2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim de bana kızıyor dönüp duruyorum ya. rahatsız oluyo beyefendi sonra maaile birbirimize giriiyoruz:mymeka: :mymeka:

he benim kocada gece uyuyamıyom kalk dolaş az diyo rahatsız oldu demekki diyo kafayı uykudan kaldıramıyom ki dolaşam kendi pöfür pöfür uyucak ben de daha doğmamış çocuğun emirlerini yerine getircem hakaten şimdikiler anne karnında yönetiyo bizi valla:lepi::lepi:

Insallah yarina seker sonuclar normal cikar canim.
Oglusunada masallah ne guzell herseyin yolunda olmasina cok sevindim
Benimde sali gunu randevum var bide ben alsaydim oglusumun iyi haberlerini :ecrin_bebek:

ınsallah sılamopuyorumnanaktan.
artık buyuduler.sureklı gormek ıstıyor ınsan..
saglıklı dunyaya gelsınler
salı gunu az kalmıs merak etme alırsın ıyı haberlerınıkaydirigubbakcemile5

kıs o kendi rahatsız oluyo bebiş bahane sırnaşık şey

benim kızım da kaburgamı oyuyor,rahatsız olup itekliyorum,eşim de niye çocuğu rahatsız ediyorsun diyor!! ay deli oluyorumalsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 hakkaten ne sorsak normal diyorlar:)))))

heee ben de artık iyiyim bişeyim yok diyorum doktora. doktor mutlu ben mutlu ayrılıyos kaydirigubbakcemile5 çok ciddi olmadıkça söylemiyom. geçen eşim telde doktora T3 homonu düşük çıktı demiş. çok ciddi bişey üstelik. (o testi de sağlık ocağında yaptırdım. kendim istedim) doktor yine çok ciddi bişey değil sonuçları bi getirin demiş -tatlicadiarzu-

ben akşam otururken tv kumandasını karnıma koyuyorum oynaya oynaya düşürüyo tavsiye ederim harika bişeyyy adam kumandayıda alamıyo onlar karnımı izlerkene bende dizimi izliyom:))))))

ben akşam otururken tv kumandasını karnıma koyuyorum oynaya oynaya düşürüyo tavsiye ederim harika bişeyyy adam kumandayıda alamıyo onlar karnımı izlerkene bende dizimi izliyom:))))))

:roflol::roflol::roflol: çok ii yaw

çatı dediiniz şeyinizin üstü dimi benimde oluo yürümeme engel oluo hatta çok acı gbi ağrı gibi bişi oluo bilmiyorumkismile

-tatlicadiarzu- o da fazla rahatmış ama:)) stres bebeğe o t3den daha zararlı,seni telaşlandırmaması o yüzden daha iyi yerimseniben

ay kumanda taktiğine bayıldımm :roflol::roflol::roflol::roflol:
bu akşam başlıyorum ben de:))

gülay evet o bölgede ağrı oluyor,ben özellikle ayağa kalktığımda hissediyorum,biraz yürüyünce geçiyor..
eşim bile uzman edasıyla konuşuyor,vücudun doğuma hazırlık yapıyor diyor,çok bilirmiş gibi :))))))))

aynen benim de öle oluo biras yürüyünce geçio ben eşime şuram şöle ağrıo diince normal demesine gıcık oluorumalsanaalsanasmile

kızlar çatlaklarla aranız nasıl?benim karnımın yan kısımlarında ve sol alt kısmında oluştu malesef,parlak kırmızı duruyor,aslında çatlak kremi kullandım ama olucağı varsa bence engellemiyor.klinik ürünlerininde,doğal yağlarında tamamen faydası varmı bilmiyorum ama morelim çok bozuluyor çatlakları gördükçe.

akşam yaprak dökümü var kumanda bende:)))
ben kaçıyorum kızlar okula kızımı almaya gidiyorummm

valla doktor benim gibi hastayı öpsün başına koysun. merak ettigim pek öleri kendim önemli olmayan şeyleri kendim araştırıyoum. ruhum da var sanırım. ama benim gibi sorgucu bi insanı kedi yaptı ya helal olsun. bizim doktor hocaymış -tatlicadiarzu- dilimiz tutuluyo soru gelmiyo aklımıza

aynen benim de öle oluo biras yürüyünce geçio ben eşime şuram şöle ağrıo diince normal demesine gıcık oluorumalsanaalsanasmile

onlara göre hava hoş tabi:))
ben iyi ya da kötü ne söylesem eşim otomatiğe bağlamış,geçicek aşkım geçicek az kaldı diyor!! ya da normal,doğuma hazırlık bunlar diyor:)) zannedersin kadın doğumcu :)))

benim kızımdaki çatlaklar açıldı üstünede eklenecek gibi sanırım harita gibi kırmızı kırmızı oldu kızımda daha bunda kırmızı deil ama başlıyo bende krem sürüyorum ama genetik anneye çekermiş malesef annenizin varsa sizinde oluyomuş bide iç rahim geniş olanın çatlamazmış

ama ıvır zıvır şeyleri soran hastalara da gıcık olurdum ben doktor olsam,asistanı söylemişti doktorun,roll on kullanabilr miyim diye telefon açan hasta varmış:)))
çatlaklar konusunda ben yağ karışımı kullanıyorum ama yan tarafımda 2şer adet çizgi belirdi bile,baktım annemin de aynı yerinde var..çatlayacaksa çatlıyormuş zaten,deneyip görcez..

göbeğim dışındaki her yerim lisede ani kilo artışından ötürü çatladı. bi göbeğim eksikti o da olacak

roll on :1shok: peki kullanılabilinir miymişşşş sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…