bu kabızlıkda çatlama olduğu zaman lazerle dikiyolarmış anca öyle geçiyomuş bide sıcak suya oturulacakmış:1rolleyes:
altımdaki markette satılıyor zaten kargo şirketide bir arka sokagımda hani internetten alsan 4-5 tl ona 8 tl de kargoya versen akı karasını gecer die düşündüm. Yakınında bir kargo şirketi varsa söylersin zaten 4-5 tl tutar. e eşşek değiliz ya 2 tl de bugday parasını istemem senden hehehehneyse nasıl istersen söyle benim için zor değil.
Yok canim krkma bisey olmaz.Kabizlik sorunun varsa mutlaka dene derim.Ayrica bende demir eksikligide var onun icinde kayisi cok iyi geliyor aklinizda bulunsun boshayallersmile
be zahmetini düşündüm inan ki. sağol canım ya. bi ara özelden yazarım.
Yok canim krkma bisey olmaz.Kabizlik sorunun varsa mutlaka dene derim.Ayrica bende demir eksikligide var onun icinde kayisi cok iyi geliyor aklinizda bulunsun boshayallersmile
Eski uyelerden kimsecikler gelmiyo sanirim artik.Hepinizi yeni goruyorum kizlar simdiye kadar nerdeydinizz bakimm sizz bilmiyorumkismile
yok canım şükür atlattım onu ama ilk zamanlar çok çektim ki düzenim normaldi gebelikten önce.. Bir de ilk gebelik olunca çok tecrübesizim..
kayısıyı vitamin niyetine yiyeyim diyorum.
pancar pekmezi falan içiyorum.
zaten önemli olan bebişlerimizin kg alması imiş. Hani biz istersek 30 kg alalım bebek kg almadımı kıymeti yok!! Ancak bebişin kılo alması nasıl sağlarız hala ona kafam basmadı
iyigeceler hamişler naber?uyku tutmadı galiba kimseyi?boshayallersmile
biz varız napıyon eski üyeleri seni yalnız bırakmıyoz:jeyyar:yerimseniben
Evet ya iyiki varsiniz bende diyodum kimsecikler ugramaz artik diye.Ama sizlerde ne guzel paylasimlarda bulunuyosunuz.Bende her firsat buldugumda gelirim bol bol sohbet ederiz bundan sonra insallah artik
Canim benim ikinci hamileligim sana ve ilk anne olucaklara göre biraz daha tecrubeliyim.Her konuda sorularinizi cevaplamaya hazirim-
Bebegin kilo almasi bizim elimizde olsa keske ama malesef,Benim ilk oglum 4.040 gr dogdu ben bile sok oldum hic beklemiyodum bi kadar kilolu dogucani.Ama kendi kendine diyodum hep 25 kilo aldim insallah utanmadan 3 kg cocuk dogurmam diye :roflol:
keşke onlarda olsa ama hayat devam ediyor. Gerçi ben pek tanıyamadan oldu olan olaylar o yüzden pek birşey anlamadım..
Temiz bir sayfa olur ins. son 3 ayımızda kimse kırılmaz umarım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?