yatıyoz diyoz muhabbete devam benim kız sabahın 7 buçuğunda ayakta de gidin yatın ben de yatıyom bay bay:roflol:
ben baya geç kaldım heralde bugün bilmiyorumkismile
kızlar bende yatıyorum artık rekorumu kırdım gıbı herkese iyi gecelerrrrr
ben az önce kayısı dedin ayıp olmasın diye kalktım bi tane yedim .allahım midem ekşiyo. bi de ülserim reflüm de var. kıs benim koca ne şanslı yok yok bende.
olsun ya tecrübe konuşur:jeyyar:
ben baya geç kaldım heralde bugün bilmiyorumkismile
Olsun daha kıymetli olursunben tazı gibiyim benım adam dio nasıl olsa bişey olmaz sana hiç sallamıyo benii.. D
öptummm herkese ii gecelerrrrrr
olsun hoşgeldina.s.
ben bu gece yine sabahlayacam gbioğlan 3 gündür geceleri rahat durmuyo. bu sabah da sancı geldi apar topar hastaneye gittik
ben bu gece yine sabahlayacam gbioğlan 3 gündür geceleri rahat durmuyo. bu sabah da sancı geldi apar topar hastaneye gittik
nstye bağlandım. hafif kasılmalar çıktı. doktor yat dinlen dedi. stres yapmışım yorulmuşum. öyle dedi. bebeğe baktık karın sertleşmesi olunca iç kanama riski olurmuş. onu kontrol etti. herşey normal çıktı çok şükür. ama ben hala kaskatıyım. eğer kasılırsam içmem için bi ilaç verdi onun da içinde hamilelerde kullanımı tavsiye edilmez yazıyo. doktoruma güveniyorum çok ama ilacı içemedimbi araştırıcam
nstye bağlandım. hafif kasılmalar çıktı. doktor yat dinlen dedi. stres yapmışım yorulmuşum. öyle dedi. bebeğe baktık karın sertleşmesi olunca iç kanama riski olurmuş. onu kontrol etti. herşey normal çıktı çok şükür. ama ben hala kaskatıyım. eğer kasılırsam içmem için bi ilaç verdi onun da içinde hamilelerde kullanımı tavsiye edilmez yazıyo. doktoruma güveniyorum çok ama ilacı içemedimbi araştırıcam
selammmm hanımlarrrr ben geldimmmm :)) kimse yokmuu
hoşgeldin canım. ben varım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?