2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs o soruyu soran bendim. hala cevap arıyorum bayanssulusmile

daha neler neler ya,aklım durdu:)) ama bazen burada da oluyor,geçen birisi saçımı kestirsem bebeğime bişi olur mu diye başlık açmıştı:))))))))

valla bende anneye benzeniyormuş diye seviniyordum,çünkü annemde hiçbir çatlak yok ama bende oldu malesef.kırmzı kırmızı çizgiler.aman napalı bebekleeerimiz sağlıklı olsunda önemli değil.karın gerdirme ameliyatları çok başarılı bizde ameliyat oluruz,olur biter.

deli gibi kilo alıp,çatlayıp patlayıp birkaç ay sonra cillop gibi olan çok hatun gördüm,onları örnek alıp bol sporla eski halime dönmeyi hayal ediyorumboshayallersmile
2.aydan beri yağlanıyorum ama olacağı varmış,2şer çizgiyle başladık,sonumu hayreyle yarabbiiii kaydirigubbakcemile3

görsem kel olur yazardım ben delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok iyiydi,çok güldüm valla sağolasın:)))))
biri de madem kesince ömrü kısalıyor,o zaman kaynak yapalım 500yıl yaşasın gibi birşey yazmış,ona da çok gülmüştüm:))))

:roflol::roflol::roflol: buda iimiş

alkisalkisalkis:roflol:

Bir arkadaşımın 9 .ayda birden çatlayıverdi heryeri. bende badem yağı kullanıyorum ama tüylenme yapar diyorlar. Sağlık ocağında bir hemşire vazelin kullan dedi kullanan varmı? merak ettim.
Petrol içerikli olduundan bebişime zararı olurmu acaba

bir tanıdığımın da 9 ay saçı süpürge gibi uzadı kestirmedi ama her ay boyattı,o da ayrı bir komediydi:))

rimalila badem yağı kıllanma yapar çünkü saçı-kaşı falan zayıf olanlar sürer güçlensin diye..çatlamayayım derken yumoş olursun allah esirgesin :))
vazelin falan boşver,bebe yağı kullan illa doğal olsun diyorsan.. hatta niveanın vücut yapı var,içinde pamuk-susam yağı var..

kızlar ben de 3. ayımdı sanırım ALPIN PREMAMA adlı bi krem almıştım. pahalıydı o zaman yeni çıkmıştı. adam öve öve bitiremiyodu. kullanmaya kıyamadım. şimdi gördüm bi sitede fiyatı bayağı düşmüş. düşünenler varsa. be o bitince bebe yağı kullandım. ama çok düzensiz. günde bi kere o da zorla. bari bu kremi alayım.

ben hamileliğimin 2. ayında hastaneye yatmıştım. Saçlarım çok uzun olduundan sıkıntı yapıyordu. Hamile bir doktor gördüğümde saçlarımı kestirebilirmiyim diye sordum hemen. Oda batıl inanç ama ben genede cesaret edip kestiremedim dedi.sempatiksalakcinni

Ama ben hastane çıkışı ilk işim saçlarımı kestirmek oldu.
Gerçi ilk üç ay belki bu tür şeyler hormanal açıdan önemlidir ama sonuçta ömrü veren Allah bebeklerimize uzuuuunn ömürler versin.

arkadaşlar selam.bişi sormak istiyorum.çok tedirginim 2 gündür bebeğimin haraketleri azaldı.Günde 2-3 kez ancak hissedebiliyorum.o da çok yavaş eskisi gibi sert hareketleri yok((haftaya salı randevum var ozamana kadar bekleyim dedim ya sizce normalmi?

haklısın tabi amin. çocuklarımızın ömrü bizim elimizde olsaydı 500 sene yaşatırdık:asigim:

canım benim de özellikle dün oldukça azalmıştı. bugün de çok değil. normal sanırım. ben de bugün devam ederse yarın gitmeyi planlıyorum. normalde çok hareketli çünkü. ama için rahat etmiycek stres yapacaksan git bi doktora. stres yaparsan hareket etse de hissetmezsin.

canım kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama
bana doktorum son kontrolümde artık bebeğin hareketleri takip et demişti
bu haftalardan sonra hissetmeme yada bariz azalma olursa doktora bildirilmesi gerekiyor
sen doktorunu ara durumunu anlat, gel derse bekleme haftaya salıyı
yada sana belki bazı önerilerde bulunur

saçını boyatan tanıdığımın saçları siyah ve komple boyattı,biliyorum.. ama herkes hemfikir elimizde olsa çoook uzun ömürler sağlardık bebişlerimize..

hatice sen de çikolata falan yiyip sol yanına yatıp dinle bebişini.. biz yorgun ya da stresli olunca hareketleri azalıyormuş,belki ondandır.. bir de her bebeğin hareket sıklığı farklı,eğer önceden çok hareketliydi de şimdi azaldıysa,uzanıp dinlen ve mutlaka şekerli birşeyler yiyip onu dinle..eğer hala hareket etmediğini düşünüyorsan doktoruna randevu almadan gitmek sıkıntıysa en yakın tıp merkezi ya da hastaneye gidip ultrasona gir,için rahat etsin..allahın izniyle birşey yoktur eminim ama içini rahatlat bence..

Stella 27+2 deyim.en son 24 haftalıkken gittim 28.hafta gel demişti.eşimede soyleyemedim panik olmasın diye ablamda bebek büyüyo ondandır diyo ama bence tam tersi olması gerekmiyomu yani büyüdükçe hareketleri daha çok hissedilmezmi?Bende korkudan arıymıyorum doktoru ya kötü bişey derse diye.kendime moral veriyorum ama en azından azda olsa hareket ediyo diyee((aslında haklısında..bilmiyorum

hatic canım çikolata ye sonra yarım saat bekle hareket eder...bir dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…