2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok sagolun arkadaslar bence cok sükür iyiyim. Tek hasretlik cekiyorum esim askere gitti su 1 ay nasil gececek bilmiyorum yaaa..

Cok sagolun arkadaslar bence cok sükür iyiyim. Tek hasretlik cekiyorum esim askere gitti su 1 ay nasil gececek bilmiyorum yaaa..

allah kavuştursun canım. sen bebişle oyalan göz açıp kapatıncaya kadar geçer zaman boshayallersmile

bizim sağlık ocağı bi oda kadar. bi de yerlerinde durmuyolar. doktoru ebeyi dışardan topluyorum her gittiğimde ellerinde poğaça çay.ohhhhhhh. NTS mi var sizinkinde.

arkadaşlar sizlere iyi akşamlar be çıkıyorum yarın inş görüşürüz ve tanışırız .

bizim sağlık ocağı bi oda kadar. bi de yerlerinde durmuyolar. doktoru ebeyi dışardan topluyorum her gittiğimde ellerinde poğaça çay.ohhhhhhh. NTS mi var sizinkinde.

aynen yesica sana katılıyorum her seferinde başka yerdeler zaten bizim çok ayaklta kalmamız lazım b,ide orda hasta insanların arasında sıra bekliyoruz grip geçiçek biirnden diye ödüm kopuyor bi yakalandıkmı zor geçiyor zaten :gitme: bide öbür aya mutlaka bekliyorum diyor ama çok ilgileniyor bide suratsız olsa hiç gitmem heralde

kızlar ben normal krem kullanıyorum arkonun nemli kremlerinden zararı olurmu acaba fisfisfis çatlıyacağı varsa ne sürersem süreyim çatlıyo nasıl olsa bebe yağım var ama oda vıcık vıcık çok rahatsız ediyo birde çok tüylenme yaptı o yüzden bebiş doğunca artık ona sürerim dye kaldırdım :)

doktor ilgili ama uzman kadar bilgili değil. geçen şeker yüklemesi yaptığımda 154 çıkmıştı. benim doktorum testi haftaya yenileyelim dedi. ben de üşendim 2. testi s.ocağında yaptırdım. oraya kadar gitmişken doktora da gösterdim. dedi ki 160 a kadar normal. yuhhhhh dedim:) ama içimden. dalkavuğun biri de başını salladı orda. ben de dedim ki doktorum 130-140 ın üreinde olmaması gerektiğini söylemişti. renkleri bi değişti sorma. aslında nette her yerde bu bilgi var. bunu bilmek için dr olmak gerekmiyor. tembel milletiz ayolzemuszemus

bebe yağı yine fena değil en azından diğer yağlardan. daha hızlı kuruyor.

delikafadulden delikafadulden gerçekten çok komikmiş canımya yani bu kadar olur alışmış onlar karşıdan bakıp muyane edip milleti başından savmaya uğraşmak istemiyıolar madem uğraşmak istemiyosn madem yanlış bilgi verme dimi ama ne insanlar ya bakalldan almış kesin bunlar diplomayı kaydirigubbakcemile3 bu arada benimde ilk testte yüksek çıktı canım bazen ilk testler yüksek çıkabiliyor bu sende şeker var demek değildir benimde ilk testte yüksek çıktı 100lük test yaptırdı doktorum bu arada 100lük test geröekten zor oluyor aç karnına saat başı kan alıyolar neyse ondan normal çıktı şükürki

kız nerden yakaladın hoş bulduk herkese iyigünler:lepi:

allah kavuştursun canım. sen bebişle oyalan göz açıp kapatıncaya kadar geçer zaman boshayallersmile

Amin canim cok sagol insallah cabuk gecer. Yanlizlik cok kötü yaa bazen diyorum bebegim erken den gelsede onunla bari oyalanayim. Ama böyle düsünmek iyi degil aslin da zamani gelin ce gelsin bebeklerimiz insallah hayirlisiyla ozaman alalim elimize

Kizlar slm opuyorumnanaktan
Catlak önleyici krem ilk aylardan itibaren kullandiysaniz öyle fayda ediyor.Yoksa yeni kullanmaya basladiysaniz hic bi faydasi olmaz.Ben eczaneden alicaktim ama eczaci zaten 7 aylik olmussunuz bundan sonra kullanmanin bi faydasi olmaz ilk hamile oldugunuzu ögrendiginiz andan itibaren kullanmaniz gerek dedi:kedi:
Zaten ilk oglumdan hatira kenarlarimda catlak vardi simdi ikinci oglusumdan hatira göbek deligimin kenarlari catladi:kedi:

işte o zor canım ya. ama iyi çıkmış çok şükür. benim dr m bir hafta sonra 50 lik testi tekrarlayalım dedi. gönlü razı olmadı mı ne aç kalmamasırnaşık şey ben aynı testi bi daha yaptırdım yani. 2. sinde 106 tı çıktı. ama glikozu içince 45 dk yürüdüm düşsün diye. hatta sordum hemşireye deneysel bir hata yapmış olabilir misiniz diye. hayır elinde çay ağzı dolu alınca kanı. testi nasıl yapar kimbilir cokacimcoook. uğur dündarlık olaykafamçokkarıştı

ama insan 7.aydan sonra çatlamıyormı zaten bilmiyorumkismile neden öle bişe sölemiş ecazayı ya hiçbişey için geç değildir bence sen kullan yine bilmiyorumkismiledaha yeni yeni gerginleşiyor cildimiz neden ilk aydan beri kullanayımki hem onların işine geliyır boşver satıcak sana bir kereliğine bi daha gelmicebilmiyorumkismileksin 2 ay sonra doğum yapıcaksın neden olsa diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama doğru sölüyosun insanın vucudu çatlamaya müsaitse ne sürse çatlıyor bende karnıma okdar yoğunlaşmışımki göğsümde oluşan çatlakları geç fark ettim :umursamaz: şimdi onları üstüne yoğunlaşıyrum ama nafile tabi

neyse kızlar ben bi yemek yiyim siparişler gelmiş hazır takılıyorm bu aralar :)))))999

dur kıs çağırma bebiş duyar hemen gelir valla eyvahedigeldismile hazırlar zaten. ben korkuyorum zaten uyurken farkında olmadan içimden çıkacak diye. yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…