valla kk bağımlılık yapıyor,bu saate hamile kadınlar sütlerini içmiş ve çoktan uyumuş olmaları lazım ama bizler nerdeeeeee..
Evet ya iyiki varsiniz bende diyodum kimsecikler ugramaz artik diye.Ama sizlerde ne guzel paylasimlarda bulunuyosunuz.Bende her firsat buldugumda gelirim bol bol sohbet ederiz bundan sonra insallah artik
valla kk bağımlılık yapıyor,bu saate hamile kadınlar sütlerini içmiş ve çoktan uyumuş olmaları lazım ama bizler nerdeeeeee..
ederiz ederiz bende de 2 çocuk var bi oğlan bi kız opuyorumnanaktanbenim oğlum 3.380kg kızım ise 3.850kg doğdu bana hayret ederler bunlar nasıl böyle kilolu diye çünkü ben tığ gibi zayıfım çokda memnunum şimdi 55 kg umyerimseniben
sıla seninle aynı günde gidiyoruz,bakalım hangimiz önce doğurcak?bilmiyorumkismile
kızlar ben yatıyorum hepinize rabbim rahatlık versin iyigeceler öpüldünüz:1hug:kaydirigubbakcemile5
kızlar ben yatıyorum hepinize rabbim rahatlık versin iyigeceler öpüldünüz
allah rahatlık versin canım. kabız kızlar topiğ oldu burasısırnaşık şey
Simdi ucuncu yolda desene canim.Bunun cinsiyeti ne?
Simdi hamileyken nasi 55 kilo olabilyion ya hicmi kilo almadinn bilmiyorumkismile
3.cü cepte yani olduğu zaman yola çıkar bidenem şimdilik 2 tane yeter 3.sü yok canım ama isterim daha erken kızım daha 8 aylık 3.ye zaman var anlıycan valla kendi kalabalığımı sevenlerdenim çoluk çocuk torun hepsi bir arada:jeyyar:kaydirigubbakcemile5
Ben senide haziran annesi sandim canim.
Allah evlatlarina uzun ömürler versin insallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?