2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende uykudan uyandığımda çok tedirgin oluyorum.

Gece acaba bilmeden bişe yapmış olabilirmiyim yüzüstü yatıpta bir zarar vermişmiyimdir diye her sabah tedirginlik yaşıyorum

şimdi öğrendim deseydin sırnaşık şey olsun sen kullan yine. zararın neresinden dönsen kardır. ben de yeni yeni başlıyorum. en azından keşke başlasaydım demezsin. şimdi tek bi şeye keşke deriz. o da ilk ay başlamadığımız için.

kızlar bebişleriniz allaha emanet ben 8. ayımda karnımın üstüne 2 kere düştüm bacağım kanamıştı korktum korktum ağlıyorum oturdum bebeğin hareketlerini dinleyince oh dedim şimdi kucağımda 8 aylık oldu:dance:

allah bağışlasın. ben çok sakarım ya. daha düşmedim ama kıl payı kurtardım çoğunda. hamile değilken düştüğüm çok olmuştur. allahtan fabrikanın bacasından düşmedim:lepi:

kızlar sayfaya nasıl resim ekliyosunuz:uhm:

neyse kızlar bilen yok galiba herkese iyi akşamlar:a015:

napıyım ya kimse yok bende başka yerlere takılıyom

pamiğim sonra görüşelim mi işm çıktı da malum 2 çocuk olunca:bbo:

Merhaba bayanlar nasılsınızzzzzzz ?? Benimde yarın 50'lik şeker yüklemem var oyyyy bakalım nasıl çıkıcak sonuclar çok merak ediyorum ya hadi bakalım hayırlısı..

Merhaba bayanlar nasılsınızzzzzzz ?? Benimde yarın 50'lik şeker yüklemem var oyyyy bakalım nasıl çıkıcak sonuclar çok merak ediyorum ya hadi bakalım hayırlısı..

hayırlısı canım bişey çıkmaz umarım. kaç haftalık bebiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…