2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu sahibi yok hatta topigin yarisindan fazlasi yok hepsi kapsama alani disina alinmiss boshayallersmile
Kizlar en iyisi biz kaldigimiz yerden devam edelim yapicak birsey yok.Zaten geriye kalanlarinda ne konuyla ilgisi var nede bilgisi.
En iyisi bu konuyu burda kapatmak ne kendimizi nede bebislerimizi uzmeyelim bu son aylarimizda.Hepimiz biririmize elimizden geldigi kadar yardim eder paylasimda bulunuruz insallah...

Son düzenleme:
haklısınız kızlar amaç herkesin birbirine paylaşımda bulunarak yardımcı olması ve hoşça vakit geçirilmesi

selamm kızlar ne olmuş böyle buralarda ya hiç bir şey anlamadım geçmişi okumaya çalıştım ama nafile, kim kimle tartışmış kim küsmüş, topikten atılanlar mı var bilen birisi beni aydınlatırsa sevinirim bu tartışma hangi sayfadaki bugün mü dün mü olmuş ?

Canım anca geçmişi okuyabilirsin çunku hüç kimse tam anlamıyla bir şey bilmiyor hep parça parça..

allah allah okudum okudum ama yine birşey anlamadım tek anladığım iyi şeyler olmamış kapsama alanı dışında ne demek oluyo topikten atılanlar mı, aaammaaaaan hi iyi olmamış keyifler kaçmasaymış keşke...

selam hanımlar kimse yokmuuu acil size bişey sormam gerekiyor çok acil bakarmısnız (

bugun kontrole gıttım ve eve yennı geldım
ama burda nerdeyse devrım olmus ınanamıyorumalsanaalsanasmile
herkese cezallı.yıne o sapan sacma konuyuzundenalsanaalsanasmile

rapunzel tam olarak ne oldu bılıyomusun bır kac gün önce atısmalar vardı sorunu anlayamadım bılgın varsa paylasırmısın lütfen

bugun kontrole gıttım ve eve yennı geldım
ama burda nerdeyse devrım olmus ınanamıyorumalsanaalsanasmile
herkese cezallı.yıne o sapan sacma konuyuzundenalsanaalsanasmile

Canim kontrolun nasi gecti ne dedi dokorun oglusun nasilmis ?
kac gundur ayni olaylar ve gereksiz stresten baska bisey olmadi sonuc birsuru kisi kapsama alani disina alindi ve olan topigimize olduu boshayallersmile

rapunzel tam olarak ne oldu bılıyomusun bır kac gün önce atısmalar vardı sorunu anlayamadım bılgın varsa paylasırmısın lütfen
bır kac gundur zaten atısmalar vardı..alsanaalsanasmile
bugun amma ıyıce ıpler kopmus.tekrar acılan konular yuzunden.
tum arkadaslar uyelıklerını ıptal ettırmısler.
uzuldum ama leden bırsey gelmıyor.cok guzel paylasımlar vardı.ben cok fazla katılamıyordum ama.yakın takıp edıyordum burayı..:gitme:

Canim kontrolun nasi gecti ne dedi dokorun oglusun nasilmis ?
kac gundur ayni olaylar ve gereksiz stresten baska bisey olmadi sonuc birsuru kisi kapsama alani disina alindi ve olan topigimize olduu boshayallersmile
bugun seker yuklemem vardı..sonuclar yarın cıkacak.
oglumu gelısımı cok ıyı.bıraz ırı bır bebek olacak dedı dr amcası..1200 gr olmus.haftasına gorede 1 hafta onde..
suyum fazlaydı erken dogum rıskı oldugunu soylemıstı ama sımdılık normal sevıyeye gelmıs suyum cok sukur..
bızden bpoyel teyzesı.yarında seker sonucunu alırsam daja ıyı olcak:asigim:

kesınlkle olan topıgımıze oldukaydirigubbakcemile5

Insallah yarina seker sonuclar normal cikar canim.
Oglusunada masallah ne guzell herseyin yolunda olmasina cok sevindim
Benimde sali gunu randevum var bide ben alsaydim oglusumun iyi haberlerini :ecrin_bebek:

günaydın herkese
ama kimsecikler yok galiba :sinifsinif:

günaydın sana da. daha kalvaltı yapmadımmm. bebiş elinde modemle doğarsa şaşırmam

günaydın kızlar nasılsınız
bişey soracam hiç uyumadım geceden beri bebek dakika durmuyo sağa yatıyom tepiyo sola yatıyom tepiyo kıpır kıpır bi sorun varmıdır aceba
bu kadar hareket ermesi normalmii dir

günaydın,bebiş senin yattığın tarafa doğru kayıyor yerçekiminin etkisiyle ama artık kocaman oldukları için kendsine uygun bir pozisyon bulana kadar tepiniyordur:)) döndüğün tarafta biraz bekle,o da yerleşsin sonra sakinleşir..
hareket etmesi iyi olduğuna işaretmiş,doktorum hareket etmezse kork dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…