günaydın,bebiş senin yattığın tarafa doğru kayıyor yerçekiminin etkisiyle ama artık kocaman oldukları için kendsine uygun bir pozisyon bulana kadar tepiniyordur:)) döndüğün tarafta biraz bekle,o da yerleşsin sonra sakinleşir..
hareket etmesi iyi olduğuna işaretmiş,doktorum hareket etmezse kork dedi:)
günaydın kızlar nasılsınız
bişey soracam hiç uyumadım geceden beri bebek dakika durmuyo sağa yatıyom tepiyo sola yatıyom tepiyo kıpır kıpır bi sorun varmıdır aceba
bu kadar hareket ermesi normalmii dir
benimki kıpır kıpır dönerken doladı kordonu boynuna:)))
ama dert edilecek birşey yok dedi doktor,sadece normal doğum şansını azaltır dedi..
hareketli bebek iyidir,bırak oynasın çocuk :)))kaydirigubbakcemile2
kızlar kemikleriniz ağrıomu sizinde?ohaoldumsmile
uyumamımada istemiyo olabilir kalkınca sakinleştik biraz şimdi kızımda böle uykusuz geçirdim doğunca uykusuz bi bebek oldu hala öle ben uyumamm uykuyu sevmem diyip duruyo 5 yaşında sabah okula g,idicek saat 11 zor sızıyooo 6 dada zırpadan ayakta az bana çekmemiş yastığa 15 santim kaala sızarım ben:)))
ben uykuyu sevmem, bebiş keşke babasına çekseymiş. ah ahhh. gece-gündüz farketmiyor uyuduğunda, ayağa kalktığım an o da benimle kalkıyo sanki. hemen uyanıyor. hele geceleri bi daha uyuyana aşkolsun. ezanı hocayla okuyor.
kızlar kemikleriniz ağrıomu sizinde?ohaoldumsmile
:roflol:
kızlar uzun süre ayakta kalınca ağrıyan bel normal de,benim çatı kemiklerim ağrıyor,size de oldu mu hiç? cuma günü gidince doktora sorcam ama benden başka yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?