2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.nasılsınız bakalım bugün?rapunzel maşallah bebişinie.tombiş tombiş ne tatlı.

benimkide öle döndüümde bi vuruo vuruo sona sakinleşio:) kuzum benim yaa bide artık kambur durmama izin vermio :)

ay ne bileyim kıpır kıpır acep bi sorun varda huzursuzmu kordon mordon dolanır diye korkuyom öff hamilelik sendromu işte cumartesi gidicem dr a hareket etse dert etmese dert

biz de ne sorunluyuz kaydirigubbakcemile3 bebiş oynasa dert oynamasa dert sempatiksalakcinni aynısı bende de oluyor. bazen tıpkı senin gibi korkuyorum. bi sıkıntısı mı var diye düşünüyorum. ama yok sanırım. yorgun olmadığım geceler uykum hafif oluyor haliyle. sabaha kadar uyuyamıyorum. sağdan soldan aşağıdan yukarıdan tekmeliyor hatta sanki çırpınıyor. endişelenme canımopuyorumnanaktan

uyumamımada istemiyo olabilir kalkınca sakinleştik biraz şimdi kızımda böle uykusuz geçirdim doğunca uykusuz bi bebek oldu hala öle ben uyumamm uykuyu sevmem diyip duruyo 5 yaşında sabah okula g,idicek saat 11 zor sızıyooo 6 dada zırpadan ayakta az bana çekmemiş yastığa 15 santim kaala sızarım ben:)))

benimki kıpır kıpır dönerken doladı kordonu boynuna:)))
ama dert edilecek birşey yok dedi doktor,sadece normal doğum şansını azaltır dedi..
hareketli bebek iyidir,bırak oynasın çocuk :)))kaydirigubbakcemile2

kordon dolanması değilmiş sorun olan. asıl sorun kordonun sıkışıp bebeğe oksijen ve kan gitmemesiymiş. tabi normal doğum şamsı da azalıyor. inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebeklerimiz. benimki de dolanmıştır artık sempatiksalakcinni

ama kordon jel yapıdaymış,kırılma sıkışma olmuyormuş kolay kolay..gerçi bizimkilerde bu enerji varken allah esirgesin diye dua etmek lazımeyvahedigeldismile

ben uykuyu sevmem, bebiş keşke babasına çekseymiş. ah ahhh. gece-gündüz farketmiyor uyuduğunda, ayağa kalktığım an o da benimle kalkıyo sanki. hemen uyanıyor. hele geceleri bi daha uyuyana aşkolsun. ezanı hocayla okuyor.

:roflol:

maşallah kızlaar benimde bebişim çok hareketli.tüm gün ve gece hiç durmuyor desem yalan olmaz.
bende doktora dedim çok hareketli diye,ne güzel işte dedi.demekki sorun yok.
amaann kendi kendimize pimpirik yapıyoruz işte.
bebişler ne yapsın yazııkk oynasalar dert oynamasalar dert :)

bel ağrısına alıştımda bacaklarımın kemikleri ağrımaya başladı artık çok gezemiorum şeyimin üstü hemen ağrımaya başlıo

eşim de bana kızıyor dönüp duruyorum ya. rahatsız oluyo beyefendi sonra maaile birbirimize giriiyoruz:mymeka: :mymeka:

kızlar uzun süre ayakta kalınca ağrıyan bel normal de,benim çatı kemiklerim ağrıyor,size de oldu mu hiç? cuma günü gidince doktora sorcam ama benden başka yaşayan var mı?

kızlar uzun süre ayakta kalınca ağrıyan bel normal de,benim çatı kemiklerim ağrıyor,size de oldu mu hiç? cuma günü gidince doktora sorcam ama benden başka yaşayan var mı?

ben de olmadı ama. yaşayanlar varmış ve duyduğuma göre normalmiş. yine doktoruna sorarsın. herşeye normal diyolar zaten :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…