neyse kızlar ben bi yemek yiyim siparişler gelmiş hazır takılıyorm bu aralar :)))))999
Kizlar slm opuyorumnanaktan
Catlak önleyici krem ilk aylardan itibaren kullandiysaniz öyle fayda ediyor.Yoksa yeni kullanmaya basladiysaniz hic bi faydasi olmaz.Ben eczaneden alicaktim ama eczaci zaten 7 aylik olmussunuz bundan sonra kullanmanin bi faydasi olmaz ilk hamile oldugunuzu ögrendiginiz andan itibaren kullanmaniz gerek dedi:kedi:
Zaten ilk oglumdan hatira kenarlarimda catlak vardi simdi ikinci oglusumdan hatira göbek deligimin kenarlari catladi:kedi:
dur kıs çağırma bebiş duyar hemen gelir valla eyvahedigeldismile hazırlar zaten. ben korkuyorum zaten uyurken farkında olmadan içimden çıkacak diye. yasakkelime
kızlar bebişleriniz allaha emanet ben 8. ayımda karnımın üstüne 2 kere düştüm bacağım kanamıştı korktum korktum ağlıyorum oturdum bebeğin hareketlerini dinleyince oh dedim şimdi kucağımda 8 aylık oldu:dance:
neyse kızlar bilen yok galiba herkese iyi akşamlar:a015:
napıyım ya kimse yok bende başka yerlere takılıyom[/Q
pırasa doğruyodum mutfakta. zaten burda değilsem mutfaktayımdır garanti cokacimcoooksahi resim nasıl yükleniyor?
pamiğim sonra görüşelim mi işm çıktı da malum 2 çocuk olunca:bbo:
Merhaba bayanlar nasılsınızzzzzzz ?? Benimde yarın 50'lik şeker yüklemem var oyyyy bakalım nasıl çıkıcak sonuclar çok merak ediyorum ya hadi bakalım hayırlısı..
herkese iyi akşamlar...
hayırlısı canım bişey çıkmaz umarım. kaç haftalık bebiş?
herkese iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?