2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canım eşim geç gelecem deyince bi bakıyım dedim. bu uzay kıs havasını attı gitti. maşallah

Ewet ya nasıl imrendim :)) kiminin bünye güzel çalışıyor olsun ne yapalım bizde bi güzel sporumuzu diyetimizi yaparız ömrüm öle gecti zaten..:teselli:

Ewet ya nasıl imrendim :)) kiminin bünye güzel çalışıyor olsun ne yapalım bizde bi güzel sporumuzu diyetimizi yaparız ömrüm öle gecti zaten..:teselli:

olsun kıs kadın dediğin etli butlu olur de misırnaşık şey allah kimine fabrika gibi metabolizma veriyo. tornadan çıkıyo bunlar:icecream: bu arada ben de kendimi bildim bileli kabızlık çekiyorum. çok temizimdir. haftada en fazla 2 kere mutlu son yaşarım. ama etrafımdaki herkes yemekten sonra zor yetişir sofra da bana kalırÇok üzgünüm çoook işte ben asıl onları kıskanıyorum

Canım bende gebelikten dolayı aynı sorunu yaşıyordum. Bugday kepeği aldım bütün marketlerde var artık hemde 2 tl civarı fiyatı.. Her yemeğin üstüne yani kendi tabağına 1-2 yemek kaşığı at kıskandıkların gibi olursun bende işe yaradı.

beyaz ekmek falan yemiyorum zaten arpa yulaf sırnaşık şey kendimi bildim bileli bu durumdayım. o dediğini annem söyledi geçenlerde. diğer adı ruşeymdi değil mi. bizim buralarda yok. netten alıcam artık. erteliyodum ama madem etkili beklemeyim

kızlar kuru kayısı yiyin bol bol su için bende çok çektim doğumdan sonra makatta çatlama bile oluyo hayatımda ilk defa kabız oldum ya çok kötü:çok üzgünüm:

Canım ugraşma istersen ben sana yollayabilirim kargoyla..

canım ya ben yorar mıyım hamiş hamiş. almış kadar oldum çok sağol canım. ama var ya işe yarasın her gün dua ederim bana hatırlattığın için:Saruboceq: bazen çok dayanılmaz oluyor çünkü

aldığınız kiloları görünce bende yazayım dedim 70 ile hamile kaldım şu andada 70 kiloyumzemuszemus haziran annesi olcam inş. doktorumda çok şaşırdı ama benim hamilelikler böyle oluyo :)

Bu imkansiz birsey ya hayatta inanmam hamile olupta 1 kg bile almamak ömrümde duymadimlmaz:
Ben ilk oglumda 25 kilo aldim bunda 15 kilo aldim simdilik :kedi:

kızlar kuru kayısı yiyin bol bol su için bende çok çektim doğumdan sonra makatta çatlama bile oluyo hayatımda ilk defa kabız oldum ya çok kötü:çok üzgünüm:

bana geçenlerde arkadaşım 2-3 inciri bi bardak kaynar suya koy geceden sabah aç karnına suyunu iç dedi. bi de ben dilimledin onları. bi kaç gün işe yaradı ama sonra yine aynı . ancak sizlerde durum kronik değilse işe yarayabilir. sorun varsa deneyin derim. kayısıyıda o suya ekleyip suyunu yeyin hatta biraz ıslatın kendisini yeyin daha etkili oluyor

Bende hayatim boyunca hep kabizlikla ugrastim.
Ama simdi cok kolaybi yontemle kurtuldum bundan.
Aksamda n 3 kuru kayisiyi 1 bardak suyun icine islatin.Sbah kalkin suyunu icin kayisilari yiyin yarim saat sonra wc desinizz

altımdaki markette satılıyor zaten kargo şirketide bir arka sokagımda hani internetten alsan 4-5 tl ona 8 tl de kargoya versen akı karasını gecer die düşündüm. Yakınında bir kargo şirketi varsa söylersin zaten 4-5 tl tutar. e eşşek değiliz ya 2 tl de bugday parasını istemem senden heheheh neyse nasıl istersen söyle benim için zor değil.

Bende hayatim boyunca hep kabizlikla ugrastim.
Ama simdi cok kolaybi yontemle kurtuldum bundan.
Aksamda n 3 kuru kayisiyi 1 bardak suyun icine islatin.Sbah kalkin suyunu icin kayisilari yiyin yarim saat sonra wc desinizz

bende de malatyadan gelme kayısılar var bı dunya ama korkuyorum yemeğe iyice yıkasamda üzerinde ilaçları kalıyor gibi geliyor

bu kabızlıkda çatlama olduğu zaman lazerle dikiyolarmış anca öyle geçiyomuş bide sıcak suya oturulacakmış:1rolleyes:

bende de malatyadan gelme kayısılar var bı dunya ama korkuyorum yemeğe iyice yıkasamda üzerinde ilaçları kalıyor gibi geliyor

Yok canim krkma bisey olmaz.Kabizlik sorunun varsa mutlaka dene derim.Ayrica bende demir eksikligide var onun icinde kayisi cok iyi geliyor aklinizda bulunsun boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…