benim kızımdaki çatlaklar açıldı üstünede eklenecek gibi sanırım harita gibi kırmızı kırmızı oldu kızımda daha bunda kırmızı deil ama başlıyo bende krem sürüyorum ama genetik anneye çekermiş malesef annenizin varsa sizinde oluyomuş bide iç rahim geniş olanın çatlamazmış
daha neler neler ya,aklım durdu:)) ama bazen burada da oluyor,geçen birisi saçımı kestirsem bebeğime bişi olur mu diye başlık açmıştı:))))))))
valla bende anneye benzeniyormuş diye seviniyordum,çünkü annemde hiçbir çatlak yok ama bende oldu malesef.kırmzı kırmızı çizgiler.aman napalı bebekleeerimiz sağlıklı olsunda önemli değil.karın gerdirme ameliyatları çok başarılı bizde ameliyat oluruz,olur biter.
görsem kel olur yazardım ben delikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok iyiydi,çok güldüm valla sağolasın:)))))
biri de madem kesince ömrü kısalıyor,o zaman kaynak yapalım 500yıl yaşasın gibi birşey yazmış,ona da çok gülmüştüm:))))
:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok iyiydi,çok güldüm valla sağolasın:)))))
biri de madem kesince ömrü kısalıyor,o zaman kaynak yapalım 500yıl yaşasın gibi birşey yazmış,ona da çok gülmüştüm:))))
ben hamileliğimin 2. ayında hastaneye yatmıştım. Saçlarım çok uzun olduundan sıkıntı yapıyordu. Hamile bir doktor gördüğümde saçlarımı kestirebilirmiyim diye sordum hemen. Oda batıl inanç ama ben genede cesaret edip kestiremedim dedi.sempatiksalakcinni
Ama ben hastane çıkışı ilk işim saçlarımı kestirmek oldu.
Gerçi ilk üç ay belki bu tür şeyler hormanal açıdan önemlidir ama sonuçta ömrü veren Allah bebeklerimize uzuuuunn ömürler versin.
arkadaşlar selam.bişi sormak istiyorum.çok tedirginim 2 gündür bebeğimin haraketleri azaldı.Günde 2-3 kez ancak hissedebiliyorum.o da çok yavaş eskisi gibi sert hareketleri yok((haftaya salı randevum var ozamana kadar bekleyim dedim ya sizce normalmi?
arkadaşlar selam.bişi sormak istiyorum.çok tedirginim 2 gündür bebeğimin haraketleri azaldı.Günde 2-3 kez ancak hissedebiliyorum.o da çok yavaş eskisi gibi sert hareketleri yok((haftaya salı randevum var ozamana kadar bekleyim dedim ya sizce normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?