Bir arkadaşımın 9 .ayda birden çatlayıverdi heryeri. bende badem yağı kullanıyorum ama tüylenme yapar diyorlar. Sağlık ocağında bir hemşire vazelin kullan dedi kullanan varmı? merak ettim.
Petrol içerikli olduundan bebişime zararı olurmu acaba
kızlar kayıtlı kullanıcıdan çok misafirlerimiz varmış heyyyyyyyyyyy misafirler kapımız açık buyrunnnnnnnn buyrunnnnnnnnn çay kahve ikram edelim
esra tamam bide dediğini uygulayım.evet normalde çok hareketliydi taki pazar gününe kadar kızılaya alışverişe gittim ama çok dolaştım.ogünden beri hareketleri azaldı..
aa bende çok yürüdükten sona bi kaç gün hareketsizleşti daha dün akşam kendine gelebildi olabildiince erken yat bi gün bak ertesi günki farka delikafaduldenesra tamam bide dediğini uygulayım.evet normalde çok hareketliydi taki pazar gününe kadar kızılaya alışverişe gittim ama çok dolaştım.ogünden beri hareketleri azaldı..
a.s. teşekkürler,sen nasılsın?
bana kayısı çekirdeği yağı kullan dedi doktorum,sonra güvendiğim bir aktar da karışım yaptı,kayısı çekirdeği-kakao-susam yağı karışımı..
ben de içimdeki kimyageri uyandırıp niveanın pamuk özlü vücut yağıyla karıştırdım,kırkpınar güreşlerine katılabilecek bir kıvam elde ettim:)))))
sabah akşam sürüyorum:))
acaba denesem mi ki şu dediğin kremi de bilmiyorumkismile
selamm hanımlarrr
canım hareket ediyorsa korkma ,azalması tam büyüme haftalarımız olduğu içindir.yeri daraldıkça zorlanıyormuş bebekler.sakın korkupda hem kendini hemde bebeğini strese sokma ama için rahat edicekse doktora git,sonuçta böyle şeyler ihmale gelmez.
bende çook iyiyim esracım sizlerde iyisiniz gördüğüm kadarıyla 31. haftanızdan 3 gün almışınız bizde 30 haftamızdan 2 gün aldık çok şükür kaç yıllık evlisiniz çok bekletttimi sizi yaramaz kızmı erkekmi?
evet cnım azda olsa hareket ediyor.umarım dediğin gibidr.doktora gitmyede korkuyorum.ama biraz önce kızların dediklerini yaptım.oğluşum minik minik güçsüz tekmeler atıyo:))işallah yorgunluktandırve düzelir.
arkadaşlar ben bazen badem yağı bazen de vazelin sürüyorum. İlk defa burda vazelinin zararlı olduğunu duydum hakkaten öyle mi bebeğe bir zararı olur mu? benim ilk bebeğim hiç bilmiyorum bu tür şeyleri bir arkadaş iyi dedi ben de ikisinden de ara ara sürüyorum.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim özellikle vazelin kullanmış olanlar varsa öncesinden...
Ne kadarda cok haziran 2010 annesi varmis harika:lepi:
arkadaşlar ben bazen badem yağı bazen de vazelin sürüyorum. İlk defa burda vazelinin zararlı olduğunu duydum hakkaten öyle mi bebeğe bir zararı olur mu? benim ilk bebeğim hiç bilmiyorum bu tür şeyleri bir arkadaş iyi dedi ben de ikisinden de ara ara sürüyorum.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim özellikle vazelin kullanmış olanlar varsa öncesinden...
gayet iyiyiz canım,çok teşekkürler..benimki kız ama hrkes erkek mi diye sorup duruyor,karnım füze gibi de kaydirigubbakcemile3 ağustos 2008de evlendik,2009 ağustosta kızım bize ilk seferden sürpriz yaptı,planlıyorduk,hatta folik asit falan alıyodum,hatta abartıp psikiyatri uzmanından hazır olup olmadığıma dair onay almak için bir süre gittim falan kaydirigubbakcemile3 çok sosyetik olduğum için herşeyi yaptım sempatiksalakcinni :roflol: şaka bir yana şanslı kesimden olduk,kızım aceleci davrandı,inşallah gününü doldurma konusunda acele etmez kaydirigubbakcemile3
sen ne kadarlık evlisin? sizin ufaklık nasıl bir serüvenle geldi?
ya bence o bünyeden bünyeye değişiyo benimde aynı kız karnı gibi yayık duruyo
bizde eylül 2003 de evlendik bizimki baya nazlı çıktı teyzesi tedavilerle 2 gebelik ve ikiside düşükle sonuçlandı 6 yılda 7.yılımıza girdiğimiz eylül ayında tedavisiz bi şekilde mucizem sürpriz yaptı bize çok şükür rabbime
benim sürekli adet düzensizliğim olduğu için günüm filan yoktu yani ilk önce lekelenmelerle başlayıp ardından adetim gelirdi kafasına estiği zamanda
yine öyle bi zamanda leklenmelerim başladı ve bi türlü arkası kanama şeklinde gelmedi artık lekemin 7 gününde yeter artık bu kadarda olmaz sanki var bu işte bir iş deyip test aldırdım eşime işte ilk o hayatımın dönüm noktası olan soluk çizgi belirdi varla yok arası gözümde ama inanamadım tekrar aldırdım tekrar yaptım ve tekrar derken 3.de artık inanır gibi olmuştum mucizemin gelişine ve hemen kandan baktırmaya gittim ordada sonuç pozitifti derken bi kaç gün sonra ultrasonda keseciğimizide gördük daha sonra ilk kalp atışları ve günden güne büyüdüğüne şahit olduk rabbimin mucizesine
işta arkadaşım benim bebek serüvenimde böyle baya uzun oldu ama napalım kader yaşaması daha uzun inan bana sabır gerçekten çok acı ama meyvesi dahada çok tatlı olucak inşallah o günleride sağlıkla yaşarız tam zamanında :lepi: :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?