2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba bayanlar nasılsınızzzzzzz ?? Benimde yarın 50'lik şeker yüklemem var oyyyy bakalım nasıl çıkıcak sonuclar çok merak ediyorum ya hadi bakalım hayırlısı..

merhaba arkadasim . Insallah birsey cikmaz Allah yardimcin olsun :ecrin_bebek:

Hayirli haberlerini bekleriz .Bende 3 hafta öncesi seker testi yaptilar cok sükür bir sorun cikmadi. Hersey yolunda dedi doktorum

Ben nedense biraz korkuyorum sanırım bu testlerin amacının biride normal dogumla ilgiliymiş (emin değilim daha tam öğrenip araştıramadım) ayrıca zaten çok zayıf hamile kalmadım hani tipim çok iri yarı 1.80 boyundayım 80 kg..

o yüzden korkuyorum genelde fazla kilolu hamıle kalanlarda çıkıyormuş.

Normal dogumla ilgili oldugunu bilmiyordum. sen kilolu oldugun dan korkuyorsun. Bende yasimdan ileri cok korkmustum yasim 33 kac sene sonra hamile kaldim sanki ilkdefa hamile kalmis gibi heyecanliyim insallaha kilon puroblem olmaz canim ve dogum ettikten sonra insallah hepimiz aldigimiz kilolari veririz olumunekankayizsmile

ayyy inş. canım ya benim kuzenim 2 hafta önce doğum yaptı kızcağız ufak tefekti görünce şok oldum ya o kız 3 kat olmus lömbür lömbür ah o oyle olduysa ben deniz anası gibi olurum kesinn

ayyy inş. canım ya benim kuzenim 2 hafta önce doğum yaptı kızcağız ufak tefekti görünce şok oldum ya o kız 3 kat olmus lömbür lömbür ah o oyle olduysa ben deniz anası gibi olurum kesinn

Aman allaha korusun öyledeme dogumda alinan kilolar genelde veriliyor emzirmek ve dikkat etmek cok önemli dedi doktorum cocuk anne sütünde annedeki bütün yaglari alirmis bizim sadece dikkat etmemize bakiyor anlayacagin.. ayyy insallah veririz yavvv bende 49 kilo ile hamile kaldim simdi 60 kilo oldum iyimi :))))

hahahyyy Allah güldürsün seni moralımı düzelttin walla.. Ben senin yerinde olsam svinirdim.. Ben en son ortaokulda 60 idim hem cok faazla bir kg almamıssın

hahahyyy Allah güldürsün seni moralımı düzelttin walla.. Ben senin yerinde olsam svinirdim.. Ben en son ortaokulda 60 idim hem cok faazla bir kg almamıssın

Aminn.. öylemi dersin valla ben cok kilon aldim diye baya sinir oldum öteki cocuklarimda nerdeyse hic kilo almadim bunda cok kilo aldim buda beni baya baya etkiledi herkez diyor verirsin korkma diye umarim veririm . kiz benim boyuma göre kilom cokfazla benim boy 1,50 düsün 60 kilo bana baya fazla :))) delikafadulden

olsun sıkma canını masallah ne güzel bu 3. Allah bağışlasın. isim ne düşünüyorsun. Ben cocuktan sonra artık torna tesfiyeye girerim diyorum

olsun sıkma canını masallah ne güzel bu 3. Allah bağışlasın. isim ne düşünüyorsun. Ben cocuktan sonra artık torna tesfiyeye girerim diyorum

Aminn canim cümlemizinkini Yüce rabbim bagislasin .ALLAHIM nasip kismet ederse kizim olacak ismini de Hira nur koymayi düsünüyoruz simdilik niyetimiz böyle

Adıyla bir güzelce yaşasın inş. Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar..

Aminn sagol canim cümlemizin evladi hayirli evlat olsunlar insallah isimleriyle yasasinlar. senin be3beginin cinsiyeti ne ve ismi ne olacak nasip olursa

aldığınız kiloları görünce bende yazayım dedim 70 ile hamile kaldım şu andada 70 kiloyumzemuszemus haziran annesi olcam inş. doktorumda çok şaşırdı ama benim hamilelikler böyle oluyo :)

aldığınız kiloları görünce bende yazayım dedim 70 ile hamile kaldım şu andada 70 kiloyumzemuszemus haziran annesi olcam inş. doktorumda çok şaşırdı ama benim hamilelikler böyle oluyo :)

oh ne güzel walla çatlattın beni

Aminn sagol canim cümlemizin evladi hayirli evlat olsunlar insallah isimleriyle yasasinlar. senin be3beginin cinsiyeti ne ve ismi ne olacak nasip olursa

canım benimde kızım olucak inş. Şimdilik kesin kararımız değil ama "Asel" düşünüyoruz ismini..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…