2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende 4. ayımdan itibaren lierac kullanıyorum akşamları,sabahda badem yaği ve bebe yağı ama bende sana katılıyorum nemli cilt ve kuru cilt çok farkediyor,benim cildim çok nemli değildi ve şuan hafif hafif çatlaklarım var.benimde kremim bitmek üzere pregnecare nasıl bir krem mentolü gibi kokan bir krem var ondanmı acaba?

özlemle canım geçmişte bazı arkadaşların sıkıntıları oldu burda,artık paylaşımda bulunmuyorlar.

bilmem kokusuna çok dikkat etmedim ama rahatsız edici bir kokusu yok...tavsiye ederim benim henüz çatlağım yok..

ya bence o bünyeden bünyeye değişiyo benimde aynı kız karnı gibi yayık duruyo
bizde eylül 2003 de evlendik bizimki baya nazlı çıktı teyzesi tedavilerle 2 gebelik ve ikiside düşükle sonuçlandı 6 yılda 7.yılımıza girdiğimiz eylül ayında tedavisiz bi şekilde mucizem sürpriz yaptı bize çok şükür rabbime
benim sürekli adet düzensizliğim olduğu için günüm filan yoktu yani ilk önce lekelenmelerle başlayıp ardından adetim gelirdi kafasına estiği zamanda
yine öyle bi zamanda leklenmelerim başladı ve bi türlü arkası kanama şeklinde gelmedi artık lekemin 7 gününde yeter artık bu kadarda olmaz sanki var bu işte bir iş deyip test aldırdım eşime işte ilk o hayatımın dönüm noktası olan soluk çizgi belirdi varla yok arası gözümde ama inanamadım tekrar aldırdım tekrar yaptım ve tekrar derken 3.de artık inanır gibi olmuştum mucizemin gelişine ve hemen kandan baktırmaya gittim ordada sonuç pozitifti derken bi kaç gün sonra ultrasonda keseciğimizide gördük daha sonra ilk kalp atışları ve günden güne büyüdüğüne şahit olduk rabbimin mucizesine
işta arkadaşım benim bebek serüvenimde böyle baya uzun oldu ama napalım kader yaşaması daha uzun inan bana sabır gerçekten çok acı ama meyvesi dahada çok tatlı olucak inşallah o günleride sağlıkla yaşarız tam zamanında :lepi: :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu hihoyyyt[/QUOTE]

ay canım ne kadar güzel anlatmışsın,okurken çok etkilendim..
allah sağlıcakla kucağına almayı da kısmet etsin inşallah..

ben evlendikten 3 ay sonra hamile kaldıım ıöğrendim ben beklemeyi çok istiodum ama ya sonra olmazsa die çok panik yaptım ve saldım çayıra mevlam kayıra dedim Rabbim çok aratmadı bizi şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzelliğiopuyorumnanaktan

iş buldum bulacam derken bebeği erteledim hep korundum. 1.5 sene çalıştım çok şükür. 1.5 ay ilaç falan kullanmayım dinleneyim derken o ay hamile kaldığımı öğrendim.hatta aldırmayı bile düşünmüştüm. sorunlarım da vardı. ama doktorum bana şöyle söyledi: 'bugün gelenlerin %50 si bebek tedavisi için çırpınıyordu' çok etkilendim. istemeden de olsa devam ettim. ama şimdi var ya ben onun küçücük bir tekmesi için hayatımı veririm. iyi ki gelmiş dünyama ve iyi ki ondan vazgeçememişim.

yaşın kaç canım?

Merhaba arkadaslar nasilsin ?
teşekkürler canım sen nasılsın?

yesica,ben de planlamama rağmen,beklediğimden erken hamile kalınca epey afalladım,hazır değilmişim kendimi kandırmışım falan dedim ama burada bebek için birbirine dualar-reçeteler tavsiye eden insanları görünce,şükrettim,şanslı olduğumu düşündüm..şimdi de doğacağı günü iple çekiyorum..allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah:Saruboceq:

slm arkadaşlar bende haziran annesi olacam inş , ben burda yeniyim nerde nereye konu yazılacak aranıza nasıl katılacam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

işte ben de nasıl etkileniyorum onlardan. amin isteyen herkese versin allahım:Saruboceq:

slm arkadaşlar bende haziran annesi olacam inş , ben burda yeniyim nerde nereye konu yazılacak aranıza nasıl katılacam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

canım hoşgeldin. ben de pek anlamıyorum aslında yazı işlerinden ama elimden geleni yaparım. düşe kalka :roflol: öğreniriz. mesaj yazmak için cevap yaz butonuna basman yeterli. sol altta

teşekür ederim sizlerle beraber bende paylaşmak istiyorum ama zar zor bi yazı yazabildim yavaş yavaş inş alışırım peki çıktıktan sonra tekrar aynı konuya gelmek için ne yapmalıyım

teşekür ederim sizlerle beraber bende paylaşmak istiyorum ama zar zor bi yazı yazabildim yavaş yavaş inş alışırım peki çıktıktan sonra tekrar aynı konuya gelmek için ne yapmalıyım

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/322828-2010-haziran-anneleri-buradan-devam-ediyor.html

canım bu sayfa için bu adrese girersin. forumun ana sayfasında aylık paylaşımlardanda buraya ilerleyebilirsin. daha fazla topik bulmuş olursun. 2 güne kalmaz alışırsın. ben sana sorarım.

Kıızlar bir arkadaşım hamileliğinde çatlakları için fortuna marka kozmetik zeytinyağı kullanmış çok iyi gelmiş netten araştırıcam bende sizinlede paylaşayım dedim.

Bebek ile ilgili endişem olduunda ben sağlık ocağına gidiyorum orda kalp atışlarını dinliyorlar ya bir sorun varsa zaten hemen söylüyorlar tavsiye ederim sizede.

bende vazelin kullanıyodum bir kaç gündür , ama burda okudum zararlıymış diye artık kullanmayacağım badem yağı en iyisi diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…