eşim de bana kızıyor dönüp duruyorum ya. rahatsız oluyo beyefendi sonra maaile birbirimize giriiyoruz:mymeka: :mymeka:
ben de olmadı ama. yaşayanlar varmış ve duyduğuma göre normalmiş. yine doktoruna sorarsın. herşeye normal diyolar zaten :sm_confused:
Insallah yarina seker sonuclar normal cikar canim.
Oglusunada masallah ne guzell herseyin yolunda olmasina cok sevindim
Benimde sali gunu randevum var bide ben alsaydim oglusumun iyi haberlerini :ecrin_bebek:
he benim kocada gece uyuyamıyom kalk dolaş az diyo rahatsız oldu demekki diyo kafayı uykudan kaldıramıyom ki dolaşam kendi pöfür pöfür uyucak ben de daha doğmamış çocuğun emirlerini yerine getircem hakaten şimdikiler anne karnında yönetiyo bizi valla:lepi::lepi:
he benim kocada gece uyuyamıyom kalk dolaş az diyo rahatsız oldu demekki diyo kafayı uykudan kaldıramıyom ki dolaşam kendi pöfür pöfür uyucak ben de daha doğmamış çocuğun emirlerini yerine getircem hakaten şimdikiler anne karnında yönetiyo bizi valla:lepi::lepi:
kaydirigubbakcemile3 hakkaten ne sorsak normal diyorlar:)))))
ben akşam otururken tv kumandasını karnıma koyuyorum oynaya oynaya düşürüyo tavsiye ederim harika bişeyyy adam kumandayıda alamıyo onlar karnımı izlerkene bende dizimi izliyom:))))))
heee ben de artık iyiyim bişeyim yok diyorum doktora. doktor mutlu ben mutlu ayrılıyos kaydirigubbakcemile5 çok ciddi olmadıkça söylemiyom. geçen eşim telde doktora T3 homonu düşük çıktı demiş. çok ciddi bişey üstelik. (o testi de sağlık ocağında yaptırdım. kendim istedim) doktor yine çok ciddi bişey değil sonuçları bi getirin demiş -tatlicadiarzu-
ay kumanda taktiğine bayıldımm :roflol::roflol::roflol::roflol:
bu akşam başlıyorum ben de:))
gülay evet o bölgede ağrı oluyor,ben özellikle ayağa kalktığımda hissediyorum,biraz yürüyünce geçiyor..
eşim bile uzman edasıyla konuşuyor,vücudun doğuma hazırlık yapıyor diyor,çok bilirmiş gibi :))))))))
aynen benim de öle oluo biras yürüyünce geçio ben eşime şuram şöle ağrıo diince normal demesine gıcık oluorumalsanaalsanasmile
akşam yaprak dökümü var kumanda bende:)))
ben kaçıyorum kızlar okula kızımı almaya gidiyorummm
kızlar çatlaklarla aranız nasıl?benim karnımın yan kısımlarında ve sol alt kısmında oluştu malesef,parlak kırmızı duruyor,aslında çatlak kremi kullandım ama olucağı varsa bence engellemiyor.klinik ürünlerininde,doğal yağlarında tamamen faydası varmı bilmiyorum ama morelim çok bozuluyor çatlakları gördükçe.
ama ıvır zıvır şeyleri soran hastalara da gıcık olurdum ben doktor olsam,asistanı söylemişti doktorun,roll on kullanabilr miyim diye telefon açan hasta varmış:)))
çatlaklar konusunda ben yağ karışımı kullanıyorum ama yan tarafımda 2şer adet çizgi belirdi bile,baktım annemin de aynı yerinde var..çatlayacaksa çatlıyormuş zaten,deneyip görcez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?