Arkadaşlar çatlaklarla ilgili benim de söyleyeceklerim var:)
ben 4.ayımda dra sordum ne kullanayım diye.ama dedim lierac gibi pahalı bişey olmasın.o da pregnecare diye bi krem önerdi o kadar pahalı değil ama aynı işlevi görüyor dedi.gerçekten 30 tlye aldım ve 2 aydır hemen hemen hergün sürmeme rağmen bitmedi hala. akşamları krem sürüyorum,her banyo sonrası da bebeyağı,badem yağı,kakao ve susam yağından oluşan karışımı sürüyorum.Evet belki genetik ama ben yine de nemli bir ciltle kuru cildin aynı derecede çatlayacağını düşünmüyorum.
bende 4. ayımdan itibaren lierac kullanıyorum akşamları,sabahda badem yaği ve bebe yağı ama bende sana katılıyorum nemli cilt ve kuru cilt çok farkediyor,benim cildim çok nemli değildi ve şuan hafif hafif çatlaklarım var.benimde kremim bitmek üzere pregnecare nasıl bir krem mentolü gibi kokan bir krem var ondanmı acaba?
özlemle canım geçmişte bazı arkadaşların sıkıntıları oldu burda,artık paylaşımda bulunmuyorlar.
ben evlendikten 3 ay sonra hamile kaldıım ıöğrendim ben beklemeyi çok istiodum ama ya sonra olmazsa die çok panik yaptım ve saldım çayıra mevlam kayıra dedim Rabbim çok aratmadı bizi şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzelliğiopuyorumnanaktan
teşekkürler canım sen nasılsın?Merhaba arkadaslar nasilsin ?
iş buldum bulacam derken bebeği erteledim hep korundum. 1.5 sene çalıştım çok şükür. 1.5 ay ilaç falan kullanmayım dinleneyim derken o ay hamile kaldığımı öğrendim.hatta aldırmayı bile düşünmüştüm. sorunlarım da vardı. ama doktorum bana şöyle söyledi: 'bugün gelenlerin %50 si bebek tedavisi için çırpınıyordu' çok etkilendim. istemeden de olsa devam ettim. ama şimdi var ya ben onun küçücük bir tekmesi için hayatımı veririm. iyi ki gelmiş dünyama ve iyi ki ondan vazgeçememişim.
peki bir daha hiç mi olmayacaklar. Buarada cevap yazdığın için teşekkür ederim.
teşekkürler canım sen nasılsın?
yesica,ben de planlamama rağmen,beklediğimden erken hamile kalınca epey afalladım,hazır değilmişim kendimi kandırmışım falan dedim ama burada bebek için birbirine dualar-reçeteler tavsiye eden insanları görünce,şükrettim,şanslı olduğumu düşündüm..şimdi de doğacağı günü iple çekiyorum..allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah:Saruboceq:
teşekkürler canım sen nasılsın?
yesica,ben de planlamama rağmen,beklediğimden erken hamile kalınca epey afalladım,hazır değilmişim kendimi kandırmışım falan dedim ama burada bebek için birbirine dualar-reçeteler tavsiye eden insanları görünce,şükrettim,şanslı olduğumu düşündüm..şimdi de doğacağı günü iple çekiyorum..allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah:Saruboceq:
slm arkadaşlar bende haziran annesi olacam inş , ben burda yeniyim nerde nereye konu yazılacak aranıza nasıl katılacam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
şu sıralar herkes kızgın birbirine ama sinirleri yatışınca gelirler bence.ne demek canım rica ederim.yerimseniben
teşekür ederim sizlerle beraber bende paylaşmak istiyorum ama zar zor bi yazı yazabildim yavaş yavaş inş alışırım peki çıktıktan sonra tekrar aynı konuya gelmek için ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?