2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sıla seninle aynı günde gidiyoruz,bakalım hangimiz önce doğurcak?bilmiyorumkismile

Evet ya iyiki varsiniz bende diyodum kimsecikler ugramaz artik diye.Ama sizlerde ne guzel paylasimlarda bulunuyosunuz.Bende her firsat buldugumda gelirim bol bol sohbet ederiz bundan sonra insallah artik

ederiz ederiz bende de 2 çocuk var bi oğlan bi kız opuyorumnanaktanbenim oğlum 3.380kg kızım ise 3.850kg doğdu bana hayret ederler bunlar nasıl böyle kilolu diye çünkü ben tığ gibi zayıfım çokda memnunum şimdi 55 kg umyerimseniben

valla kk bağımlılık yapıyor,bu saate hamile kadınlar sütlerini içmiş ve çoktan uyumuş olmaları lazım ama bizler nerdeeeeee..

Bende tam tersine saat 3 olmadan uyku girmiyo gözüme tabi sabahlarida en erken 11 de kalkabiliyorum.sempatiksalakcinni
Oglumda bu saatlerde cok hareketli oluyo zaten onun tekmeleriyle uyumak biraz zor

Simdi ucuncu yolda desene canim.Bunun cinsiyeti ne?
Simdi hamileyken nasi 55 kilo olabilyion ya hicmi kilo almadinn bilmiyorumkismile

kızlar ben yatıyorum hepinize rabbim rahatlık versin iyigeceler öpüldünüz:1hug:kaydirigubbakcemile5

sıla seninle aynı günde gidiyoruz,bakalım hangimiz önce doğurcak?bilmiyorumkismile

AAAA evet canim sattasiz senle benim oglus geliyo oglanlar gec geliyo biraz seninki kizsa sen benim önüme gecersinn ilk oglum 5 gun gec olmustu dogum terminimden

hamişler hadi yatın geç oldu..bebişlerimizinde uyku düzenini bozmayalım,sonra uğraşıırız valla.bende yatıyorum iyigeceler..

Simdi ucuncu yolda desene canim.Bunun cinsiyeti ne?
Simdi hamileyken nasi 55 kilo olabilyion ya hicmi kilo almadinn bilmiyorumkismile

3.cü cepte yani olduğu zaman yola çıkar bidenem şimdilik 2 tane yeter 3.sü yok canım ama isterim daha erken kızım daha 8 aylık 3.ye zaman var anlıycan valla kendi kalabalığımı sevenlerdenim çoluk çocuk torun hepsi bir arada:jeyyar:kaydirigubbakcemile5

Ben senide haziran annesi sandim canim.
Allah evlatlarina uzun ömürler versin insallah opuyorumnanaktan

kızlar bende yatıyorum artık rekorumu kırdım gıbı herkese iyi gecelerrrrr

yatıyoz diyoz muhabbete devam benim kız sabahın 7 buçuğunda ayakta de gidin yatın ben de yatıyom bay bay:roflol:

Cikan herkese iyi geceler Allah rahatlik versin opuyorumnanaktan

ben az önce kayısı dedin ayıp olmasın diye kalktım bi tane yedim .allahım midem ekşiyo. bi de ülserim reflüm de var. kıs benim koca ne şanslı yok yok bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…