2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bence badem yağı kullan tüylenme yapsada dökülüyormuş,ben kullanıyorum tüylenme yaptı ama belki kullanmasam daha kötü olucaktı,devamda ediyorum kullanmaya.vazelini önermiyorlar bence kullanma kendini korumaya çalışırken bebeğini tehlikeye atma.

kızlar kayıtlı kullanıcıdan çok misafirlerimiz varmış heyyyyyyyyyyy misafirler kapımız açık buyrunnnnnnnn buyrunnnnnnnnn çay kahve ikram edelim

benimki adındanda anlaşılacağı üzere erkek teyseleri sizlerin bebişlerinide tanıyalım dimi ama :CüvCüv:

nese ben bi süreliğine çıkıyorum ama buralardayım yine gelirim görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz

esra tamam bide dediğini uygulayım.evet normalde çok hareketliydi taki pazar gününe kadar kızılaya alışverişe gittim ama çok dolaştım.ogünden beri hareketleri azaldı..

canım hareket ediyorsa korkma ,azalması tam büyüme haftalarımız olduğu içindir.yeri daraldıkça zorlanıyormuş bebekler.sakın korkupda hem kendini hemde bebeğini strese sokma ama için rahat edicekse doktora git,sonuçta böyle şeyler ihmale gelmez.

esra tamam bide dediğini uygulayım.evet normalde çok hareketliydi taki pazar gününe kadar kızılaya alışverişe gittim ama çok dolaştım.ogünden beri hareketleri azaldı..
aa bende çok yürüdükten sona bi kaç gün hareketsizleşti daha dün akşam kendine gelebildi olabildiince erken yat bi gün bak ertesi günki farka delikafadulden

bende kakao yağı kullanıorum badem yağını çok tavsiye ediolar tüylenme oluomuş ama dökülüomuş

evet cnım azda olsa hareket ediyor.umarım dediğin gibidr.doktora gitmyede korkuyorum.ama biraz önce kızların dediklerini yaptım.oğluşum minik minik güçsüz tekmeler atıyo:))işallah yorgunluktandırve düzelir.

gayet iyiyiz canım,çok teşekkürler..benimki kız ama hrkes erkek mi diye sorup duruyor,karnım füze gibi de kaydirigubbakcemile3 ağustos 2008de evlendik,2009 ağustosta kızım bize ilk seferden sürpriz yaptı,planlıyorduk,hatta folik asit falan alıyodum,hatta abartıp psikiyatri uzmanından hazır olup olmadığıma dair onay almak için bir süre gittim falan kaydirigubbakcemile3 çok sosyetik olduğum için herşeyi yaptım sempatiksalakcinni :roflol: şaka bir yana şanslı kesimden olduk,kızım aceleci davrandı,inşallah gününü doldurma konusunda acele etmez kaydirigubbakcemile3
sen ne kadarlık evlisin? sizin ufaklık nasıl bir serüvenle geldi?

haticecim gözünaydın,ufaklık tekme attıysa herşey yolunda demektir,soluna yat,dinlen o zman döner normale.. ama bariz bir hareketsizlik olursa ihmal etme canım..

esracım saol cnım, evet attı nazlı oğlum benim:)dinlencem artık umarım eskisine döner.tabi aklım karnımda sürekli dinliyorum.paranoyak olcam valla..Allahım ne tuhaf bi duygu bu yaa..hayırlısıyla sağsalim bebişlerimizi bi kucağımıza alsaydık..zamanda geçmiyo artık..

arkadaşlar ben bazen badem yağı bazen de vazelin sürüyorum. İlk defa burda vazelinin zararlı olduğunu duydum hakkaten öyle mi bebeğe bir zararı olur mu? benim ilk bebeğim hiç bilmiyorum bu tür şeyleri bir arkadaş iyi dedi ben de ikisinden de ara ara sürüyorum.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim özellikle vazelin kullanmış olanlar varsa öncesinden...

vazelin önerilmiyor diye bir forumda okumuştum. ama tam olaak bilemiyorum. ben badem yağı kullandım zeytin yağı ile.

Arkadaşlar çatlaklarla ilgili benim de söyleyeceklerim var:)
ben 4.ayımda dra sordum ne kullanayım diye.ama dedim lierac gibi pahalı bişey olmasın.o da pregnecare diye bi krem önerdi o kadar pahalı değil ama aynı işlevi görüyor dedi.gerçekten 30 tlye aldım ve 2 aydır hemen hemen hergün sürmeme rağmen bitmedi hala. akşamları krem sürüyorum,her banyo sonrası da bebeyağı,badem yağı,kakao ve susam yağından oluşan karışımı sürüyorum.Evet belki genetik ama ben yine de nemli bir ciltle kuru cildin aynı derecede çatlayacağını düşünmüyorum.

çatlaklar alpin premama ve bio-oil iyiler diye okudum. ama bio-oil i internette satan yer bulamadım. kullananlar mucize gibi diyor.

Kızlar neden pek kımse yok. Buralar tenha. BaŞka topıclere baktım. Bızım kızlarda kapsamı alanı dıŞında yazıyor. Hayırdır? Neden kızlar yok??? Bılen var mı?

huzeyfecim ne güzel bir bebek macerası yaşamışsın,çok duygulandım,bende 6 yıllık evliyim 4 yıl korundum sanki olucakmış gibi daha sonrasında korunmadım ama olmadı geçen yaz ilk aşılamamı yaptırdım ve allaha şükür kızım 31 haftalıkböyle örnekleri duyunca çok seviniyorum,rabbim tüm olmayanlara versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…