Stella 27+2 deyim.en son 24 haftalıkken gittim 28.hafta gel demişti.eşimede soyleyemedim panik olmasın diye ablamda bebek büyüyo ondandır diyo ama bence tam tersi olması gerekmiyomu yani büyüdükçe hareketleri daha çok hissedilmezmi?Bende korkudan arıymıyorum doktoru ya kötü bişey derse diye.kendime moral veriyorum ama en azından azda olsa hareket ediyo diyee((aslında haklısında..bilmiyorum
esra tamam bide dediğini uygulayım.evet normalde çok hareketliydi taki pazar gününe kadar kızılaya alışverişe gittim ama çok dolaştım.ogünden beri hareketleri azaldı..
esra tamam bide dediğini uygulayım.evet normalde çok hareketliydi taki pazar gününe kadar kızılaya alışverişe gittim ama çok dolaştım.ogünden beri hareketleri azaldı..
ben de önceki gün çok yorulmuştum. bi bağlantısı olabilir mi acaba eyvahedigeldismile
merhaba annişler
doktor söylemişti,yorgunluk ve stres halinde hareketleri azalır diye..
yorgunluktandır.. gerçi onlara göre herşey normal ama -tatlicadiarzu-
allahh ben de hatice laf aasında normaldir sanırım ama doktora git yazmışım. bu doktor ruh yaptı beni yakafamçokkarıştı
meraba haziran annişleri nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
a.s. teşekkürler,sen nasılsın?meraba haziran annişleri nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
merhabaa.s. arkadaşlar alpin premama alacak olanınız vasa 56 TL ye budum. kargo da bedava. botanik ecza diye bi site
Ne kadarda cok haziran 2010 annesi varmis harika:lepi:
Ne kadarda cok haziran 2010 annesi varmis harika:lepi:
a.s. teşekkürler,sen nasılsın?
bana kayısı çekirdeği yağı kullan dedi doktorum,sonra güvendiğim bir aktar da karışım yaptı,kayısı çekirdeği-kakao-susam yağı karışımı..
ben de içimdeki kimyageri uyandırıp niveanın pamuk özlü vücut yağıyla karıştırdım,kırkpınar güreşlerine katılabilecek bir kıvam elde ettim:)))))
sabah akşam sürüyorum:))
acaba denesem mi ki şu dediğin kremi de bilmiyorumkismile
deli gibi kilo alıp,çatlayıp patlayıp birkaç ay sonra cillop gibi olan çok hatun gördüm,onları örnek alıp bol sporla eski halime dönmeyi hayal ediyorumboshayallersmile
2.aydan beri yağlanıyorum ama olacağı varmış,2şer çizgiyle başladık,sonumu hayreyle yarabbiiii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?