Canım bebişim 28 haftalık oldu.
Merhaba bayanlar nasılsınızzzzzzz ?? Benimde yarın 50'lik şeker yüklemem var oyyyy bakalım nasıl çıkıcak sonuclar çok merak ediyorum ya hadi bakalım hayırlısı..
herkese iyi akşamlar...
merhaba arkadasim . Insallah birsey cikmaz Allah yardimcin olsun :ecrin_bebek:
Çok teşekkür ederimm arkadasım inş.. Sonuçlarımı öğrenince sizlerle de paylaşıcam.
allah bağışlasın. glikozu iç de bebiş mutlu olsun
Hayirli haberlerini bekleriz .Bende 3 hafta öncesi seker testi yaptilar cok sükür bir sorun cikmadi. Hersey yolunda dedi doktorum
Ben nedense biraz korkuyorum sanırım bu testlerin amacının biride normal dogumla ilgiliymiş (emin değilim daha tam öğrenip araştıramadım) ayrıca zaten çok zayıf hamile kalmadım hani tipim çok iri yarı 1.80 boyundayım 80 kg..
o yüzden korkuyorum genelde fazla kilolu hamıle kalanlarda çıkıyormuş.
ayyy inş. canım ya benim kuzenim 2 hafta önce doğum yaptı kızcağız ufak tefekti görünce şok oldum ya o kız 3 kat olmus lömbür lömbürah o oyle olduysa ben deniz anası gibi olurum kesinn
Aman allaha korusun öyledeme dogumda alinan kilolar genelde veriliyor emzirmek ve dikkat etmek cok önemli dedi doktorum cocuk anne sütünde annedeki bütün yaglari alirmis bizim sadece dikkat etmemize bakiyor anlayacagin.. ayyy insallah veririz yavvv bende 49 kilo ile hamile kaldim simdi 60 kilo oldum iyimi :))))
hahahyyy Allah güldürsün seni moralımı düzelttin walla.. Ben senin yerinde olsam svinirdim.. Ben en son ortaokulda 60 idimhem cok faazla bir kg almamıssın
olsun sıkma canını masallah ne güzel bu 3. Allah bağışlasın. isim ne düşünüyorsun. Ben cocuktan sonra artık torna tesfiyeye girerim diyorum
aldığınız kiloları görünce bende yazayım dedim 70 ile hamile kaldım şu andada 70 kiloyumzemuszemus haziran annesi olcam inş. doktorumda çok şaşırdı ama benim hamilelikler böyle oluyo :)
Aminn sagol canim cümlemizin evladi hayirli evlat olsunlar insallah isimleriyle yasasinlar. senin be3beginin cinsiyeti ne ve ismi ne olacak nasip olursa
aldığınız kiloları görünce bende yazayım dedim 70 ile hamile kaldım şu andada 70 kiloyumzemuszemus haziran annesi olcam inş. doktorumda çok şaşırdı ama benim hamilelikler böyle oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?