selamm kızlar ne olmuş böyle buralarda ya hiç bir şey anlamadım geçmişi okumaya çalıştım ama nafile, kim kimle tartışmış kim küsmüş, topikten atılanlar mı var bilen birisi beni aydınlatırsa sevinirim bu tartışma hangi sayfadaki bugün mü dün mü olmuş ?
selam hanımlar kimse yokmuuu acil size bişey sormam gerekiyor çok acil bakarmısnız(
bugun kontrole gıttım ve eve yennı geldım
ama burda nerdeyse devrım olmus ınanamıyorumalsanaalsanasmile
herkese cezallı.yıne o sapan sacma konuyuzundenalsanaalsanasmile
bır kac gundur zaten atısmalar vardı..alsanaalsanasmilerapunzel tam olarak ne oldu bılıyomusun bır kac gün önce atısmalar vardı sorunu anlayamadım bılgın varsa paylasırmısın lütfen
bugun seker yuklemem vardı..sonuclar yarın cıkacak.Canim kontrolun nasi gecti ne dedi dokorun oglusun nasilmis ?
kac gundur ayni olaylar ve gereksiz stresten baska bisey olmadi sonuc birsuru kisi kapsama alani disina alindi ve olan topigimize olduu boshayallersmile
bugun seker yuklemem vardı..sonuclar yarın cıkacak.
oglumu gelısımı cok ıyı.bıraz ırı bır bebek olacak dedı dr amcası..1200 gr olmus.haftasına gorede 1 hafta onde..
suyum fazlaydı erken dogum rıskı oldugunu soylemıstı ama sımdılık normal sevıyeye gelmıs suyum cok sukur..
bızden bpoyel teyzesı.yarında seker sonucunu alırsam daja ıyı olcak:asigim:
günaydın kızlar nasılsınız
bişey soracam hiç uyumadım geceden beri bebek dakika durmuyo sağa yatıyom tepiyo sola yatıyom tepiyo kıpır kıpır bi sorun varmıdır aceba
bu kadar hareket ermesi normalmii dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?