini gösterir. Yemek borusu asitlere karşı koruması olmayan bir yapıdır ve mideniz yandıkça bu bölgede kalıcı değişiklikler oluşabilir. Bu nedenle mide yanması sorununuzu aldığınız önlemlerle gideremiyorsanız doktorunuzun önerdiği "asit kaçağını önleyici" ilaçları mutlaka kullanmalısınız.

Son düzenleme:
kızgınlıkları geçince dönerler,bunca zaman bu kadar paylaşımda bulunup,güzel ilişkiler kurduktan sonra bu kadar ucuza harcamaz kimse yerimseniben
hani değecek bir mevzu olsa neyse:)
hastane tavsiyeleri bölümünde bizim topiğe de bulaşmıştı bir virüs,üstelik çakma profille ama sallamadık,gitti:)
hepimiz bebişlerimiz için ekstra geniş davranmalıyız,yazık kuzucuklarımıza..biz stres olunca korkup büzüşüyorlar..ben doğurduktan sonraya saklıyorum sinir patlamalarımı:))

evet umarım dönerler. sonuçları kötü oldu.

Neyse vardır herşeyde bir hayır. Fazla muhabbet tez ayrılık getirdi sanırım.Üzüldüm arkadaşlara ama belki hamilelik hormonlarından fazla duygusal davranıyoruzdur ne bilim.

Ama böyle güzel bir paylaşım alanını bence duygusal sebeplerden terketmemek gerekir.

Çünkü çoğu zaman kimseye birşey söylemeden hamileliğimizle ilgili problemlerimizi direk burada paylaşıyoruz ve bizimle aynı sorunu yaşıyan insanları görmek moral almak ne kadar mutluluk verici ve rahatlatıcı. Bence artık kaldığımız yerden devam edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…