canım senin olaylardan haberin yok galiba burda senden benden vede bikaç kişiden başka kimse kalmadı hepsi küstü gitti burası sahra çölleri kadar ıssız artık muhabbet arıyoruz ama yok:gitme:
böyle bir mesajı kime yazmış anlayamadım. bilen var mı
ya arkadaşlar noldu ne kadar gereksiz polemikler,heleki son zamanlarımıza gelmişken..neyse artık,olana çare yok,bişey sormak istiyorum 31. haftam bitmek üzere midem çok bulanıyor,doktorum normal dedi ama aranızda aynı sorunu yaşayan varmı?
Canım benimde özellikle sabahları tekrar bulanmaya başladı 28. yada 29. haftadayım bende.. AmA dr um eğer kusma ve ishal olursa hemen bana gel demişti. Eğer kusma ve ishalin yoksa meraklanma normal.
ya arkadaşlar noldu ne kadar gereksiz polemikler,heleki son zamanlarımıza gelmişken..neyse artık,olana çare yok,bişey sormak istiyorum 31. haftam bitmek üzere midem çok bulanıyor,doktorum normal dedi ama aranızda aynı sorunu yaşayan varmı?
mesaj silinmiş. Mesajı silen arkadasa yollamıs özelden anladıgım kadarıyla.. Herkesten bahsederek tabi.. Bende hala geçmişi okumaya çalısıyorum çok üzüldüm.
baştan aşağıya çocukça bir mesaj bu,kızıp moralini bozan arkadaşlar boşa sıkmışlar canlarını..
kızgınlıkları geçince dönerler,bunca zaman bu kadar paylaşımda bulunup,güzel ilişkiler kurduktan sonra bu kadar ucuza harcamaz kimse yerimseniben
hani değecek bir mevzu olsa neyse:)
hastane tavsiyeleri bölümünde bizim topiğe de bulaşmıştı bir virüs,üstelik çakma profille ama sallamadık,gitti:)
hepimiz bebişlerimiz için ekstra geniş davranmalıyız,yazık kuzucuklarımıza..biz stres olunca korkup büzüşüyorlar..ben doğurduktan sonraya saklıyorum sinir patlamalarımı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?