2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben az önce kayısı dedin ayıp olmasın diye kalktım bi tane yedim .allahım midem ekşiyo. bi de ülserim reflüm de var. kıs benim koca ne şanslı yok yok bende.

Olsun daha kıymetli olursun ben tazı gibiyim benım adam dio nasıl olsa bişey olmaz sana hiç sallamıyo benii.. D

öptummm herkese ii gecelerrrrrr

Olsun daha kıymetli olursun ben tazı gibiyim benım adam dio nasıl olsa bişey olmaz sana hiç sallamıyo benii.. D

öptummm herkese ii gecelerrrrrr

kıs herşey var da adamın haberi yok sallamıyo beni. ne nazım ne cazım yokkkkkkkk bişeyim. gariban bir hamileyim. öptüüümm

ben bu gece yine sabahlayacam gbi oğlan 3 gündür geceleri rahat durmuyo. bu sabah da sancı geldi apar topar hastaneye gittik

ben bu gece yine sabahlayacam gbi oğlan 3 gündür geceleri rahat durmuyo. bu sabah da sancı geldi apar topar hastaneye gittik

Ne dediler canim hastaneden agrilarin sebebi neymis cok gecmis olsun dikkat et kendine boshayallersmile

nstye bağlandım. hafif kasılmalar çıktı. doktor yat dinlen dedi. stres yapmışım yorulmuşum. öyle dedi. bebeğe baktık karın sertleşmesi olunca iç kanama riski olurmuş. onu kontrol etti. herşey normal çıktı çok şükür. ama ben hala kaskatıyım. eğer kasılırsam içmem için bi ilaç verdi onun da içinde hamilelerde kullanımı tavsiye edilmez yazıyo. doktoruma güveniyorum çok ama ilacı içemedim bi araştırıcam

Recetede kullanilmasi tavsiye edilmez diyosa kullanma canim kesinlikle.Doktorlarin her verdigi ilac guvenli olacak diye birsey yok.Önemli olan senin bebeginin sagligi.
Bence bu birazda pskolojik bi durum icini ferah tut uzan bebeginle konus biraz ona biseyler anlat ne bilim muzik dinlet sana karsilik vericektir annesi.Sen huzurlu ve mutlu oldugun surece bebeginde mutlu olucaktir.Ayni sekilde sen stresli ve gergin oldukca oda gerilecektir.
Icini ferah tut canim insallah bebegini kucagina aldiginda unutulup gidecek bunlar.
Bende kaciyorum kizlar iyi geceler opuyorumnanaktan

dikkat et stres yapma yorma kendini sakın. bak ondan oluşuyomuş. ilaç da kullanmana gerek kalmaz böylece. ama tabi araştır yine ilacı. geçmiş olsun. haberdar et bizleri.

kızlar eşim geldi çıkıyorum hepinizi öperim görüşürüz tekrar opuyorumnanaktan

sağolun kızlar. ilacı bi süre almayı düşünmüyorum bakalım iyice bi araştırayım. endol diye bi kas gevşetici.

slm kızlar uyuyamayanlar burda sanırım benim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…